Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑστυνομικάΝίκος Βέρτης YTON,...

Νίκος Βέρτης YTON, Υποδεχθήκαμε περί τους χίλιους πελατες, εντός των ορίων κάλυψης », υποστήριξε ο δικηγόρος Γεώργιος Κλεφτοδήμος..

Σχεδιαστής γραφικών https://www.behance.net/dimitrisvanis

Νίκος Βέρτης YTON, Υποδεχθήκαμε περί τους χίλιους πελατες, εντός των ορίων κάλυψης », υποστήριξε ο δικηγόρος Γεώργιος Κλεφτοδήμος..

Με αφορμή το πρόστιμο και το επταήμερο λουκέτο που επιβλήθηκαν, στο πλαίσιο ελέχγου για τον κορωνοϊό, στο κεντρο όπου εργαζεται ο Νίκος Βέρτης, ο δικηγόρος του Γεώργιος Κλεφτοδήμος δήλωσε ότι όλοι ανεξαιρέτως οι πελάτες «παρέμεναν καθήμενοι καθ’ όλη τη διάρκεια της παράστασης».

«Προς αποφυγή παραπληροφόρησης και παρερμηνειών, κατόπιν του διενεργηθεντος την 02:45 της σήμερον ελέγχου στο ΥΤΟΝ από μεικτό κλιμάκιο συναρμόδιων υπηρεσιών, η επιχείρηση διεπιστωθη καθ’ όλα αρτίως λειτουργούσα, και ειδικώς τηρούσα κατά γράμμα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού», τόνισε συγκεκριμένα.

«Υποδεχθήκαμε περί τους χίλιους πελατες, εντός των ορίων κάλυψης σύμφωνα με την ωφέλιμη επιφάνεια του καταστήματος. Εις έκαστος αυτών εισήλθε στο κατάστημα μόνον κατόπιν επίδειξης πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νοσησης, καθένα εκ των οποίων σαρώθηκε από τους υπεύθυνους μας. Η διαδικασία αυτή τηρήθηκε ευλαβικώς, καθ’ όλη τη διάρκεια εισόδου πελατών», προσέθεσε.

«Όλοι ανεξαιρέτως οι πελάτες μας παρέμεναν καθήμενοι καθ’ όλη τη διάρκεια της παράστασης. Αδυνατούμε να εξηγήσουμε την ανεύρεση υπό των Αστυνομικών οργάνων πέντε μόλις πελατών επί συνόλου χιλίων που ήταν δήθεν μη εμβολιασμένοι ή νοσήσαντες. Πιθανή η εκ μέρους αυτών «παράκαμψη» της ανωτέρω αυστηρής διαδικασίας ελέγχου στην είσοδο μας, πιθανή ακόμα και η ερευνητική αστοχία. Αυτά θα αξιολογηθούν αρμοδίως», υποστήριξε ο δικηγόρος του τραγουδιστή.

«Κατά τα λοιπά, διατρανώνουμε την αγανάκτησή μας για τις υπέρμετρες και πέραν των δυνάμεων και της δικαιοδοσίας μας υποχρεώσεις που μας επιφυλάσσει η Πολιτεία για τη λειτουργία μας. Ανέκαθεν, ωστόσο, είμαστε και θα είμαστε συνεπείς στο καθήκον μας, ακόμη και στο πιο επαχθές, για τη διαφύλαξη της υγείας όλων μας», συμπλήρωσε.

 

Σχεδιαστής γραφικών https://www.behance.net/dimitrisvanis

ΤO ΥΤOΝ είναι εκείνο το μαγαζί που άλλαξε τα δεδομένα της νυχτερινής διασκέδασης και ανέβασε τον πήχη της μουσικής και αισθητικής σύστασης πολύ ψηλά.

Oμολογουμένως ένας χώρος, άκρως καταξιωμένος στη συνείδηση των οπαδών του οι Ισραηλινή οι Ισπανοί οι Γερμανοί Οι Αμερικανοί Οι Ρουμάνους Οι Βούλγαρους Οι Κινέζους σχεδόν από όλο τον κόσμο έρχονται να απολαύσουν τον ΥΤOΝ,the music show τον Νίκος Βέρτη της καλής ελληνικής μουσικής, ως μία από τις απόλυτα must επιλογές για να φτάσει η διασκέδαση στον ύψιστο βαθμό.

Δεν θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε φυσικά και την μοναδική πισίνα στο μπροστινό μέρος της σκηνής, με show που μαγνητίζουν κάθε βλέμμα και τοποθετούν το ΥΤOΝ σε μια κλίμακα οπτικοακουστικού υπερθεάματος.

Πρόκειται για ένα από τα στολίδια της νυχτερινής Αθήνας και είναι ένα πολύ προσεγμένο μαγαζί που κρατά αναλλοίωτο το κομμάτι της διασκέδασης από την παλιά εποχή της πρωτεύουσας, αφού όλα τα άλλα είναι απόλυτα εκσυγχρονισμένα και εξελιγμένα σε βαθμό που δεν πίστευε κανείς πως μπορεί να γίνει.

«Τhe Y Project», ένα εστιατόριο, με υπέροχες γευστικές δημιουργίες Γιαπωνέζικης κουζίνας, που γι´ αυτή τη χρονιά, θα επιμεληθεί ο διακεκριμένος και γνωστός παγκοσμίως chef, Take.

Το «Τhe Y project» πρόκειται για έναν υψηλού επιπέδου γαστρονομικό προορισμό που θα ικανοποιήσει τις πιο απαιτητικές αναζητήσεις του κοινού. Θα λειτουργεί κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 22:00 – 1:00 μετά τα μεσάνυχτα και από τις 2:15 – 4:00.

Γιατί ουσιαστικά, ο Νίκος Βέρτης είναι ένα όνομα ταυτόσημο με την ποικιλία, και την θέσει τα δικά του δεδομένα για ακόμα μια φορά, στο φαντασμαγορικό ΥΤOΝΤην επιμέλεια και το «στήσιμο» της παραγωγής με τα τελευταίας τεχνολογίας οπτικοακουστικά μέσα, υπογράφουν οι εταιρίες Theama και Entertainment productions.

Σχεδιαστής γραφικών https://www.behance.net/dimitrisvanis

ΥΤΟΝ the music show κάτι παραπάνω από αυτό που περιμένεις με τον Νίκο Βέρτη.

ΥΤΟΝ

Πέτρου Ράλλη 38

Τηλ. Κρατήσεων 2103426677 – 2103453139
Ημέρες λειτουργίας: Σάββατο & Κυριακή

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...

Μεγάλη Τετάρτη σήμερα, ημέρα αφιερωμένη στην μετάνοια, την προδοσία ενώ σηματοδοτεί και την αρχή του τέλους για τον Ιησού με τον Μυστικό Δείπνο.

Ο πρωί τελείται o Εσπερινός της Μεγάλης Πέμπτης και Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία. Είναι η τελευταία Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία του έτους. Το απόγευμα γίνεται η Ακολουθία του Ευχελαίου και η τελετή του Νιπτήρος, που είναι και ο Όρθρος της Μεγάλης Πέμπτης...

2023 Εκθέσεις Χώρας για Πρακτικές Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων: Ελλάδα.

Τομέας 2. Σεβασμός στις Πολιτικές Ελευθερίες ΕΝΑ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Το σύνταγμα και ο νόμος προέβλεπαν την ελευθερία της έκφρασης, συμπεριλαμβανομένων των μελών του Τύπου και άλλων μέσων ενημέρωσης, και η κυβέρνηση γενικά...