Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚουτσομπολιάΝηστική γατούλα ψάρια...

Νηστική γατούλα ψάρια ονειρεύεται

hammer.gifμε τον Θεσσαλονικιό μαέστρο που έμπλεξε. Της υποσχέθηκε μεγάλη δισκογραφία, μεγάλα σαλόνια, πρώτο όνομα στις μπουζουκοπίστες, μια καριέρα ονειρεμένη. “….Είμαι μέσα σ΄ όλα ότι μου ζητήσεις, θα είμαι άψογη….” Απάντησε με τρελή χαρά η τραγουδίστρια. “….Εντάξει, αλλά με έναν όρο….” Επέμενε ο μαέστρος. “…Για να τον ακούσω… απόρησε η κοπέλα.

Ο μαέστρος εν ψυχρώ της απαντά “…θα πρέπει να μου κάτσεις…”

Μετά το πρώτο, ξαφνικό σοκ η τραγουδίστρια του απάντησε ότι αυτό θα πρέπει να το σκεφτεί πολύ σοβαρά.

“…..Σκέψου όσο θέλεις μόνο μην αργείς και πολύ, γιατί έχω πολλές άλλες στην σειρά για να γίνουν φίρμες. Δεν είσαι η μοναδική, όλες τα ίδια θέλετε και μάλιστα γρήγορα, είπε –  ξεείπε ο μαέστρος, και την άφησε σύξυλη με τις σκέψεις της.

Η τραγουδίστρια όλα τα περιέγραψε χαρτί και καλαμάρι στις φίλες της από τον ίδιο χώρο. “…..Εσείς τι λέτε;;; Έθεσε το ερώτημα προς το φιλικό της περιβάλλον.

Η μια της απάντησε “….Απα…πα, φύγε μακριά, ο τύπος είναι μεγάλος παραμυθατζής – λαμόγιο, να τον προσέχεις….”.

Κάποια άλλη πιο ψύχραιμη της συμβούλευσε “…Έλα μωρέ πρώτη φορά σου συμβαίνει;;; Εδώ τόσες κα τόσες ποδιές φίλησες και να σου σήμερα εδώ που είσαι…” “…Άμα είναι να σε κάνει φίρμα μην το σκέφτεσαι καθόλου, θα βρεις και κανέναν φορτωμένο να φτιάξεις την dolce vita ζωή σου…”

Η τραγουδίστρια άκουσε πολλά και διάφορα, μπερδεύτηκε ακόμα περισσότερο, όμως μέσα μια φωνή της έλεγε “…..αν είναι να βγει μια ψυχή για καλό σκοπό, κάτσε και κάντο….” Έστι ήδη είχε έτοιμη την απάντηση για το μεγάλο βήμα στην καριέρα της, και ο μαέστρος δεν έχασε ούτε λεπτό.

Οργανώθηκε μάνι – μάνι, ψώνισε ειδικά αξεσουάρ κρεβατοκάμαρας και έφυγαν προς πολυτελή βίλα σε βουνό. Εκεί επιδόθηκαν σε ασταμάτητη ιππασία υπό τον ήχο ορχηστικής μουσικής. Τα άλογα έτρεχαν με όλα τα γκάζια ώσπου πέφτει απότομα η χειρολαβή του μαέστρου.

“…Τι έπαθες;;; Κιόλας από τον πρώτο γύρο είπες τον δεσπότη, Παναγιώτη;;; Έτσι θα δουλέψει η ορχήστρα;;; Τον δούλευε η τραγουδίστρια.

“…Μωρό μου με ξετίναξες ….και δεν έχω άλλες δυνάμεις…έχω πολύ άγχος με τις δισκογραφικές εταιρείες και δεν μπορώ να αποδώσω….” Της δικαιολογήθηκε και συνέχισε

“…..κράτα την όρεξη σου θα έχουμε πολλές ακόμα συνευρέσεις ιδιωτικού τύπου….”

