Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΝέα της πόληςΣυντονιστική Επιτροπή Μακεδονικών...

Συντονιστική Επιτροπή Μακεδονικών Οργανώσεων

makedonia-ellas.jpgΠρόσκληση σε ημερίδα με θέμα:”Οικονομία και Εθνικά θέματα”, θα πραγματοποιηθεί στο συνεδριακό κέντρο της ΔΕΘ “Ιωάννης Βελλίδης” την Δευτέρα 3 Μαΐου 2010, ώρα 19.15.

Η οικονομία της χώρας βρίσκεται σε μια από τις κρισιμότερες περιόδους της. Πιστεύουμε ότι με σωστή λήψη μέτρων από την Κυβέρνηση και συντονιστική προσπάθεια του λαού, υπάρχει βάσιμη ελπίδα να ανακάμψει η οικονομία και η σημερινή κατάσταση να αποτελέσει, σύντομα, ένα δυσάρεστο παρελθόν.

Θα ήταν τεράστιο λάθος, η Κυβέρνηση, υπό το βάρος της κρισιμότητας της οικονομικής κατάστασης, να αποδεχθεί λύσεις στα εθνικά θέματα, όπως είναι τα Ελληνοτουρκικά προβλήματα, το Κυπριακό και η εξεύρεση ονομασίας για τα Σκόπια, που θα οδηγήσουν την χώρα σε ακόμη τραγικότερη κατάσταση και θα αμαυρώσουν το μέλλον του Ελληνισμού για τις επόμενες γενιές.

Πρόγραμμα

Προσέλευση

19: 00 – 19.35

Ομιλητές

19.15 – 19.35 Κωνσταντίνος Κόλμερ, δημοσιογράφος

19.35 – 19.55 Σταύρος Λυγερός, δημοσιογράφος – Συγγραφέας

19.55 – 20.15 Ελευθέριος Καραγιάννης, Πρέσβυς επί τιμή.

20.15 – 20.35 Ερωτήσεις – Συμπεράσματα.

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο κ. Παντελής Σαββίδης , δημοσιογράφος

Είσοδος ελεύθερη

Ελέυθερη στάθμευση εντός της Δ.Ε.Θ.,(είσοδος Νέας Εγνατίας)

Τηλ. Επικοινωνίας 2310 341 084.

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Μεγάλο Σάββατο Πορεία προς το θείο πάθος.

Τω Αγίω και Μεγάλω Σαββάτω, την θεόσωμον Ταφήν, και την εις Άδου Κάθοδον του Κυρίου και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού εορτάζομεν δι’ ών της φθοράς το ημέτερον γένος ανακληθέν, προς αιωνίαν ζωήν μεταβέβηκε». Tο απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, αφότου εξέπνευσε...

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...

Μεγάλη Τετάρτη σήμερα, ημέρα αφιερωμένη στην μετάνοια, την προδοσία ενώ σηματοδοτεί και την αρχή του τέλους για τον Ιησού με τον Μυστικό Δείπνο.

Ο πρωί τελείται o Εσπερινός της Μεγάλης Πέμπτης και Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία. Είναι η τελευταία Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία του έτους. Το απόγευμα γίνεται η Ακολουθία του Ευχελαίου και η τελετή του Νιπτήρος, που είναι και ο Όρθρος της Μεγάλης Πέμπτης...