Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚέντρα διασκέδασηςΝυχτερινό κέντρο στην...

Νυχτερινό κέντρο στην Θεσσαλονίκη και το σχήμα ξεφτίλισαν την διασκέδαση

Με την οικονομική δυσπραγία που χτύπησε και την Ελληνική διασκέδαση θα περίμενε κανείς , τουλάχιστον τα λάθη του παρελθόντος των τελευταίων ετών να διορθωθούν, αμ δε!! Κάποιοι παραμένουν αδιόρθωτοι.

Δεν θα αναφερθώ στο όνομα του καλλιτεχνικού σχήματος για να μην το ξεφτιλίσω, αλλά θα πρέπει να μάθουν οι καλλιτέχνες αυτοί ότι  το κοινό της Θεσσαλονίκης βλέπει ,αναλαμβάνει   πως το εν λόγω σχήμα ήλθε για γερή αρπαχτή.

Το μαγαζί άκουσον, άκουσον, ζήτησε από παρέα που έκλεισε πρώτο τραπέζι πίστας να προπληρώσει  3.500 Ευρώ, στην είσοδο, άσχετα με τι τζίρο θα έκανε  όλο το βράδυ.

Ακόμα  και το εισιτήριο των 20 Ευρώ στην είσοδο με ένα ποτήρι στο χέρι για όρθιες καταστάσεις θεωρείται πανάκριβο για το συγκεκριμένο σχήμα.

Ο κόσμος στο δεύτερο πρόγραμμα του σχήματος σιγά – σιγά αδειάζει το μαγαζί. Το γεγονός αυτό οι επιχειρηματίες  (Αθηναίος και Θεσσαλονικιός) δεν το βλέπουν;;

Το δε σέρβις είναι απαράδεκτο. Τα τραπέζια δεν έχουν  πάγους , νερό, ξηρούς καρπούς, ενώ στο μπαρ κάποιος που θα ζητήσει ένα ουίσκι της αρεσκείας του (μάρκας), ο μπάρμαν θα του απαντήσει ότι, “μόνο δυο ειδών ουίσκι διαθέτει το κατάστημα”, μέγα λάθος. Προφανώς η εταιρεία που προμηθεύει την κάβα του κέντρου τους έδωσε 50%  χοριγία .

Επιπλέον, δέχθηκα πολλές καταγγελίες για πολλά μπόμπα ποτά.

Άλλη μια καταγγελία που δέχθηκα από ένα θαμώνα , ο οποίος μπήκε στο κέντρο 05:15 τα ξημερώματα, του έκοψαν στην είσοδο 20 Ευρώ εισιτήριο  ενώ το πρόγραμμα έκλεινε, απαράδεκτο!!!!!!

Το χειρότερο δε, βοηθοί και σερβιτόροι μυρίζουν άσχημα, ποιος ξέρει πόσο καιρό είναι άπλυτοι, κάποιοι απ΄ αυτούς δεν μιλούσαν ούτε Ελληνικά. Αυτά τα απαράδεκτα λάθη δεν είναι δυνατόν να συμβαίνουν στις μέρες μας.

Θυμάμαι την περίπτωση επιχειρηματία των Αθηνών, ο οποίος έκλεισε συνεργασία με επιχειρηματία της Θεσσαλονίκης. Η πρώτη του μέριμνα και απαίτηση  ήταν οι υπάλληλοι του νυχτερινού κέντρου να είναι πεντακάθαροι, να μοσχομυρίζουν και να μιλούν την Ελληνική γλώσσα με πολύ ευγένεια. Έτσι και έγινε, με αποτέλεσμα εκείνη την χρονιά ο εν λόγω επιχειρηματίας να πάρει όλη την χαρτούρα. Στο μαγαζί κάθε μέρα δεν έπεφτε καρφίτσα, με τον κόσμο ευχαριστημένος  να φεύγει και να ξανάρχεται άλλες τρεις φορές τουλάχιστον.

Και όταν μιλάμε για μεγάλη χαρτούρα εννοούμε ότι, ο τζίρος εκείνης την εποχή 1 δις 800 εκατομμύρια δραχμές, ενώ το μεροκάματο των μετρ κυμαινόταν στις 25.000 δραχμές , δούλευαν δε επταήμερο.

