Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΣυνεντεύξειςΝίκος Μακρόπουλος

Νίκος Μακρόπουλος

makropoulos_auστην Ραδιοφωνική εκπομπή “Ελληνικό Φαινόμενο” με τον δημοσιογράφο Νίκο Βάνη. Αυτήν την σεζόν εμφανίζεται στην Αθήνα μετά από πολύ καιρό. Ο Νίκος έκανε πολύ καλά γιατί θα πρέπει ο καλλιτέχνης να κατεβαίνει και στην Αθήνα και μάλιστα απ΄ ότι μαθαίνω πάει και πολύ καλά, εγκλιματίστηκε στην νυχτερινή διασκέδαση της πρωτεύουσας. Φίλε μου Νικόλα τι κάνεις;;

Νίκος Μακρόπουλος: Καλησπέρα Νίκο, είμαι πολύ καλά.

Ν. Βάνης: Σε καλοσωρίζουμε από την Θες/νίκη.

Ν. Μακρόπουλος: Και εγώ με την σειρά μου να καλησπερίσω όλους τους ακροατές και την Θες/νίκη. Είμαι φίλος σου και το ξέρεις αυτό.

Ν. Βάνης: Το ξέρω γιατί σε παρακολουθώ από τα πρώτα δισκογραφικά σου βήματα.

Ν. Μακρόπουλος: Εσύ έχεις τον τρόπο σου πάντα να τα λες, συμφωνώ μαζί σου, άλλωστε είσαι φίλος μου. Μου λείψατε πάρα πολύ.

Ν. Βάνης: Πραγματικά λείπεις από την Θεσσαλονίκη. Πολλοί φίλοι μου παίρνουν τηλέφωνο και με ρωτούν το πότε θα εμφανιστείς ξανά στην Θες/νίκη. Έχεις κυκλοφορήσει και ένα Live CD από την Virus music, το οποίο πάει καλά και θα πάει ακόμα καλύτερα.

Ν. Μακρόπουλος: Όντως το Live πάει πάρα πολύ καλά, δόξα τον θεό. Πραγματικά μου λείπει η Θες/νίκη.

Ν. Βάνης: Νίκο εμφανίζεσαι στο FIX των Αθηνών με την Ειρήνη Μερκούρη.

Ν. Μακρόπουλος: Ναι, είμαι μαζί με την Ειρήνη Μερκούρη και με μια πλειάδα νέων παιδιών. Το Fix που συνεργάζεται με τα “Μαμούνια Live”.

Ν. Βάνης: Σε πλαισιώνουν νέα παιδιά και με το πρόγραμμα της Θες/νίκης.

Ν. Μακρόπουλος: Από την μεριά μου σαφώς είναι το πρόγραμμα Θεσσαλονικιότικο. Έρχονται πάρα πολύ από την Θες/νίκη κάθε βράδυ, αλλά και απ΄ όλα τα μέρη της Ελλάδος.

Ν. Βάνης: Γνωρίζω ότι έρχονται πάρα πολλοί για να σε δουν.

Ν. Μακρόπουλος: Δόξα το θεό, άλλωστε το έχω πει πολλές φορές αυτό.

Ν. Βάνης: Μέχρι πότε θα εμφανίζεσαι στην Αθήνα;;

Ν. Μακρόπουλος: Όσο θα με αντέξουν Νίκο.

Ν. Βάνης: Υπάρχει περίπτωση το καλοκαίρι να εμφανιστείς στην Θες/νίκη;;

Ν. Μακρόπουλος: Όλα είναι πιθανά. Ας είμαστε γεροί να τελειώσει πρώτα αυτήν η σεζόν, άλλωστε εγώ δεν μπορώ να κάνω μακριά από την Θες/νίκη, εσύ το ξέρεις πολύ καλά αυτό.

Ν. Βάνης: Το γνωρίζω και είναι θετικό για την πόλη και για τον κόσμο που μας ακούει.

Ν. Μαρκόπουλος: Μου λείψατε και μου λείπετε πάρα πολύ.

Ν. Βάνης: Πολλοί με ρωτούν πότε θα έλθεις.

Ν. Μαρκόπουλος: Όσο πιο σύντομα μπορώ.

Ν. Βάνης: Είχες πάει και επαρχία για έξτρα εμφανίσεις που πήγαν πολύ καλά. Η Βόρεια Ελλάδα Νίκο σ΄ αγαπά.

Ν. Μαρκόπουλος: Η αγάπη αυτή είναι αλληλένδετη.

Ν. Βάνης: Πως βλέπεις το Αθηναϊκό κοινό, εάν και το ξέρεις από παλαιότερα όταν εμφανιζόσουν στο “Ρωμαίο”.

Ν. Μαρκόπουλος: Όχι μόνο αυτό, οι περισσότεροι φίλοι μου από την Αθήνα είχαν περάσει όταν για τέσσερα χρόνια εμφανιζόμουν στα “ Μαμούνια Live”, αλλά και στο “Ρόδον” με έχουν δει, δεν θα είναι η πρώτη φορά, και τώρα έρχονται οι φίλοι εδώ στην Αθήνα και μου λένε ότι μας γλίτωσες από τα εισιτήρια.

