Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ο Άλεξ Σόρος γιος του δισεκατομμυριούχου Τζορτζ Σόρος και επικεφαλής ο Τζορτζ Σόρος του αμερικανικό fund CVC Capital ως επικεφαλής επενδυτικών σχέσεων την κόρη του πρωθυπουργού Σοφία Μητσοτάκη..

Ο Άλεξ Σόρος γιος του δισεκατομμυριούχου Τζορτζ Σόρος και επικεφαλής ο Τζορτζ Σόρος του αμερικανικό fund CVC Capital ως επικεφαλής επενδυτικών σχέσεων την κόρη του πρωθυπουργού Σοφία Μητσοτάκη..

Ο Άλεξ Σόρος γιος του δισεκατομμυριούχου Τζορτζ Σόρος συναντήθηκε στη Γαλλία με τον πρωθυπουργό του Κοσόβου Αλμπίν Κούρτι και τη σύζυγό του, δημοσιεύει η αλβανική Gazeta Dita.

O Άλεξ δημοσίευσε μια φωτογραφία από τη συνάντηση όπου συναντήθηκαν με δύο κοινούς φίλους.

Εξέφρασε ικανοποίηση για αυτή τη συνάντηση.

«Είμαι χαρούμενος που συναντώ τον πρωθυπουργό του Κοσσυφοπεδίου Αλμπίν Κούρτι στο Παρίσι στο Φόρουμ Ειρήνης του Παρισιού και για μια ευχάριστη συνάντηση με τους παλιούς κοινούς μας φίλους Λάουρα Σίλμπερ και τον βραβευμένο με Νόμπελ οικονομολόγο Τζόζεφ Στίγκλιτς!», γράφει ο Άλεξ Σόρος. Ο Κούρτι κρατά μπροστά του το βιβλίο του Στίγκλιτς «Great Divide».

Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, Έντι Ράμα, βρίσκεται στη Γαλλία για να παραστεί στο Φόρουμ Ειρήνης, ενώ ο Άλεξ, γιος του δισεκατομμυριούχου Τζορτζ Σόρος, δημοσίευσε μια φωτογραφία εκδηλώνοντας τα συναισθήματά του από τη συνάντηση τους, στο Μέγαρο των Ηλυσίων.

Ο γιος Σόρος θεωρώντας τον Ράμα ως αδελφό του, έγραψε ότι η συνάντηση εντάσσεται στο Φορούμ Ειρήνης που πραγματοποιήθηκε στη Γαλλία από τις 11 έως τις 13 Νοεμβρίου.

«Αδέρφια στα Ηλύσια. Ένα ιδιαίτερο δείπνο στο Φόρουμ της Ειρήνης», γράφει ο Σόρος.

Αυτή είναι η τέταρτη συγκέντρωση του Φόρουμ Ειρήνης του Παρισιού, το οποίο εστιάζεται στις παγκόσμιες προκλήσεις της παγκόσμιας διακυβέρνησης μετά την πανδημία του COVID-19 και στη σημασία της οικονομικής ανάκαμψης.

Μια άλλη συζήτηση αναμένεται να είναι για την προστασία του κλίματος καθώς και για την ισότητα των φύλων. Παρών στην εκδήλωση ήταν και ο πρωθυπουργός Έντι Ράμα, που δεν χάνει τέτοιες εκδηλώσεις.

Στο Φόρουμ συμμετέχουν εκατοντάδες από την πολιτική, παράγοντες της κοινωνίας των πολιτών, δημοσιογράφοι, εκπρόσωποι ΜΚΟ, ειδικοί κ.λπ.

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...

Μεγάλη Τετάρτη σήμερα, ημέρα αφιερωμένη στην μετάνοια, την προδοσία ενώ σηματοδοτεί και την αρχή του τέλους για τον Ιησού με τον Μυστικό Δείπνο.

Ο πρωί τελείται o Εσπερινός της Μεγάλης Πέμπτης και Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία. Είναι η τελευταία Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία του έτους. Το απόγευμα γίνεται η Ακολουθία του Ευχελαίου και η τελετή του Νιπτήρος, που είναι και ο Όρθρος της Μεγάλης Πέμπτης...

2023 Εκθέσεις Χώρας για Πρακτικές Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων: Ελλάδα.

Τομέας 2. Σεβασμός στις Πολιτικές Ελευθερίες ΕΝΑ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Το σύνταγμα και ο νόμος προέβλεπαν την ελευθερία της έκφρασης, συμπεριλαμβανομένων των μελών του Τύπου και άλλων μέσων ενημέρωσης, και η κυβέρνηση γενικά...