Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔηλώσεις επωνύμωνΝότης Σφακιανάκης

Νότης Σφακιανάκης

Click to view full size imageΘα μαυρίσουν τα μάτια των Ραδιοπαραγωγών της πόλης, καθώς δεν προβλέπεται να τον δουν στα στούντια τους ούτε με κιάλια, ούτε με παρακάλια. Αφού δήλωσε ξεκάθαρα στον Ν.Βάνη ότι δεν θα πάει σε κανένα Ραδιόφωνο για συνέντευξη, καθώς το θεωρεί κακή εικόνα για έναν καλλιτέχνη να εμφανίζεται παντού ως μαϊντανός. “……Άλλωστε τι να πεις σε τόσα Ραδιόφωνα;;; …Τα ίδια και τα ίδια, μια επανάληψη των προηγουμένων θα είναι τίποτα καινούργιο…….ήλθα πριν μήνες σ΄ένα Ραδιόφωνο της πόλης το οποίο επέλεξε η εταιρεία μου και αυτό είναι αρκετό……” είπε χαρακτηριστικά στην συζήτηση που είχε με τον Ν.Βάνη.

 Πράγματι έχει δίκιο σ΄αυτά που λέει, όμως δεν λειτουργεί σωστά. Εφόσον στα σχέδια του ήταν να μην πάει σε κανένα Ραδιόφωνο της πόλης, έπρεπε να είχε καλέσει τουλάχιστον μια μέρα πριν από την πρεμιέρα σύσσωμο τον κόσμο των Μ.Μ.Ε, όπως οργανώνουν πολλές εταιρείες για τους καλλιτεχνές τους. Κάτι που βέβαια δεν σκέφτηκε να κάνει ο Νότις, αλλά και η εταιρεία του στην πόλη της Θεσ/νίκης, γι΄αυτό πολλοί το θεώρησαν και ως “σνομπάρισμα”.

 Ίσως αυτή ήταν και η αιτία που μετά από δύο εβδομάδες εμφανίσεων στην πόλη, είχαν καλεσμένους μόλις χθες (άγνωστο ποιός το οργάνωσε) διάφορα Μ.Μ.Ε της πόλης πολύ επιλεγμένα. Αυτή η χθεσινή λάθος κίνηση ερμηνεύεται από πολλούς ως αρνητική, καθώς στην μέση της περιόδου των εμφανίσεων δεν συνηθίζεται να καλούν σε ειδική βραδιά τα Μ.Μ.Ε και μάλιστα επιλεκτικά.

Λάθος……λάθος……λάθος !!!!!!!! Αυτά τα πράγματα θέλουν λεπτή ισορροπία και αρμονία για να μην μας παρεξηγήσεις και σε παρεξηγήσουμε κύριε Νότη. Τουλάχιστον για τις επόμενες εμφανίσεις σου στην πόλη της Θεσ/νίκης, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Βόρειας Ελλάδας.,αυτά ας τα έχεις υπόψιν και στην ατζέντα σου.

“…..Κάθε φορά που σκέπτομαι ποιος είμαι και που πάω,

σ’ ένα καθρέφτη απέναντι δακρύζω και γελάω…….”.

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Ο Νίκος Βάνης σας εύχεται Χρονιά Πολλά και Κάλο Πάσχα και καλή Ανάσταση.

Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Αυτά έκαναν το Χριστός Ανέστη,και αβγά κόκκινα Κεριά, λαμπάδες, φως της Ανάστασης.. Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Οι πιστοί παλιότερα...

Μεγάλο Σάββατο Πορεία προς το θείο πάθος.

Τω Αγίω και Μεγάλω Σαββάτω, την θεόσωμον Ταφήν, και την εις Άδου Κάθοδον του Κυρίου και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού εορτάζομεν δι’ ών της φθοράς το ημέτερον γένος ανακληθέν, προς αιωνίαν ζωήν μεταβέβηκε». Tο απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, αφότου εξέπνευσε...

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...