Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔελτία τύπουΟι «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ» οργανώνονται...

Οι «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ» οργανώνονται για να γίνουν μπροστάρηδες στους αγώνες για το Έθνος μας & τον Ελληνικό Λαό!

Οι νεοφιλελεύθερες πολιτικές που εκποιούν τη δημόσια περιουσία και καθιστούν το κράτος υπηρέτη της διεθνούς ολιγαρχίας και της διεθνούς Ελίτ της Νέας Τάξης Πραγμάτων, αλλά και στην εθνομηδενιστική Αριστερά του «δικαιωματισμού» και της άρσεως των συνόρων των Εθνών που τροφοδοτεί κάθε αναθεωρητισμό βρίσκονται σε κοινό παρονομαστή.
Οι λαοί της υφηλίου κορεσμένοι και αηδιασμένοι όχι μόνο με τις πολιτικές των θιασωτών και απολογητών της Παγκοσμιοποίησης, αλλά και την Αριστερά, συντάσσονται πλέον καθημερινά με τις πατριωτικές πολιτικές δυνάμεις, που εκφράζουν το Έθνος-Κράτος!

Είναι αξιοσημείωτο ότι:

  • Στην Ολλανδία ο Γκερτ Βίλντερς, με ξεκάθαρη αντιμεταναστευτική ατζέντα και εθνικές πατριωτικές θέσεις, είναι ο μεγάλος νικητής των Ολλανδικών εκλογών!
  • Στις ΗΠΑ ο Ντόναλντ Τραμπ, σαρώνει σε όλες τις δημοσκοπήσεις και θα είναι ο νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ στις εκλογές του 2024.
  • Στην Γαλλία ο Εθνικός Συναγερμός της Μαρίν Λεπέν, είναι πρώτο κόμμα με διαφορά από το κόμμα του Εμανουέλ Μακρόν και είναι το φαβορί για τη Γαλλική Δημοκρατία.

Έτσι και στην Πατρίδα μας, ο άκρατος νεοφιλελευθερισμός της Νέας Δημοκρατίας του «Κεντρώου» Κυριάκου Μητσοτάκη, υπηρέτη της Νέας τάξης Πραγμάτων, κατέστησε την Ελλάδα μια Ανώνυμη Εταιρεία, πολλά υποσχόμενη στη διεθνή Ολιγαρχία, ως πρωτεργάτης της, αδιαφορώντας για το μέλλον των Ελλήνων και της Ελλάδος, επιβάλλοντας την πολιτική απάθεια και την αποστροφή της κοινωνίας προς την πολιτική με κοινωνική αποσύνδεση και ηλεκτρονική διασύνδεση του απόλυτου ελέγχου!
Έτσι εισπράττει την λαϊκή κατακραυγή, επί όλων των ζητημάτων που απασχολούν τον ελληνικό λαό, ενώ επιχαίρει με τη διάλυση της ριζοσπαστικής Αριστεράς του εθνομηδενισμού και την επίπλαστη σχετική άνοδο του άνευρου πολιτικά ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ από τον φυλλορροούντα ΣΥΡΙΖΑ.

Σε αυτό το θολό πολιτικό τοπίο, οι «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ» το Κόμμα με τη γνήσια Πατριωτική Δημοκρατική αντίληψη για το Έθνος και τους Έλληνες προ των επικείμενων κινδύνων για το Έθνος μας και τον Ελληνικό Λαό, οργανώνονται, προκειμένου να γίνουν μπροστάρηδες στους αγώνες! Για το Έθνος και το Λαό, με αφοσίωση στην Πατρίδα, υπακοή στην Ορθόδοξη Πίστη και τα λαϊκά οράματα ενός ελεύθερου Ελληνικού Έθνος με Δημοκρατία, Εθνική Ανεξαρτησία και Λαϊκή Κυριαρχία.

Οι καιροί ου μενετοί!

egerssi.gr

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Ο Νίκος Βάνης σας εύχεται Χρονιά Πολλά και Κάλο Πάσχα και καλή Ανάσταση.

Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Αυτά έκαναν το Χριστός Ανέστη,και αβγά κόκκινα Κεριά, λαμπάδες, φως της Ανάστασης.. Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Οι πιστοί παλιότερα...

Μεγάλο Σάββατο Πορεία προς το θείο πάθος.

Τω Αγίω και Μεγάλω Σαββάτω, την θεόσωμον Ταφήν, και την εις Άδου Κάθοδον του Κυρίου και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού εορτάζομεν δι’ ών της φθοράς το ημέτερον γένος ανακληθέν, προς αιωνίαν ζωήν μεταβέβηκε». Tο απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, αφότου εξέπνευσε...

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...