Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔελτία τύπουΟι «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ» αγωνιζόμαστε...

Οι «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ» αγωνιζόμαστε για την προάσπιση του Εθνικού Δόγματος «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Δελτία Τύπου

Πληροφορούμεθα, ότι η Αθήνα βρίσκεται ανάμεσα στις 25 υποψήφιες πόλεις για να διοργανώσουν τους επόμενους Gay Games. Οι Ολυμπιακοί Αγώνες για τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα είναι πιθανό να διεξαχθούν λοιπόν στην Ελλάδα το 2030.

Εμείς ενημερώνουμε την κυβέρνηση Μητσοτάκη, πως η «οικιακή εστία», είναι δεμένη άρρηκτα με τη λατρεία των προγόνων και τον πυρήνα της, την οικογένεια μόριο της κοινωνικής ζωής, που διαμορφώνει το Γένος, για την ανάσταση του οποίου έκαναν τον αγώνα τους οι ήρωες του ’21 και ανέστησαν το γένος των Ελλήνων, ημών δηλαδή.

Στο πλαίσιο της Εθνικής κυριαρχίας για τη συντήρηση και την προαγωγή του Έθνους, θεμελιακής φύσης κατά το Σύνταγμα είναι η Οικογένεια. Το Ελληνικό Σύνταγμα θέτει αυτοτελώς, την οικογένεια, το γάμο, τη μητρότητα και την παιδική ηλικία στα προστατευόμενα από το κράτος ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα.

Οι διατάξεις του Συντάγματος αποτελούν θεμελιακή θεσμική εγγύηση και προστατεύουν το Γάμο, την οικογένεια , τις Πολύτεκνες οικογένειες (Σ. Άρθρο 21) το συμφέρον των τέκνων και της παιδικής ηλικίας, ως υποχρέωση του Κράτους να παίρνει όλα τα αναγκαία μέτρα για το σχεδιασμό και την εφαρμογή δημογραφικής πολιτικής.

Ο μόνος έγκυρος γάμος για το ελληνικό δίκαιο (κανόνες αναγκαστικού δικαίου) που προστατεύεται από το Σύνταγμα είναι μόνο ανάμεσα στα ετερόφυλα ζεύγη. Κάθε άλλη μορφή που σχετίζεται με τη συμβίωση ανθρώπων είναι απλή Ένωση και κατά το Ελληνικό Δίκαιο δεν ταυτίζεται με το γάμο και το Σύνταγμα. Τέτοια μορφή Ένωσης ανθρώπων είναι το σύμφωνο συμβίωσης το οποίο έχει θεσμοθετηθεί καθόλα, το οποίο λύνει δια παντός και καθ’ όλα της συμβίωσης των ομοφυλοφίλων ζευγαριών (Ν 4356/2015(ΦΕΚ Α’181/24-12-2015 και (ΣτΕ 203/2018).

Εύλογο επομένως είναι το Ερώτημα από τον Ελληνικό Λαό, σε τι εξυπηρετεί η παροχή δυνατότητας τέλεσης Γάμου σε ομοφυλόφιλα ζεύγη, που αν αυτό προκύψει θα δημιουργήσει αφενός ανυπόστατους γάμους και αφετέρου εξ υπαρχής άκυρους.

Η πρωτοβουλία θεσμοθετήσεως «γάμου ομοφυλοφίλων» ενώ ποιείσθε ότι δήθεν στοχεύει στη λύση του προβλήματος των ζευγαριών αυτών, ο στόχος Σας όμως είναι ένας και μοναδικός, η εκ θεμελίων κατάργηση του έθνους με τον περιορισμό του κύκλου των Ελλήνων συγγενών (Βλ. Μελέτη ΕΕ για τον περιορισμό αυτού του κύκλου ανά χώρα μέχρι το 2050) και μηδενισμό του Ελληνικού Έθνους. Για το σκοπό αυτό άλλωστε, χάριν της ΝΤΠ, που θέλει όχι μόνο διαλύσεως του σώματος του Έθνους αλλά και της ιδέας αυτής. Για τούτο τόσο η αριστερά όσο και η δεξιά με το δικό του τρόπο ο καθένας, εδώ και καιρό, με πολλές πρωτοβουλίες εργάζεστε σε βάρος του Ελληνικού Λαού και του Ελληνικού έθνους.

Οι Έλληνες Σήμερα είναι απόλυτα ενήμεροι και πεπεισμένοι για την εθνοκτονική Σας πολιτική, γνωρίζουν όμως ότι το Σύνταγμα είναι εκείνο που παρέχει το Δικαίωμα προστασίας της πατρίδας και του Έθνους όπως και δυνατότητα υπεράσπισης της Εθνικής αλλά και της λαϊκής Κυριαρχίας. Γιατί το Σύνταγμα είναι ο υπέρτατος νόμος για τον Ελληνικό Λαό και το Έθνος και δεν έχει κανείς το δικαίωμα να το καταπατά και εμείς θα είμαστε ενώπιον αυτού του προμαχώνα.

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Ο Νίκος Βάνης σας εύχεται Χρονιά Πολλά και Κάλο Πάσχα και καλή Ανάσταση.

Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Αυτά έκαναν το Χριστός Ανέστη,και αβγά κόκκινα Κεριά, λαμπάδες, φως της Ανάστασης.. Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Οι πιστοί παλιότερα...

Μεγάλο Σάββατο Πορεία προς το θείο πάθος.

Τω Αγίω και Μεγάλω Σαββάτω, την θεόσωμον Ταφήν, και την εις Άδου Κάθοδον του Κυρίου και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού εορτάζομεν δι’ ών της φθοράς το ημέτερον γένος ανακληθέν, προς αιωνίαν ζωήν μεταβέβηκε». Tο απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, αφότου εξέπνευσε...

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...