Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΟΠΑΠ: Νέος τρόπος...

ΟΠΑΠ: Νέος τρόπος φορολόγησης κερδών από 1/5/2010

Ετοιμάζονται δυναμικές κινητοποιήσεις διαμαρτυρίες από πρακτόρους και υπάλληλους της ΟΠΑΠ,συμφώνα με το πρακτορείο ΟΠΑΠ  του κ.Καραμούτα, Θεσσαλονίκη.

 ο νέος τρόπος φορολόγησης κερδών:

1)Tα κέρδη όλων των παιχνιδιών της ΟΠΑΠ Α.Ε υπόκεινται σε φόρο ανά στήλη παιχνιδιού ή στοιχήματος μετά την αφαίρεση αφορολογήτου ποσού 100 ;;.

2)Θεσπίζονται δυο κλίμακες φορολογίας σύμφωνα με τις οποίες ο φόρος για τα ποσά μέχρι 1000; υπολογίζεται με ποσοστό 10% μετά την αφαίρεση του αφορολογήτου ποσού και για τα ποσά των κερδών πάνω από 1000; ο φόρος υπολογίζεται με ποσοστό 15%.

 Χθές (29 Άπριλίου )το πρωί για 2 ώρες στα γραφεία της ΟΠΑΠ Α.Ε στη Θεσ/νίκη πραγματοποιήθηκε για 2 ώρες ειρηνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας και κατάληψη των γραφείων από την ένωση πρακτόρων Θεσ/νίκης και Χαλκιδικής με συμμετοχή αντιπροσώπων και από άλλες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας.

Στη συγκέντρωση παραβρέθηκε πλήθος πρακτόρων για να διαμαρτυρηθεί για την φορολόγηση κερδών,την πάταξη του παράνομου ιντερνετικού τζόγου και την μη ανανέωση-αναβάθμιση του παιχνιδιού του στοιχήματος στην Ελλάδα από την διοργανώτρια εταιρεία και ενόψει Μουντιάλ.

Αποφασίστηκε δυναμική διαμαρτυρία στις 10 Μαίου 2010 στα γραφεία της ΟΠΑΠ Α.Ε στην Αθήνα και προγραμματίζεται 24ωρη απεργία των πρακτορείων στις 22 Μαίου 2010, την ημέρα του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ ,αλλά και  48ωρες τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου. πηγή :praktoreiokaramoutas.blogspot.com

 

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Ο Νίκος Βάνης σας εύχεται Χρονιά Πολλά και Κάλο Πάσχα και καλή Ανάσταση.

Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Αυτά έκαναν το Χριστός Ανέστη,και αβγά κόκκινα Κεριά, λαμπάδες, φως της Ανάστασης.. Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Οι πιστοί παλιότερα...

Μεγάλο Σάββατο Πορεία προς το θείο πάθος.

Τω Αγίω και Μεγάλω Σαββάτω, την θεόσωμον Ταφήν, και την εις Άδου Κάθοδον του Κυρίου και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού εορτάζομεν δι’ ών της φθοράς το ημέτερον γένος ανακληθέν, προς αιωνίαν ζωήν μεταβέβηκε». Tο απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, αφότου εξέπνευσε...

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...