“…Μην στεναχωριέσαι όταν θα είσαι σε ντούρα κατάσταση , εδώ είμαι εγώ και πάλι θα σε πετάξω στα ουράνια. Εσύ αρκεί να με κλείνεις δουλειές και όλα τα άλλα σχετικά, όπως συμφωνήσαμε.

Με αυτά τα λόγια της τραγουδίστριας τα πράγματα ήλθαν και έδεσαν στο πρώτο ατυχές ραντεβουδάκι .

 “..Εγώ ότι σου υποσχέθηκα, ισχύει κατά γράμμα…” καθησύχασε την τραγουδίστρια για μια άλλη φορά. Πράγματι ο μαέστρος φορά τα παντελόνια, της έβγαλε δισκογραφία, όμως ως εκεί, καθώς για να γίνει και φιρμάτη χρειάζονται να διανύσει πολλά χιλιόμετρα.

Ένα είναι σίγουρο πως το έργο του μαέστρου πάει πολύ καλά, το δουλεύει βήμα – βήμα για να έχουν να λένε και κάτι πάνω στο στρώμα με το νερό. Η δε τραγουδίστρια έχει πάρει τέτοια φόρα που οραματίζεται μετά τα μεγάλα σαλόνια να περάσει και στο κομμάτι που λέγεται “διεθνής καριέρα”

Γιατί όχι;;; Προσόντα διαθέτει, κορμάρα έχει, κινήσεις καλές, μένει να βρει και λίγο μυαλό και το όνειρο της θα γίνει πραγματικότητα.

Όταν δε ξυπνήσει ο Βάνης θα είναι εδώ για να την επαναφέρει στην πραγματικότητα.

Ως τότε καλά κρασιά !!!!!!!

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΤΕΣΙΝΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΛΗΡΩΤΑ ΧΡΕΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.

Της Μαρίας Νεγραπόντη-Δεληβάνη Χθες, 12-2 το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε διαμαρτυρία, για τα απλήρωτα, επί 83 χρόνια χρέη των Γερμανών, προς την Ελλάδα, από τη βάρβαρη κατοχή (έχω ήδη τοποθετηθεί στο ΦΒ). Ήταν πρωτοβουλία του Λεωνίδα Χρυσανθόπουλου, πρέσβη ε.τ. Και, αρχικά, είχα πολλούς...

ΕΞΩΔΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ-ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ.

ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ                  ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ Αριθ. Πρωτ: 2740/29-04-2024                      Αριθ. Πρωτ: 78/29-04-2024 Αθήνα 29η Απριλίου 2024 ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΡΧΗΣΕΞΩΔΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ- ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ- ΔΗΛΩΣΗ Των:        ...

ΣΥΜΜΕΤΟΧΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΜΕ ΣΤΗΝ ΜΑΚΡΟΖΩΙΑ ΤΟΥ “ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ” ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Του Παναγιώτη Αποστόλου Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου egerssi@otenet.gr www.egerssi.gr Η τραγωδία των Τεμπών, η ανθρώπινη τραγωδία της σύγκρουσης επιβατικής και εμπορικής αμαξοστοιχίας, ο άδικος χαμός τόσων νέων αθώων ανθρώπων, ταρακούνησε συθέμελα την ελληνική κοινωνία και την συνειδητοποίησε επιτέλους, πως ένοχοι...

Η επαναστατική συμβολή της γλώσσας στη εξέλιξη του ανθρώπου.

Η εποποιϊα του ανθρώπινου είδους ξεκίνησε πριν 3-4 εκατομμύρια χρόνια. Μπορούμε όμως να θεωρήσουμε ότι ξεκίνησε πολύ πιο πριν, διότι τα βασικά στοιχεία της νοημοσύνης , η εφεύρεση και χρήση εργαλείων, καθώς και η χρήση διαφόρων ειδών γλωσσών, υπάρχουν...