Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔικαστικάΟ έγκριτος νομικός...

Ο έγκριτος νομικός Χάρης Βεργούλης για τα οικονομικά και φορολογικά μέτρα

webradiofenomeno.jpgΣτο ψηφιακό ραδιόφωνο elliniko-fenomeno.com μίλησε σήμερα (27/01/2011), στον δημοσιογράφο Νίκο Βάνη, και στην εκπομπή ραδιοξυπνήματα, εφ΄ όλης της ύλης ,ο έγκριτος νομικός Χάρης Βεργούλης

Για τα απαράδεκτα, οικονομικά και φορολογικά μέτρα, που θέλουν, να κλείσουν τους Έλληνες στην φυλακή για οφειλή ακόμα και ενός Ευρώ.

Μάλλον ο Υπουργός Οικονομικών κύριος Γ. Παπακωνσταντίνου, παλαιός συνδικαλιστής του ΟΤΕ, και ένας εκ των οποίων υπέγραψαν τις συμβάσεις της Siemens με τον ΟΤΕ, αγνοεί ότι πρώτον, η συνθήκη της Ρώμης απαγορεύει δια ροπάλου, πολίτης που αδυνατεί να πληρώσει τα χρέη του προς το δημόσιο, να φυλακίζεται. Δεύτερον, ο συγκεκριμένος νόμος ακόμα κι αν ψηφιστεί, μπορεί να προσβληθεί από το Συμβούλιο Επικρατείας.

Τι κάνει η νομική υπηρεσία του Υπουργείου Οικονομικών δεν ενημερώνει τον Υπουργό;; 

Ή, ο Υπουργός κάνει πως δεν καταλαβαίνει;;

Ο κύριος Χάρης Βεργούλης δήλωσε επίσης, πως αυτά τα μέτρα κι αν ψηφιστούν, δεν πρόκειται να εφαρμοστούν.

“Και θα σας ρωτήσω κάτι κύριε Βάνη. Σε ποιές φυλακές θα τους κλείσουν, αφού όλες είναι γεμάτες και δεν χωρούν ούτε ένα άτομο παραπάνω;;

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης κύριος Καστανίδης, δεν ενημερώνει τον κύριο Γ. Παπακωνσταντίνου, για να μην πέφτει σε γκάφες;;;”

Ο πρώην γραμματέας του Δικηγορικού Συλλόγου Χάρης Βεργούλης ,αναφέρθηκε επίσης, ότι η σημερινή διοίκηση του Δικηγορικού Συλλόγου λέγοντας πως:”

 είναι κατώτερη των περιστάσεων. Από τον Σύλλογο πέρασαν πρόεδροι και πρόεδροι, και όλοι έκαναν την επανάσταση τους, προς όφελος του Δικηγορικού Συλλόγου. Συγκρούστηκαν με την εκάστοτε κυβέρνηση, κερδίζοντας πολλούς αγώνες.

Περιμένω κάποιον από τους νέους Δικηγόρους, να πεταχτεί μπροστά, να πάει στον Δικηγορικό Σύλλογο, να αναποδογυρίσει όλα τα τραπέζια και τις καρέκλες, μήπως και ξυπνήσει η σημερινή διοίκηση.

Περίμενα από τον τωρινό πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης , αλλά και τον πρόεδρο του μεγαλύτερου Δικηγορικού Συλλόγου των Αθηνών, να κάνουν την δική τους επανάσταση, οι οποίοι συναντώνται και συναλλάσσονται με τους Υπουργούς.

Το επάγγελμα του Δικηγόρου πάνε να τον στραγγαλίσουν. Ακούστε κύριε Βάνη, θέλουν να δημιουργήσουν Δικηγορικές εταιρείες, τις οποίες κατά κόρον θα μπορούν να τις έχουν και οι τράπεζες. Καταλαβαίνετε λοιπόν όταν κάποιος πολίτης απευθυνθεί στην δικαιοσύνη για να λύσει το πρόβλημα του, ποιος θα κερδίσει;; Δεν χρειάζεται να σας το πω εγώ.

Ο Δικηγόρος σήμερα είναι ο λειτουργός, στον οποίον ακουμπά ο πολίτης για να του λύσει τα όποια προβλήματα του….”

Σε πολλά ακόμα αναφέρθηκε ο Χάρης Βεργούλης στο ψηφιακό ραδιόφωνο elliniko-fenomeno.com, την απόλυτη τηλεφημερίδα elliniko-fenomeno.gr, την εφημερίδα Fenomeno News (που διανέμεται δωρεάν σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα).

Την συνέντευξη  θα μπορείτε, να την διαβάσεται σύντομα από την τηλεφημερίδα elliniko-fenomeno.gr

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Το ακραίο Κέντρο ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΙΚΟΥ της Νέας Δημοκρατίας

Η Νέα Δημοκρατία στήνει σενάρια φόβου για να τρομάξει τους ψηφοφόρους της συντηρητικής περιοχής, του ακραίου Κέντρου και τους ανασφαλείς μικροαστούς  Ο ίδιος ο πρωθυπουργός, ο οποίος κάλεσε τους πολίτες να παραμερίσουν για λίγο τις διαφωνίες τους, να φασκιώσουν...

Ο χαμένος Αγώνας και η προδοσία της Κύπρου

*Του Δημήτρη Βόγγολη Υποστρατήγου ε.α μέλους και Δασκάλου του ΙΗΑ Πολλά από τα στοιχεία παρακάτω, παρμένα από το Υπουργείο Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου, ανήκουν στην φίλη μου Φανούλα Αργυρού. Στο  μαρτυρικό νησί  στα  8.000 πχ έγινε ανακάλυψη και ανασκαφή του χαλκού, copper,...

Μητσοτάκης, ΗΠΑ… ‘Ασχημες εξελίξεις

''Ξαφνιάστηκαν'' στην Ελλάδα γιά την μη αποστολή πρόσκλησης από τον πρόεδρο ΗΠΑ, στον πρωθυπουργό, γιά να παραυρεθεί στην ετεροχρονισμένη εκδήλωση γιά 25 Μαρτίου, στον Λευκό Οίκο, στις 4 Απριλίου '24. Την ''σίγουρη'' επίσκεψη είχε προαναγγείλει ο πρέσβης των ΗΠΑ στην...