Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔιεθνή-Ευρωπαϊκά'Οργιάζει'' η προπαγάνδα...

‘Οργιάζει” η προπαγάνδα των Αλβανόφωνων περί Τσαμουριάς, στις ΗΠΑ

‘Είναι οργανωμένοι, προπαγανδίζουν περί Τσαμουριάς και καταγγέλλουν την Ελλάδα γιά… ”γενοκτονία”, …αλλά στην Ελλάδα ”πέρα βρέχει”

Οι περίπου 330.000 Αλβανόφωνοι (μεταξύ τους και Κοσσοβάροι) στις ΗΠΑ, συγκεντρωμένοι σε μεγάλες παροικίες (Νέα Υόρκη, Βόρεια Νέα Υερσέη, Σικάγο, Ντητρόϊτ, Φιλαδέλφεια, Βοστώνη, Κόλπος Τάμπα, Χάρτφορντ Κοννέτικατ, Ρίβερσάϊντ Καλιφόρνια), δικτυώνονται στο Κογκρέσσο και συγκεντρώνουν χρήματα, όχι γιά… φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Υποστηρίζουν ότι Κολοκοτρώνης, Καραϊσκάκης, Μπουμπουλίνα και άλλοι ήρωες της επανάστασης ήταν… Αλβανοί.

Ενδεικτική και η προπαγάνδα τους στο διαδίκτυο μέσω μιάς από τις Οργανώσεις τους CHRA (Chameria Human Rights Association)…

Aξιωματούχοι του Στέητ Ντηπάρτμεντ και βουλευτές (Κογκρέσσο), είχαν πριν ένα χρόνο στην Ουάσιγκτον, συναντήσεις με δύο στελέχη των Τσάμηδων.

Μέχρι και η στρατιωτική Ακαδημία της Μεγάλης Βρετανίας έχει ασχοληθεί με το ζήτημα, αλλά στην Ελλάδα ”πέρα βρέχει”.

Σημ.: Φυσικά, η σκόρπια ελληνική ”οργανωμένη Ομογένεια” ΗΠΑ, χωρίς ”λόμπι”, ηγεσία κλπ, δεν μπορεί να κάνει τίποτα, γιατί οι ελληνικές κυβερνήσεις, φρόντισαν από τον χρόνο 1996 να την… διαλύσουν γιά να ”επιβάλουν” την κρατικοδίαιτη απάτη τους, το ”Συμβούλιο Απόδημου Ελληνισμού” (ΣΑΕ).

Με ”άρες μάρες”, γενικόλογα καταδικάζει ο Αβραμόπουλος
Και επίσημα, από Μπερίσια, οι επεκτατικές βλέψεις της Αλβανίας εις βάρος της Ελλάδας

Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας, Σαλί Μπερίσια, ισχυρίστηκε σε επίσημη δήλωσή του (28 Νοε. ’12) ότι ”τα αλβανικά εδάφη εκτείνονται από την Πρέβεζα μέχρι το Πρέσεβο και από τα Σκόπια μέχρι την Ποντγκόριτσα”.

Ο υπουργός Εξωτερικών, Δημ. Αβραμόπουλος, εξαιτίας των δηλώσεων, ανάβαλε την επίσκεψή του στην Αλβανία και με μιά ελαφρά ”άρες μάρες” γενικόλογη ανακοίνωση, ”καταδικάζει” τις δηλώσεις Μπερίσια, σε αντίθεση με την Ρωσία, που ”κοπάνησε άσχημα” τον αλβανικό αλυτρωτισμό.

O Ρώσος αντιπρόεδρος αρμόδιος του τομέα ‘Αμυνας και Ασφάλειας της Ρωσίας Ν. Ρογκόζιν, έστειλε ένα ισχυρό μήνυμα στα Τίρανα “να μαζευτούν”.

Πίσω από τον Μπερίσια, βρίσκονται οι γνωστοί κύκλοι της ανωμαλίας που αιματοκύλισαν το Κόσοβο 1999, με την Τουρκία να έχει αναλάβει αναβαθμισμένο ρόλο τελευταία.

Διαπίστωση: Οι Αλβανοί έκαναν ”χοντρή πλάκα” στον υπουργό Εξωτερικών και στην κυβέρνηση.

Σημ.: Το υπουργείο Εξωτερικών είχε ενημερωθεί από το καλοκαίρι γιά το τι έρχεται. ”Χάθηκαν” οι αναφορές

kalami

Τα ιδία κάνουν και οι Σλάβο-Σκοπιανοί   σε βάρος της Μακεδονία μας…,.αλλά στην Ελλάδα ”πέρα βρέχει”

 

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Ο Νίκος Βάνης σας εύχεται Χρονιά Πολλά και Κάλο Πάσχα και καλή Ανάσταση.

Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Αυτά έκαναν το Χριστός Ανέστη,και αβγά κόκκινα Κεριά, λαμπάδες, φως της Ανάστασης.. Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Οι πιστοί παλιότερα...

Μεγάλο Σάββατο Πορεία προς το θείο πάθος.

Τω Αγίω και Μεγάλω Σαββάτω, την θεόσωμον Ταφήν, και την εις Άδου Κάθοδον του Κυρίου και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού εορτάζομεν δι’ ών της φθοράς το ημέτερον γένος ανακληθέν, προς αιωνίαν ζωήν μεταβέβηκε». Tο απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, αφότου εξέπνευσε...

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...