Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕυρωπαϊκή ΈνωσηΟΠΕΚΑ της θεσσαλονίκης...

ΟΠΕΚΑ της θεσσαλονίκης και η προϊσταμένη της Διεύθυνσης εφαρμόζει τον Νομό όπου βολεύει χωρίς να δίνει λογαριασμό σε καρκινοπαθείς «ΑΝΑΠΗΡΟΙ» ανασφάλιστοι υπερήλικες που την έκοψαν το επίδομα..

Ρεπορτάζ Νίκος Βάνης

Η καταγγελίες πέφτουν βροχή στο elliniko fenomeno gr εκτός της καρκινοπαθείς με τα αρχικά του ονόματος και επίθετου Α.Σ.

Άλλες 2 καρκινοπαθείς  που τον Ιανουάριο της έκοψαν το επίδομα από τον ΟΠΕΚΑ με την δικαιολογία να προσκομίσουν έγγραφα που είχε κατάθεση στον ΟΠΕΚΑ το 2018 οι καρκινοπαθείς με την  Απάνθρωπη συμπεριφορά της προϊσταμένη της Διεύθυνσης κ. ΒΟΥΚΑΛΗ του ΟΠΕΚΑ της Θεσσαλονίκης στην περιοχή 28 Οκτώβριου να μη έχει στείλει τα έγγραφα για ποιο λόγο! έκοψαν το επίδομα από τον ΟΠΕΚΑ.

Η Μια ΑΛΛΗ  καρκινοπαθείς με ποσοστό 90% που τον Ιανουάριο της έκοψαν το επίδομα από τον ΟΠΕΚΑ Μιλώντας στον ΝΙΚΟ ΒΑΝΗ Τον ανέφερε ΟΤΙ  Η σύζυγος ΤΟΥ έχει φύγει από την ζωή και είναι λυπηρό που το κράτος που κόπτεται για την ευαισθησία ΣΤΟΥΣ καρκινοπαθείς, ΟΤΙ  ο κ. Μητσοτάκη και Ο κ. Χατζηδάκη να φέρονται εστί στους καρκινοπαθείς.

Άλλη μια ΤΡΙΤΗ  καρκινοπαθείς με ποσοστό 80% που τον Ιανουάριο της έκοψαν το επίδομα από τον ΟΠΕΚΑ Μιλώντας στον ΝΙΚΟ ΒΑΝΗ  ανέφερε ΠΩΣ ΕΧΕΙ προσκομίσει έγγραφα με όλα ΟΣΑ  ΖΗΤΑ Ο ΟΠΕΚΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ  ΟΠΕΚΑ ΩΠΟΣ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΟ elliniko fenomeno gr ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΒΑΝΗ.

ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ Καταθέσει  τα  έγγραφο ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΠΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΤΕ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΟΝ 319 ΕΩΣ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ 2023 ΜΑΛΛΟΝ Ο ΟΠΕΚΑ ΚΑΙ ΕΦΚΑ ΚΑΝΕΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ !!!!!! 

ΚΑΙ  ο κ. Μητσοτάκη και ο κ. Χατζηδάκη ΚΑΙ η προϊσταμένη της Διεύθυνσης κ. ΒΟΥΚΑΛΗ ΟΠΕΚΑ της Θεσσαλονίκης ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ . 

ΟΠΟΣ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕ ΑΝΩΤΕΡΗ ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΕΦΚΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΟΤΙ Ο ΟΠΕΚΑ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΕΦΚΑ ΚΑΛΑ @@@

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΛΑΒΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΚΑΤΑΜΕΡΟΣ !!!!!!!

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Η ΛΑΛΙΣΤΑΤΗ ΓΙΑ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ο κ. Μητσοτάκη και ο κ. Χατζηδάκη ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ !! ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΥΤΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΜΕ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ @@@@@ μόνο στην πράξη ΝΑ ΤΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ !!!!!!!!!!  

ΤΟ elliniko fenomeno gr και ΝΙΚΟΣ ΒΑΝΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΏΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΦΚΑ στην Αθηνά για τα θέματα τον καρκινοπαθών όμως θα γίνει και αναφορές την Ευρωπαϊκή Ένωση https://european-union.europa.eu/contact-eu/make-complaint_el διότι τα χρήματα είναι της Ευρωπαϊκή Ένωση και κατασπαταλούν το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΒΗ ΚΑΙ ΤΗΝ Υπάλληλο ΤΟΥ ΟΠΕΚΑ ΑΠ ΟΤΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΉΘΗΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΝΑΠΗΡΩΝ !!!!

Την ώρα που η κυβέρνηση μιλάει για εκσυγχρονισμό του κράτους, και τους καρκινοπαθείς τους ΕΞΟΝΤΩΝΕΙ  ΟΜΟΣ  συνεχίζει να βασιλεύει η γραφειοκρατία και να κάνει δύσκολη τη ζωή των πολιτών, όπως φαίνεται από την καταγγελία που βλέπει το φως της δημοσιότητας από το elliniko fenomeno gr, της καρκινοπαθείς ανασφάλιστοι υπερήλικας που έκοψαν το επίδομα από τον ΟΠΕΚΑ ΚΑΙ σχετικά με μία αδιανόητη απόφαση του ΟΠΕΚΑ να κόψει το επίδομα της αναπηρίας.

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...

Μεγάλη Τετάρτη σήμερα, ημέρα αφιερωμένη στην μετάνοια, την προδοσία ενώ σηματοδοτεί και την αρχή του τέλους για τον Ιησού με τον Μυστικό Δείπνο.

Ο πρωί τελείται o Εσπερινός της Μεγάλης Πέμπτης και Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία. Είναι η τελευταία Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία του έτους. Το απόγευμα γίνεται η Ακολουθία του Ευχελαίου και η τελετή του Νιπτήρος, που είναι και ο Όρθρος της Μεγάλης Πέμπτης...

2023 Εκθέσεις Χώρας για Πρακτικές Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων: Ελλάδα.

Τομέας 2. Σεβασμός στις Πολιτικές Ελευθερίες ΕΝΑ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Το σύνταγμα και ο νόμος προέβλεπαν την ελευθερία της έκφρασης, συμπεριλαμβανομένων των μελών του Τύπου και άλλων μέσων ενημέρωσης, και η κυβέρνηση γενικά...

Το Πάσχα Πασκαλιά Λαμπρή-Στο Άγιο Νικόλαο και την θαυματουργή εικόνα του Αγίου Νικολάου στην περιοχή στην θέση του κτήμα “Κοντογιάννη Πλατανιάς & Βογατσικού…

Το Πάσχα Πασκαλιά και η Λαμπρή-Στο Άγιο Νικόλαο εκ των κατοίκων της περιοχής συρρέουν στον θαυματουργό Άγιο Νικόλαο για να Ανάψουν την λαμπάδα στο Άγιο Νικόλαο και να κάνουν το τάμα στην πανάγια και στον Ιησού Χριστού να λέμε...