Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΟ έμπειρος δημοσιογράφος...

Ο έμπειρος δημοσιογράφος Σήφης Πολυμίλης φαίνεται να ήρθε σε σύγκρουση με τον σύντροφό της κυρίας προέδρου, Παύλο Κοτσώνη.

Ο έμπειρος δημοσιογράφος Σήφης Πολυμίλης φαίνεται να ήρθε σε σύγκρουση με τον σύντροφό της κυρίας προέδρου, Παύλο Κοτσώνη.

Έγινε γνωστό ότι ο έμπειρος δημοσιογράφος Σήφης Πολυμίλης παραιτήθηκε από την θέση του υπευθύνου τύπου από το Προεδρικό. Οι λόγοι που ο ίδιος είπε ότι τον ανάγκασαν σε αυτήν την παραίτηση ήταν προσωπικοί. Η αλήθεια όμως δεν είναι αυτή.

Ο έμπειρος δημοσιογράφος, φαίνεται να ήρθε σε σύγκρουση με τον σύντροφό της κυρίας προέδρου, Παύλο Κοτσώνη.

Είναι ο κύριος που εμφανίζεται στις φωτογραφίες να απολαμβάνει τιμές αρχηγού κράτους, δίπλα στην σύντροφό του Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Εάν λοιπόν όντως ο κύριος Πολυμίλης παραιτήθηκε διότι αρνήθηκε να προπαγανδίσει και να διασπείρει ψευδείς ειδήσεις προκειμένου να καλύψει τα σφάλματα της προέδρου, τότε το θέμα υπερβαίνει τους κήπους του προεδρικού μεγάρου.

Διότι το τελευταίο χρονικό διάστημα εξαπολύθηκαν τρία απίστευτα ψεύδη από το προεδρικό μέγαρο, με σκοπό να πλήξουν υπουργό της κυβέρνησης, τον Δένδια

Δυστυχώς δικαιώθηκαν όσοι κατήγγειλαν ότι η επιλογή της δεν ήταν προϊόν κάποιας «ρηξικέλευθης στροφής» στην πολιτική ζωή του τόπου. Αλλά αντίθετα ήταν προϊόν υπόγειων διαδρομών, συνεννοήσεων και αμοιβαίων εξυπηρετήσεων. Αυτά όμως που συμβαίνουν στο προεδρικό μέγαρο δεν λαμβάνουν χώρα ούτε σε καφενείο της πλατείας Ομονοίας.

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...

Μεγάλη Τετάρτη σήμερα, ημέρα αφιερωμένη στην μετάνοια, την προδοσία ενώ σηματοδοτεί και την αρχή του τέλους για τον Ιησού με τον Μυστικό Δείπνο.

Ο πρωί τελείται o Εσπερινός της Μεγάλης Πέμπτης και Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία. Είναι η τελευταία Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία του έτους. Το απόγευμα γίνεται η Ακολουθία του Ευχελαίου και η τελετή του Νιπτήρος, που είναι και ο Όρθρος της Μεγάλης Πέμπτης...

2023 Εκθέσεις Χώρας για Πρακτικές Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων: Ελλάδα.

Τομέας 2. Σεβασμός στις Πολιτικές Ελευθερίες ΕΝΑ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Το σύνταγμα και ο νόμος προέβλεπαν την ελευθερία της έκφρασης, συμπεριλαμβανομένων των μελών του Τύπου και άλλων μέσων ενημέρωσης, και η κυβέρνηση γενικά...