Ν. Βάνης: Νίκο υπάρχουν πολλά μαγαζιά σε Αθήνα και Θες/νίκη, και σίγουρα ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος.

Ν. Μακρόπουλος: Στην Αθήνα είναι πάρα πολλά, 58 στον αριθμό, εκτός από τα μικρά, τα μεγάλα σχήματα είναι 58. Οι επιλογές όπως καταλαβαίνεις εδώ είναι πάρα πολλές και ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος. Γιατί εάν θελήσεις να τα σεις από μια φορά, δεν θα προλάβεις να τα γυρίσεις. Πρέπει να λάβουμε υπόψη ότι το Αθηναϊκό κοινό βγαίνει με μικρότερη συχνότητα απ΄ ότι αυτό της Θες/νίκης. Θέλεις όλο το χειμώνα να τα δεις από μια φορά.

Ν. Βάνης: Είναι και μεγάλες οι αποστάσεις στην Αθήνα.

Ν. Μακρόπουλος: Είναι, αλλά η Αθήνα τον χειμώνα έχει πληθώρα μαγαζιών. Όχι ότι δεν έχει η Θεσ/νίκη μαγαζιά, προς θεού. Τα μπουζούκια είναι μόδα τελικά.

Ν. Βάνης: Το θέμα είναι να κάνουν καλές επιλογές και οι επιχειρηματίες, αλλά και οι καλλιτέχνες.

Ν. Μαρκόπουλος: Όταν είναι τόσα μαγαζιά Νίκο δεν μπορεί όλα να κάνουν καλές επιλογές, θα γίνουν και κάποιες στραβές. Γεγονός είναι ότι θα πρέπει όλα τα μαγαζιά να είναι ανοιχτά, για να υπάρχει ζωή σ΄ αυτό το επάγγελμα. Να υπάρχει ζωή στην Ελλάδα, στην διασκέδαση, να διασκεδάζουμε σαν λαός.

Ν. Βάνης: Αυτό έλεγα προηγουμένως, γιατί πριν από σένα φιλοξενούσα την Ναταλί η οποία μου είπε ότι ο Έλληνας δεν αλλάζει με τίποτα όσον αφορά την διασκέδαση.

Ν. Μακρόπουλος: Αυτό είναι δεδομένο, έχει απόλυτο δίκιο η Ναταλί και ευελπιστούμε να μην προσπαθήσουν να μας το αλλάξουν. Να μας αφήσουν να διασκεδάζουμε και να εκτονωνόμαστε μ΄ αυτόν τον τρόπο.

Ν. Βάνης: Νίκο πόσο έχει η τιμή της φιάλης στο FIX.

Ν. Μαρκόπουλος: Στο FIX έχει 140 Ευρώ το μπουκάλι.

Ν. Βάνης: Έχει άλλη πολιτική η Αθήνα ως προς τις τιμές.

Ν. Μακρόπουλος: Έχει άλλα μεγέθη η Αθήνα, άλλους φόρους, άλλη πολιτική. Εδώ η σεζόν είναι μικρότερη εν σχέσει με την Θες/νίκη. Γιατί τα περισσότερα πολιτιστικά κέντρα στην Θες/νίκη είναι 11 μήνες το χρόνο, έξι ημέρες την εβδομάδα ανοιχτά. Εδώ τα πράγματα είναι διαφοροποιημένα. Άρα όπως καταλαβαίνεις αυτό το κόστος και η διαφήμιση θα πρέπει να βγει από κάπου, και δυστυχώς ανεβαίνει το κόστος της διασκέδασης.

Ν. Βάνης: Είσαι ευχαριστημένος από την μέχρι τώρα συνεργασία με την εταιρεία σου;;

Ν. Μακρόπουλος: Είμαι ευχαριστημένος από την εταιρεία μου, από την επιχειρηματία του FIX Ανέστη Παπαγεωργίου, όλα πάνε καλά.

Ν. Βάνης: Νίκο σου εύχομαι κάθε επιτυχία στις εμφανίσεις σου, και το καλοκαίρι σε θέλουμε στην Θεσ/νίκη.

Ν. Μακρόπουλος: Φιλιά πολλά, να είστε όλοι καλά.

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Ο Νίκος Βάνης σας εύχεται Χρονιά Πολλά και Κάλο Πάσχα και καλή Ανάσταση.

Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Αυτά έκαναν το Χριστός Ανέστη,και αβγά κόκκινα Κεριά, λαμπάδες, φως της Ανάστασης.. Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Οι πιστοί παλιότερα...

Μεγάλο Σάββατο Πορεία προς το θείο πάθος.

Τω Αγίω και Μεγάλω Σαββάτω, την θεόσωμον Ταφήν, και την εις Άδου Κάθοδον του Κυρίου και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού εορτάζομεν δι’ ών της φθοράς το ημέτερον γένος ανακληθέν, προς αιωνίαν ζωήν μεταβέβηκε». Tο απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, αφότου εξέπνευσε...

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...