Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΑρχικήTerrorismΟΗΕ: Βιομετρικά δελτία...

ΟΗΕ: Βιομετρικά δελτία ταυτότητας για όλη την ανθρωπότητα ,από το 2030

2030Τα Ηνωμένα Έθνη θα εφαρμόσει την καθολική βιομετρική ταυτοποίηση για όλη την ανθρωπότητα  ως το 2030,σε κάθε χέρια ανδρών γυναικών και παιδιών σε ολόκληρο τον πλανήτη ,

Μια κεντρική βάση δεδομένων στη Γενεύη, της Ελβετίας θα συλλέγει δεδομένα από πολλές από αυτές τις κάρτες.

Το νέο αυτό πρόγραμμα για μια «Νέα Τάξη Πραγμάτων», είναι πολύ ανησυχητικό και ανατριχιαστικό συνάμα που ήδη εργάζεται σκληρά προς την υλοποίηση αυτού του στόχου για να εφαρμόσει ένα σύστημα βιομετρικής ταυτοποίησης η Ύπατη Αρμοστεία των Ηνωμένων Εθνών (δήθεν)για τους Πρόσφυγες με τα σχέδια χρήση βιομετρικής τεχνολογίας , στον εντοπισμό και την παρακολούθηση τους.

Η Ύπατη Αρμοστεία που θα χρησιμοποιήσει τα βιομετρικά Σύστημα Διαχείρισης της Accenture Ταυτότητα (BIMS), μπορεί να χρησιμοποιηθεί  ακόμα για τη συλλογή του προσώπου, ίριδας, δακτυλικών αποτυπωμάτων και βιομετρικών δεδομένων.

Το σύστημα θα λειτουργήσει σε συνδυασμό με την Accenture ένας διεθνής φορέας παροχής τεχνολογικών υπηρεσιών, (επεξεργάζεται και θα επιβλέπει την εφαρμογή της τεχνολογίας σε ένα τριετές συμβόλαιο),είναι μοναδική υπηρεσία Ταυτότητα Πλατφόρμας (UISP) για να στείλει αυτές τις πληροφορίες πίσω σε κεντρική βάση δεδομένων στη Γενεύη, επιτρέποντας στα γραφεία της ΥΑ σε όλο τον κόσμο να συντονιστεί αποτελεσματικά με την κεντρική εξουσία της Ύπατης Αρμοστείας στην παρακολούθηση των προσφύγων.

Και αυτά τα νέα βιομετρικά δελτία ταυτότητας δεν θα είναι μόνο για τους πρόσφυγες.

Σύμφωνα με μία άλλη έκθεση FindBiometrics, οι αρχές ελπίζουν πως αυτή η τεχνολογία θα τους δώσει τη δυνατότητα να επιτύχει το στόχο της που έχει αυτό το είδος αναγνώρισης στα χέρια του κάθε ανθρώπου στον πλανήτη μέχρι το έτος 2030

Είδη στην Ελλάδα όλοι οι πολίτες  θα πρέπει ” υποχρεωτικά”να αντικαταστήσουν τις παλιές με τις  καινούργιες,  βαρομετρικές αστυνομικές ταυτότητες μέχρι τον Ιούνιο,  οι οποίες  θα περιέχουν  όλα  τα προσωπικά μας δεδομένα, «βιομετρικά στοιχεία»  Επιπλέον  ο κάθε πολίτης θα πρέπει να καταβάλει και 10 ευρώ .

Μια σύνοψη έκθεση επισημαίνει ότι περίπου 1,8 δισεκατομμύρια ενήλικες σε όλο τον κόσμο δεν έχουν επί του παρόντος κάθε είδους επίσημα έγγραφα. Αυτό μπορεί να αποκλείσει τα άτομα από την πρόσβαση σε βασικές υπηρεσίες, και μπορεί επίσης να προκαλέσει σοβαρές δυσκολίες όταν πρόκειται για την αναγνώριση των διασυνοριακών.

