Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚαλλιτεχνικάΟι αρπαχτές της...

Οι αρπαχτές της Eurovision

euro.gifμε τα  χιλιάδες Έυρώπουλα δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητα και μάλιστα μέσα σε πολύ σύντομο διάστημα, δεν έχει καμιά σημασία το ποιος θα πάρει το χρίσμα για την εκπροσώπηση της Ελλάδος. Στην αρπαχτή ότι προλάβει ο καθένας, ανάλογα με τις δημόσιες σχέσεις του ερμηνευτή, θα κάνει και γερή μπάζα. Και εξηγούμαι: 

Για την περίπτωση του Κ. Μαρτάκη παράδειγμα στην Κέρκυρα μόνο σε ένα Club της πόλης όπου ερμήνευσε 4 τραγούδια έλαβε το ποσό τον 4.000 Ευρώ, δηλαδή κάθε τραγουδάκι και από 1.000 ευρώ.

Ενώ σε πολλά Club της χώρας όπου έκλεισε να εμφανιστεί, ακυρώθηκαν οι εμφανίσεις μόλις έμαθαν το ύψος των χρημάτων που ζητούσε. Οι αρπαχτές αυτές φαίνεται ότι περιλαμβάνουν και το στήσιμο του κόσμου, πως αλλιώς να εξηγηθούν οι τρεις ώρες καθυστέρηση σε Club του Ρεθύμνου την Πέμπτη, όπου ήταν να δώσει το παρόν στις 12 η ώρα ,ήλθε στο κλείσιμο στις 3 τα ξημερώματα.

Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα για έναν νέο εμφανιζόμενο τραγουδιστή. Σ΄ αυτήν την δουλειά αν μη τι άλλο το πρώτο που πρέπει να μάθει καλά ένας διασκεδαστής (τώρα το πόσο Θα διασκεδάζουν), είναι η συνέπεια προς το επάγγελμα.

Το ίδιο συνέβη και με τις εμφανίσει της Καλομοίρας στην Βόρεια Ελλάδα, όπου την τελευταία στιγμή ακυρώθηκαν οι εμφανίσεις του.

Την πιο σεμνή επιλογή διάλεξε η Χρύσπα, καθώς δεν βγήκε στο παζάρι της αρπαχτής να μαζέψει και το τελευταίο τάλαρο Αυτό θα τις βγει σε καλό, να μην καεί άνευ ουσίας.

Οι παλιοί μάνατζερ των καλλιτεχνών γνωρίζουν καλά τον τρόπο της προβολής αυτής, γι΄ αυτό και δεν εκθέτουν τους καλλιτέχνες τους. Όσο για το γεγονός της Eurovision που κάποτε ήταν θεσμός, σήμερα είναι ένας αχταρμάς, για το Ελληνικό Φαινόμενο είναι χαμένη ευκαιρία για καλλιτέχνες που θέλουν να κάνουν καριέρα.

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Ο Νίκος Βάνης σας εύχεται Χρονιά Πολλά και Κάλο Πάσχα και καλή Ανάσταση.

Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Αυτά έκαναν το Χριστός Ανέστη,και αβγά κόκκινα Κεριά, λαμπάδες, φως της Ανάστασης.. Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Οι πιστοί παλιότερα...

Μεγάλο Σάββατο Πορεία προς το θείο πάθος.

Τω Αγίω και Μεγάλω Σαββάτω, την θεόσωμον Ταφήν, και την εις Άδου Κάθοδον του Κυρίου και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού εορτάζομεν δι’ ών της φθοράς το ημέτερον γένος ανακληθέν, προς αιωνίαν ζωήν μεταβέβηκε». Tο απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, αφότου εξέπνευσε...

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...