Το συγκεκριμένο σχήμα έχει 72.000 Ευρώ έξοδα ημερησίως, το Σάββατο στα ταμεία έφερε 80.000 – 100.000 Ευρώ, ενώ την Παρασκευή η επιχείρηση μπήκε μέσα  με τζίρο 30.000 – 40.000 Ευρώ. Άσε που οι καλλιτέχνες βαριούνται να τραγουδήσουν ,δίνουν  το μικρόφωνο στον κόσμο,  να τραγουδά ο κάθε άφωνος, χαλώντας έτσι το όλο κλίμα.

Για να μην αναφερθώ στις διακρίσεις που γίνονται εις βάρος εύσωμων κοπελιών που ενώ χορεύουν στην πίστα μέσα στο τσακίρ κέφι, ξαφνικά τις κατεβάζουν,δήθεν γιατί ο καλλιτέχνης θα τραγουδήσει το ειδικό ρεπερτόριο του.

Για όλα τα παραπάνω απαράδεκτα που συμβαίνουν την κύρια ευθύνη φέρετε εσείς οι καλλιτέχνες της νυχτερινής διασκέδασης!

Αυτός είναι και ένας λόγος  που δεν δουλεύουν αξιοπρεπώς ή και καθόλου  τα καλοκαιρινά κέντρα της περιοχής αεροδρομίου της Θεσσαλονίκης, όπου η κίνηση είναι τελείως νεκρή.

Παρ΄ όλα αυτά,  επιχειρηματίες και καλλιτέχνες προβάλλουν ως δικαιολογία και  μέγα ψέμα, ότι  ο κόσμος  έφυγε για μπάνια στην Χαλκιδική, δηλαδή όπως βολεύει τον καθένα.

Άϊντε και καλά κρασιά!!!!!! 

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Με φόρα έρχεται ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ο Κυριάκος Βελόπουλος με την Ελληνική Λύση. 

Έντονα με το διψήφιο νούμερο στις κάλπες, με την τέταρτη θέση στο συνολικό αποτέλεσμα και με την τρίτη θέση, μη σου πω τη δεύτερη, στην Βόρεια Ελλάδα. ΣΤΗΝ Βόρεια Ελλάδα ο Κυριάκος Βελόπουλος με την Ελληνική Λύση , όπου ΤΟ ποσοστό θα είναι 27 της...

Το Κυπριακό ΔΕΝ ”λύθηκε” Ιούλιο 1974… Η Ομογένεια ΗΠΑ, να πράξει.

ΗΠΑ, 2024... Είναι εντυπωσιακή η απραξία-αφωνία του Ελληνισμού ΗΠΑ γιά τα 50 χρόνια από την εισβολή-κατοχή στην Κύπρο, Ιούλιο 1974. Γιά 50 χρόνια παράνομη κατοχή, από την Τουρκία, ποσοστού εδάφους 37% της Κύπρου. Η αφωνία, η απραξία ειδικά των ''ομογενειακών μας Οργανώσεων''...

Η AstraZeneca το νομικό έγγραφο που υποβλήθηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο της Βρετανίας, μετά από ομαδική αγωγή, στην εταιρεία.

Η ανακοίνωση έρχεται σε συνέχεια των αποφάσεων (τον περασμένο Μάρτιο) να αποσύρει εθελοντικά την άδεια κυκλοφορίας εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ μόλις χθες ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων εξέδωσε ανακοίνωση ενημερώνοντας ότι το εμβόλιο δεν φέρει πλέον άδεια χρήσης. Σημειώνεται ΟΤΙ πως...

Eντυπωσιακή… ΑΠΟΤΥΧΙΑ: Απόδημοι, επιστολική ψήφος.

Ανανεωμένο) Τελικό: 202.556 οι εγγραφές γιά επιστολική ψήφο. Οι περισσότεροι (153.322) είναι κάτοικοι Ελλάδας. 49.234 οι εκτός Ελλάδας που εγγράφηκαν συνολικά, από 128 χώρες. Ποσοστό 84.6% είναι στην δυτ. Ευρώπη, νεομετανάστες βασικά. Οι 49.234 αντιστοιχούν: Ευρώπη: 41.680 (84,6%)... Β. και Ν. Αμερική:...