Παροχή νομικής ταυτότητας για όλους (συμπεριλαμβανομένης της ληξιαρχικής πράξης γέννησής) από το 2030 είναι ο στόχος που μοιράζεται από τη διεθνή κοινότητα στο πλαίσιο των στόχων της Βιώσιμης Ανάπτυξης

Φυσικά όλα αυτά να είναι διατυπωμένο ως «ανθρωπιστικό» επιχείρηση αυτή τη στιγμή, αλλά θα μείνει πάντα έτσι;
Και τι θα συμβεί εάν αρνηθεί κάποιος να το πάρει;

Απλά θα γίνει ένας περιθωριακός από την κοινωνία, όπως πχ,να αποκλειστεί από μια δουλειά, να πάρει ένα νέο τραπεζικό λογαριασμό, να υποβάλλει αίτηση για μια πιστωτική κάρτα, να λαμβάνει κάθε μορφή επιδόματα και πληρωμές από την κυβέρνηση κ.λπ. κ.λπ.
Αυτή θα είναι και η αρχή για την αποθάρρυνση της χρήσης των μετρητών σε όλο τον κόσμο.

Τα βιομετρικά δελτία ταυτότητας , θα ξεκινήσουν να εφαρμόζονται   με ένα πιλοτικό έργο στην Dzaleka προσφυγικό καταυλισμό στο Μαλάουι, στην παροχή υπηρεσιών σε προσφυγικούς καταυλισμούς στην Ταϊλάνδη και στο Τσαντ, με πάνω από 220.000 άνθρωποι που εντοπίζονται στις δύο χώρες μέχρι στιγμής.

Το φιλόδοξο σχέδιο, αλλά Accenture έχει εμπειρία σε μεγάλης κλίμακας πρωτοβουλίες βιομετρικό σύστημα, αφού βοήθησε το Τμήμα της Υπηρεσίας Εσωτερικής Ασφάλειας βιομετρικών διαχείρισης ταυτότητας με ένα μεγάλο έργο στον έλεγχο των συνόρων, για παράδειγμα.

Επιπλέον ,τα σχέδια αυτά δείχνουν πώς η μετανάστευση από τις τρίτες χώρες του κόσμου προς τις χώρες τις  δύσης η και αντίστροφα  θα είναι  σε ένα ξέφρενο ρυθμό , τουλάχιστον  για 25 χρόνια , γιαυτό και προετοιμάζονται με τις νέες τεχνολογίες , ώστε  να ελέγξουν  και να παρακολουθούν σε κάθε βήμα την ανθρωπότητα, που πάει, που εργάζεται, τι αρρώστιες έχει, τι εμβόλια πήρε η δεν πήρε, τι λεφτά έχει το πορτοφόλι -κάρτα του , τι τρώει, πότε κάνει σεξ και με ποιες προτιμήσεις  , ακόμα και τι όνειρα η καλύτερα   εφιάλτες βλέπει κ.λπ…..

Αλίμονο στην Ανθρωπότητα !

πληρ: theeconomiccollapseblog.com/findbiometrics.com

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Ο Νίκος Βάνης σας εύχεται Χρονιά Πολλά και Κάλο Πάσχα και καλή Ανάσταση.

Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Αυτά έκαναν το Χριστός Ανέστη,και αβγά κόκκινα Κεριά, λαμπάδες, φως της Ανάστασης.. Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Οι πιστοί παλιότερα...

Μεγάλο Σάββατο Πορεία προς το θείο πάθος.

Τω Αγίω και Μεγάλω Σαββάτω, την θεόσωμον Ταφήν, και την εις Άδου Κάθοδον του Κυρίου και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού εορτάζομεν δι’ ών της φθοράς το ημέτερον γένος ανακληθέν, προς αιωνίαν ζωήν μεταβέβηκε». Tο απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, αφότου εξέπνευσε...

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...