Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΓνώμεςΝίκος Ζωιδάκης -...

Νίκος Ζωιδάκης – Νίκος Φραγκιαδάκης:Οι πατριώτες βρεθήκανε και τ’ είπανε

zoidakis-fragkiadakis-2011.jpgΣε γνωστό παραλιακό καφέ της Θεσσαλονίκης βρέθηκαν την περασμένη βδομάδα τα πατριωτάκια, Νίκος Ζωιδάκης και Νίκος Φραγκιαδάκης.

Η χαλαρή κουβεντούλα εστιάστηκε κυρίως στα μουσικά σχήματα σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη και τα συνεχιζόμενα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο χώρος της διασκέδασης.

Κοινή διαπίστωση ήταν ότι ο κόσμος πλέον επιδιώκει και επιλέγει καλοστημένα μουσικά σχήματα με λογικές τιμές. 

Ο Νίκος Ζωιδάκης εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για την αγάπη και την αποδοχή του κόσμου της Θεσσαλονίκης, που εισέπραξε απλόχερα πρόσφατα στον πολυχώρο διασκέδασης FIX LIVE.

Ο Νίκος Φραγκιαδάκης έχοντας μεγάλη και πολυετή εμπειρία στο χώρο της εστίασης-διασκέδασης, επιβεβαίωσε την αγάπη του κόσμου της Μακεδονίας γενικότερα, στο πρόσωπο του Κρητικού καλλιτέχνη και παρότρυνε τον πατριώτη του να συνεχίσει την πετυχημένη πορεία του με το χαμηλό προφίλ που τον διακατέχει.

Ο Νίκος Ζωιδάκης είναι ο λυράρης νέας γενιάς ο οποίος συνδυάζει το έμφυτο ταλέντο με την έντονη παραδοσιακή Κρητική λεβεντιά, αγγίζοντας τις καρδιές όλων των Ελλήνων σε Ελλάδα και εξωτερικό με τις μαντινάδες του.

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Ο Νίκος Βάνης σας εύχεται Χρονιά Πολλά και Κάλο Πάσχα και καλή Ανάσταση.

Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Αυτά έκαναν το Χριστός Ανέστη,και αβγά κόκκινα Κεριά, λαμπάδες, φως της Ανάστασης.. Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Οι πιστοί παλιότερα...

Μεγάλο Σάββατο Πορεία προς το θείο πάθος.

Τω Αγίω και Μεγάλω Σαββάτω, την θεόσωμον Ταφήν, και την εις Άδου Κάθοδον του Κυρίου και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού εορτάζομεν δι’ ών της φθοράς το ημέτερον γένος ανακληθέν, προς αιωνίαν ζωήν μεταβέβηκε». Tο απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, αφότου εξέπνευσε...

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...