Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΟι Σκοπιανοί βανδάλισαν...

Οι Σκοπιανοί βανδάλισαν τις προτομές του εθνομάρτυρα Ίωνα Δραγούμη του Μακεδονικού Αγώνα και των Μακεδονομάχων που βρίσκονται στην ομώνυμη πλατεία, πάνω από τον σταθμό του μετρό «Αγίας Σοφίας» στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

ΡΡΕΠΟΡΤΑΖ ΝΙΚΟΣ ΒΑΝΗΣ

Οι Σκοπιανοί βανδάλισαν τις προτομές των Μακεδονομάχων που βρίσκονται στην ομώνυμη πλατεία, πάνω από τον σταθμό του μετρό «Αγίας Σοφίας» στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΗΓΕΣ του elliniko fenomeno gr fenomeno nwes αναφέρει Οι Σκοπιανοί βανδάλισαν τις προτομές των Μακεδονομάχων που βρίσκονται στην ομώνυμη πλατεία υπάρχουν εγκατεστημένες κάμερες απέναντι στην πλατεία, και νεαροί καταγράφηκαν την στιγμή που προκαλούσαν ζημιές, τα ξημερώματα τις προτομές των Μακεδονομάχων “το υλικο  μπορεί η  αστυνομία να βρει να τους ταυτοποιήσουν,.

Tου μεγάλου πρωτεργάτη του εθνομάρτυρα Ίωνα Δραγούμη του Μακεδονικού Αγώνα και του διπλασιασμού της Ελλάδας Η μοίρα προίκισε τον οργανωτή και πρωτεργάτη του Μακεδονικού Αγώνα με την ευλογία να είναι εκείνος που ύψωσε την ελληνική σημαία στην Θεσσαλονίκη.

Είναι η «Εθνοφοβία», με βαθιές ρίζες τις τελευταίες δεκαετίες και η οποία είναι η μόνη που ΔΕΝ διώκεται κι ας προσβάλλει ένα ολόκληρο έθνος.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες 

τα έβαψαν με σπρέι τις βάσεις στις οποίες βρίσκονται οι προτομές.

Συνεργείο της Διεύθυνσης Καθαριότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης καθάρισε σήμερα το πρωί τις μπογιές από τις προτομές.

Ανάμεσα στις διαφόρων ειδών «φοβίες» που έχει εισάγει η κουλτούρα βανδάλι υπάρχει και μία πολύ πιο πραγματική και υπαρκτή.

Πρέπει η Αστυνομία να βρει και να συλλάβει τους βάνδαλους να και τους παραδώσει στη Δικαιοσύνη

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Άλλη μία μεγάλη νίκη των παιδιών από την Κύπρο στο διαγωνισμό Ρομποτικής στο Χιούστον.

Φωτογραφία: «Ε.Κ.»/Ηλίας Νεοφυτίδης ΧΙΟΥΣΤΟΝ. ΤΕΞΑΣ. Στον φετινό παγκόσμιο διαγωνισμό Ρομποτικής που συμμετείχαν μαθητές από όλο τον Κόσμο, στο Χιούστον του Τέξας, 16-20 Απριλίου 2024, η κυπριακή ομάδα K.P. Computer Training bits από το Σχολείο Ξυλοφάγου της Λάρνακας, αποτελούμενη από τους μαθητές...

Το ακραίο Κέντρο ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΙΚΟΥ της Νέας Δημοκρατίας

Η Νέα Δημοκρατία στήνει σενάρια φόβου για να τρομάξει τους ψηφοφόρους της συντηρητικής περιοχής, του ακραίου Κέντρου και τους ανασφαλείς μικροαστούς  Ο ίδιος ο πρωθυπουργός, ο οποίος κάλεσε τους πολίτες να παραμερίσουν για λίγο τις διαφωνίες τους, να φασκιώσουν...

Ο χαμένος Αγώνας και η προδοσία της Κύπρου

*Του Δημήτρη Βόγγολη Υποστρατήγου ε.α μέλους και Δασκάλου του ΙΗΑ Πολλά από τα στοιχεία παρακάτω, παρμένα από το Υπουργείο Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου, ανήκουν στην φίλη μου Φανούλα Αργυρού. Στο  μαρτυρικό νησί  στα  8.000 πχ έγινε ανακάλυψη και ανασκαφή του χαλκού, copper,...