Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚαταγγελίεςΟ Β. Βενιζέλος...

Ο Β. Βενιζέλος έχει σηκώσει την υπόθεση των υποκλοπών πολυ ψηλά, έχει βάλει κατά των συνταγματολόγων που μιλάει ο Μητσοτάκης αλλά και του Ι.Ντογιάκου.

Ο Βαγγέλης Βενιζέλος έχει κόψει τους δεσμούς του με τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη και μάλιστα οριστικά.

Το επιβεβαιώνουν και στελέχη του Μεγάρου Μαξίμου που υπονοούν ότι η συμπεριφορά Βενιζέλου έχει αλλάξει προς το χειρότερο από την στιγμή που ο Πρωθυπουργός δεν προχώρησε στην πολιτική του αξιοποίηση.

Οι νέες παρέες του Βαγγέλη Βενιζέλου

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έχει σηκώσει την υπόθεση των υποκλοπών πολυ ψηλά, έχει βάλει κατά των συνταγματολόγων που μιλάει ο Μητσοτάκης αλλά και του Ι.Ντογιάκου και τώρα θα συμμετάσχει σε μία εκδήλωση όπου θα μιλήσει με άλλους συνταγματολόγους (Κοντιάδης, Αλιβιζάτος κ.α) αλλά και καθηγητές που στηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως η Ιφιγένεια Καμτσίδου που είναι η σύντροφος του πρώην υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Παρασκευόπουλου ο οποίος ευθύνεται για τον «χαλαρό» ποινικό κώδικα.

Η συμμετοχή του Βαγγέλη Βενιζέλου στο πάνελ μαζί με τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, άναψε τα αίματα στην Κεντροαριστερά αφού η στάση Βενιζέλου θεωρείται πολύ «περίεργη».

Τα στελέχη με τα οποία θα μιλήσει, είναι οι ίδιοι που ήταν σκληροί επικριτές του ίδιου όταν ήταν στην συγκυβέρνηση με Σαμαρά, ήταν σφοδροί πολέμιοί του σε αυτόν και σε όσους ήταν στο πραγματικό κίνημα «Μένουμε Ευρώπη».

Το δίδυμο Διαμαντοπούλου-Φλωρίδης έβαλε εναντίον του ενώ η καθηγήτρια Βάσω Κιντή – από τους συντελεστές της κεντρώας αρθρογραφίας υπέρ Μητσοτάκη- τού θύμισε ποιοι ήταν όλοι αυτοί με τους οποίους τώρα ο Βαγγέλης Βενιζέλος συναγελάζεται.

Οι παραπάνω, πρέπει να πούμε, έχουν διακόψει εδώ και καιρό τις σχέσεις τους με το ΠΑΣΟΚ του Ν. Ανδρουλάκη, κινούνται στην σφαίρα της Νέας Δημοκρατίας ξεκάθαρα.

Την ώρα που η Κεντροαριστερά σφάζεται με ποιον θα πάει, δεν είναι τυχαία κάποια περιστατικά στο ΠΑΣΟΚ. Όπως για παράδειγμα, η νέα παραίτηση αυτή τη φορά, της αναπληρώτριας εκπροσώπου τύπου του ΠΑΣΟΚ, Αναστασίας Σημιτροπούλου η οποία προστίθεται σε πρόσωπα που έχουν ξαφνικά εκφράσει επιθυμία να μην κατέβουν με το ΠΑΣΟΚ.

Ενώ, από πηγές του χώρου, λέγεται ότι θα ακολουθήσουν και άλλες μέχρι την ανακοίνωση των ψηφοδελτίων από τον Νίκο Ανδρουλάκη.
Πάντως, η εικόνα των δημοσκοπήσεων για το ΠΑΣΟΚ είναι αμφίσημη.

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Μισός Αιώνας Βάρβαρης Τουρκικής Κατοχής στην Κύπρο οι στρατηγικές επιδιώξεις της Τουρκίας.

τού Φοίβου Κλόκκαρη, αντιστράτηγου ε.α.* Φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή στη Κύπρο το 1974 και την κατοχή του βορείου τμήματος της. Η επεκτατική στρατηγική της Τουρκίας για την Κύπρο πηγάζει από τον εθνικό όρκο της τουρκικής εθνοσυνέλευσης...

Η Ιουλία Καλλιμάνη ΑΡΧΙΣΕ την περιοδεία γράφει sold out στης εμφανίσεις η καλλιτέχνιδα σε Όλη την ΕΛΛΑΔΑ και το ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Μετά της εμφανίσεις στο Tokyo Theater Athens,που έκανε sold out εμφανίσεις η καλλιτέχνιδα η Ιουλία Καλλιμάνη τώρα κανί γράφει sold out εμφανίσεις η καλλιτέχνιδα σε ολη την ΕΛΛΑΔΑ και του εξωτερικού.. Ιουλία Καλλιμάνη, στο TOKIO sold out εμφανίσεις η καλλιτέχνιδα...

Ο αφανής κοινωνικός πόλεμος που οι άνθρωποι αγνοούν.

Η γλώσσα δεν είναι απλό όργανο επικοινωνίας. Οι άνθρωποι έχουν την ψευδαίσθηση ότι η γλώσσα αντανακλά παθητικά την πραγματικότητα, ότι τα γεγονότα είναι "ουδέτερα" και είναι δυνατή η καταγραφή τους όπως πραγματικά υπάρχουν "εκεί έξω". Η γλώσσα κατασκευάζει την πραγματικότητα,...

Κουίζ πέντε σχήματα μπήκαν μέσα με τα μπουνιά στην Θεσσαλονίκη.

Η επιχειρηματίες και καλλιτέχνες μπήκαν μέσα με τα μπουνιά δεν φέρουν τα αναμενόμενα Π. Χ ένα σχήμα ακόμα δεν ξεκινήσαν και την παρασκευή είχε χαμάλη προέλευση το οπίου έβαζε στους σερβιτόρους του να κάνουν τους πλέατες έκανε μόνο...