Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Νύχτα είναι και γυρίζει στην Θεσσαλονίκη

Είπα και εγώ να γράψω για την διασκέδαση, μια και τους τελευταίους μήνες άφησα στην άκρη καλλιτέχνες, μουσικούς και επιχειρηματίες , οι οποίοι είχαν τον πόνο τους λόγω αναδουλειάς στα μαγαζιά τους.

Η εβδομάδα που μας πέρασε ξεκίνησε με την πρεμιέρα του Νίκου Οικονομόπουλου στο “Fix Live” , το συγκρότημα Μέλισσες και την Κατερίνα Στικούδη. Το νυχτερινό κέντρο την Παρασκευή ήταν γεμάτο, όχι όμως τίγκα, το Σάββατο όμως έσπασε ρεκόρ από την προσέλευση του κόσμου, έως και τις πρωινές ώρες της Κυριακής,  με τα καλάθια λουλουδιών να πέφτουν βροχή (φώτο, με το φακό του Βάνη ) .

Στην πρεμιέρα παρευρέθει και ο επιχειρηματίας του “Fix” και “Fiver” των Αθηνών Θανάσης Παπαγεωργίου.

 

Το πρόγραμμα του καλλιτέχνη  είναι  όλα τα λεφτά , ο κόσμος διασκέδαζε και χόρευε ακόμα και  πάνω  από τα  τραπέζια , παράλληλα πετούσαν λουλούδια. Ο επιχειρηματίας του “Fix Live” ήταν πολύ ευχαριστημένος με την απήχηση του κόσμου, ωστόσο,  το σέρβις είχε κάποια προβλήματα που χρίζουν διόρθωσης. Φυσικά  το παρών έδωσε και το ΣΔΟΕ .

Στην απέναντι  γειτονιά  , συνεχίζει τις εμφανίσεις η Νατάσσα Θεοδωρίδου στο νυχτερινό κέντρο “Άστρα “, όπου την Παρασκευή  το μαγαζί δεν ήταν γεμάτο, ενώ το Σάββατο  γέμισε. Το κοινό της καλλιτέχνιδας είναι  κυρίως μεγαλοκοπέλες και γυναίκες άνω των 40 ετών.

Σην μουσική σκηνή  “Stage” με το σχήμα Λαρεύντη Μαχαιρίτσα, Δημήτρη Σταρόβα, Μίλτο Πασχαλίδης  την Παρασκευή δεν άνοιξε,  ενώ το Σάββατο  και που ήταν ανοιχτό δεν είχε τον ανάλογο κόσμο, ως  αποτέλεσμα   το σχήμα   σταματά τις εμφανίσεις, όπως  καλά   πληροφορήθηκα.

Ο δε Σάκης Ρουβάς με τον Νίνο  έχουν σταμάτησει  τις εμφανίσεις  τους ,  δεν άνοιξαν  παραπέρα  καθώς  την  περασμένη  εβδομάδα δεν είχαν   την ανάλογη  κίνηση , κάτι που ήταν  και αναμενόμενο.

Τα  “Μαμούνια Live” με τον Σάκη Βέρρο και την Ελεάνα Παπαϊωάννου, την Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο  από κίνηση πήγαν μέτρια, ωστόσο  είχαν πολλά λουλούδια  και τις τρεις ημέρες, διότι  οι ξένοι της πόλης  και  οι Αθηναίου πελάτες έκαναν μεγάλες καταστάσεις.

Τα τρία υπόλοιπα κέντρα της πόλης που λυτουργούν  με τοπικά σχήματα αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα. Για παράδειγμα ένα εκ αυτών έκανε τζίρο 700 Ευρώ όλο το βράδυ, ενώ έχει έξοδα 4.500 με το κλειδί.

Στην  νυχτερινή διασκέδαση της Θεσσαλινίκης ,αναμένονται  και νέες αφήξεις σχημάτων , όπως αυτό με τον Γιώργο Μαζωνάκη  μαζί με την Κατερίνα Στανίση, που  ξεκινούν εμφανίσεις στις 29 Μαρτίου σε  νυχτερινό κέντρο της περιοχή Σφαγείων.

Σε γενικές γραμμές, τα μπουζούκια  σκοπεύουν  να πάρουν τον κόσμο  τους πίσω  από τα μπαράκια και τα κλαμπάκια , ανεβάζοντας μεγάλα ονόματα  στην ίδια πίστα , ώστε να προσελκύσουν τους θαμώνες.  Κάποιοι επιχειρηματίες τα καταφέρνουν, κάποιοι άλλοι όχι.

Όπως μου εκμυστηρεύτηκε φιρμάτος καλλιτέχνης και προς τιμήν του δε , ότι   “τα μεροκάματα  όλων των καλλιτεχνών και μουσικών   θα πρέπει να κατεβούν κατά πολύ, καθώς και η τιμή της φιάλης   πρέπει να φτάσει στα επίπεδα ,  πριν το  Ευρώ εποχή ,  δηλαδή κάπου στις 25.000 Δραχμές,  εάν θέλουν   πραγματικά  οι επιχειρηματίες αλλά και εμείς  οι καλλιτέχνες   να πρωταγωνιστούν και πάλι τα νυχτερινά κέντρα  στην διασκεδάσει των Ελλήνων”.

Στο χέρι τους είναι να αλλάξουν τα πράγματα ,  αλλιώς, πολύ θα  αναγκαστούν να αλλάξουν και  επάγγελμα .

Αυτά προς το παρών και έπεται συνέχεια.

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Άλλη μία μεγάλη νίκη των παιδιών από την Κύπρο στο διαγωνισμό Ρομποτικής στο Χιούστον.

Φωτογραφία: «Ε.Κ.»/Ηλίας Νεοφυτίδης ΧΙΟΥΣΤΟΝ. ΤΕΞΑΣ. Στον φετινό παγκόσμιο διαγωνισμό Ρομποτικής που συμμετείχαν μαθητές από όλο τον Κόσμο, στο Χιούστον του Τέξας, 16-20 Απριλίου 2024, η κυπριακή ομάδα K.P. Computer Training bits από το Σχολείο Ξυλοφάγου της Λάρνακας, αποτελούμενη από τους μαθητές...

Το ακραίο Κέντρο ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΙΚΟΥ της Νέας Δημοκρατίας

Η Νέα Δημοκρατία στήνει σενάρια φόβου για να τρομάξει τους ψηφοφόρους της συντηρητικής περιοχής, του ακραίου Κέντρου και τους ανασφαλείς μικροαστούς  Ο ίδιος ο πρωθυπουργός, ο οποίος κάλεσε τους πολίτες να παραμερίσουν για λίγο τις διαφωνίες τους, να φασκιώσουν...

Ο χαμένος Αγώνας και η προδοσία της Κύπρου

*Του Δημήτρη Βόγγολη Υποστρατήγου ε.α μέλους και Δασκάλου του ΙΗΑ Πολλά από τα στοιχεία παρακάτω, παρμένα από το Υπουργείο Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου, ανήκουν στην φίλη μου Φανούλα Αργυρού. Στο  μαρτυρικό νησί  στα  8.000 πχ έγινε ανακάλυψη και ανασκαφή του χαλκού, copper,...