Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚαλλιτεχνικάΟ Αντώνης Ρέμος...

Ο Αντώνης Ρέμος έγινε και μεγαλο- τσέλιγκας

Remos

tseligas.jpgΑπίστευτο, κι όμως είναι αληθινό, ο Αντώνης Ρέμος έγινε και μεγαλοϊδιοκτήτης αιγοπροβάτων.

Πέρυσι, στο νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης όπου εμφανίζονταν, στο καμαρίνι του έγινε συζήτηση με τον επιχειρηματία του εν λόγω κέντρου, σχεδιάζοντας να δημιουργήσουν μια μεγάλη μονάδα προβάτων.

Ο επιχειρηματίας του είπε :Αντώνη, είναι μια πολύ καλή ιδέα, διότι μαθαίνω ότι ο Αραβικός κόσμος λόγω θρησκεύματος δεν τρώνε χοίρους, έρχονται οι ζάμπλουτοι Άραβες έμποροι και αγοράζουν αποκλειστικά και μόνο Ελληνικά πρόβατα, καθώς τα θεωρούν αρίστης ποιότητας. 

Δεν είναι τυχαίο, ότι φέτος οι Τούρκοι έμποροι αγόρασαν σχεδόν όλα τα Ελληνικά αιγοπρόβατα, τα οποία τα μεταπούλησαν σε Αραβικές χώρες.

Έτσι λοιπόν, οι κτηνοτρόφοι, καλλιτέχνης και  μεγαλο- επιχειρηματίας νυχτερινού κέντρου της Θεσσαλονίκης , ο οποίος στο μεταξύ ετοιμάζεται να αποχωρήσει σιγά-σιγά από τα νυχτερινά δρώμενα (σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της απόλυτης τηλεφημερίδας elliniko-fenomeno.gr, θα δώσει το δαχτυλίδι σε κάποιον άλλον να κρατά την νύχτα), αγόρασαν αρχικά 400 πρόβατα, οι δε εγκαταστάσεις έγιναν στην Αριδαία του νομού Πέλλης.

Οι δύο συνέταιροι σκέπτονται ακόμα να κατασκευάσουν και ένα μικρό τυροκομείο μαζί με ένα διώροφο πέτρινο σπίτι, για να ξεφεύγουν από την έγνοια και την σκοτούρα της πόλης και την νυχτερινή ζωή

Στον Αντώνη Ρέμο η νέα απασχόληση , ίσως να του φέρει έμπνευση να γράψει και κανένα νέο τραγούδι.

Τα τελευταία χρόνια στον αγροκτηνοτροφικό τομέα εντάχτηκαν αρκετοί επιχειρηματίες νυχτερινών κέντρων, μεταξύ άλλων ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος με γιδοπρόβατα στον Παρνασσό,  όπως και ο Ηλίας Μαρασούλης στην Ελασσόνα της Λάρισας, ο Πέτρος Μουρατίδης στην Θεσσαλονίκη με βιολογικές γεωργικές καλλιέργειες, διευκολύνοντας την δουλειά  με το μικρό τρακτέρ Φεράρι, πλήρως εξοπλισμένο με σούπερ ηχητικά συστήματα , έτσι ώστε, να κάνει ευχάριστο το όργωμα, τώρα προστίθενται και ο Αντώνης Ρέμος μαζί με τον μεγαλοεπιχειρηματία που το  επίθετο αρχίζει από Μ.

Την τακτική αυτή σκέπτονται να ακολουθήσουν σύντομα ο Σάκης Ρουβάς, ο Σταμάτης Γονίδης, ο Ν. Βέρτης, ο Γ. Πλούταρχος που κατάγεται από την Λειβαδιά, έχει τουλάχιστον και μια σχετική εμπειρία ως αγρότης όταν βοηθούσε τον πατέρα του στο χωριό.

Όσον αφορά  τον αγροκτηνοτροφικό τομέα,  πρότεινω να ασχοληθούν και άλλοι καλλιτέχνες – επιχειρηματίες της διασκέδασης, τώρα που η κρίση βυθίζει όλο και ποιο βαθιά την Ελλάδα  και να ιδρύσουν όλοι μαζί ένα αγροκτηνοτροφικό συνεταιρισμό με την επωνυμία “Κ.Ν.Δ” (Καλλιτέχνες – Νυχτερινά Κέντρα – Διασκέδαση), μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα,  έτσι ώστε να πέφτουν τουλάχιστον από παντού οι επιδοτήσεις .

Αλλώστε, η Ελλαδίτσα μας ήταν μια κατ΄εξοχήν χώρα πλούσια σε κτηνοτροφία και γεωργία. Έτσι μεγάλωσαν γενιές και γενιές.

Άϊντε.. και καλές δουλειές !!!!!!

Προσοχή όμως, τα πρόβατα έξω από το μαντρί τα τρώει ο λύκος!

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Ο Νίκος Βάνης σας εύχεται Χρονιά Πολλά και Κάλο Πάσχα και καλή Ανάσταση.

Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Αυτά έκαναν το Χριστός Ανέστη,και αβγά κόκκινα Κεριά, λαμπάδες, φως της Ανάστασης.. Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Οι πιστοί παλιότερα...

Μεγάλο Σάββατο Πορεία προς το θείο πάθος.

Τω Αγίω και Μεγάλω Σαββάτω, την θεόσωμον Ταφήν, και την εις Άδου Κάθοδον του Κυρίου και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού εορτάζομεν δι’ ών της φθοράς το ημέτερον γένος ανακληθέν, προς αιωνίαν ζωήν μεταβέβηκε». Tο απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, αφότου εξέπνευσε...

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...