Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚέντρα διασκέδασηςΟλοκλήρωση εμφανίσεων για...

Ολοκλήρωση εμφανίσεων για τον Νότη Σφακιανάκη στα “Αστέρια”

Την τελευταία μέρα εμφανίσεων του δημοφιλούς καλλιτέχνη στο εν λόγω νυχτερινό κέντρο, ιδιοκτησίας του Αργύρη Παπαργυρόπουλου, βρίσκονταν περίπου 1000 άτομα, αριθμός ενδεικτικός της δύσκολης κατάστασης την οποία βιώνει η αθηναϊκή νύχτα.

 

Το σχήμα του Νότη με την Αγγελική Ηλιάδη έδωσε συνολικά 11 παραστάσεις και αν και ακουγόταν πως μπορεί να πάρει μια μικρή παράταση για ακόμα 4-5 Σάββατα με ημερομηνία συνέχισης των παραστάσεων τις 24 Αυγούστου, τελικά όπως αποφασίστηκε τις πρώτες πρωινές ώρες μετά το φινάλε του προγράμματος μεταξύ του καλλιτέχνη και του επιχειρηματία, το σχήμα τελείωσε οριστικά και οι παραστάσεις δεν θα συνεχιστούν.

Η κίνηση, αυτά τα 11 βράδια που εμφανίστηκε ο Νότης στα” Αστέρια”, από πλευράς προσέλευσης κόσμου ήταν από ικανοποιητική έως καλή.

Σε ανθρώπους της επιχείρησης καθώς και σε στενότατους συνεργάτες του καλλιτέχνη στους οποίους απευθυνθήκαμε νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου για να πληροφορηθούμε τι επρόκειτο να συμβεί σχετικά με τη συνέχιση ή μη του σχήματος, κανείς τους δεν γνώριζε το παραμικρό καθώς τίποτα δεν ήταν σίγουρο και όλα τα ενδεχόμενα ήταν αβέβαια.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η πολύ δύσκολη περίοδος που βιώνει η χώρα μας λόγω της πρωτοφανούς κρίσης, έχει δώσει το τελειωτικό χτύπημα στον κλάδο της διασκέδασης. Ο ερχόμενος χειμώνας για όλους τους εμπλεκόμενους στον κλάδο της διασκέδασης προμηνύεται πολύ δύσκολος και αναμένονται πολλές αλλαγές και ανακατατάξεις σε όλα τα επίπεδα και προς το χειρότερο.

Ν.Δ.

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Ο Νίκος Βάνης σας εύχεται Χρονιά Πολλά και Κάλο Πάσχα και καλή Ανάσταση.

Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Αυτά έκαναν το Χριστός Ανέστη,και αβγά κόκκινα Κεριά, λαμπάδες, φως της Ανάστασης.. Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Οι πιστοί παλιότερα...

Μεγάλο Σάββατο Πορεία προς το θείο πάθος.

Τω Αγίω και Μεγάλω Σαββάτω, την θεόσωμον Ταφήν, και την εις Άδου Κάθοδον του Κυρίου και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού εορτάζομεν δι’ ών της φθοράς το ημέτερον γένος ανακληθέν, προς αιωνίαν ζωήν μεταβέβηκε». Tο απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, αφότου εξέπνευσε...

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...