Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔηλώσεις επωνύμωνΝίκος Βέρτης στην...

Νίκος Βέρτης στην εκπομπή “Ελληνικό Φαινόμενο”

στο Ράδιο Σπορ 98,7 FM μίλησε με τον Ν. Βάνη για τα σχέδια του, για την πόλη που λατρεύει την Θεσ/νίκη. Είπε μεταξύ άλλων, ότι τώρα πλέον που απέκτησε την δική του φωλιά στην παλιά του γειτονιά, την Καλαμαριά, έρχεται κάθε 15 ημέρες στην πόλη για ξεκούραση και στα πλαίσια αυτού, επισκέπτεται φίλους και συναδέλφους από τα παλιά κέντρα που τραγουδούν σήμερα.

 Είπε επίσης ότι θα έλθει και επίσημα για εμφανίσεις σε κάποιο κέντρο της πόλης, είναι μέσα στα επαγγελματικά του σχέδια, όμως ακόμα δεν είναι εφικτό, να καθοριστεί η ημερομηνία και η εποχή, καθώς στο Ποσειδώνιο των Αθηνών εδώ και 8 μήνες συνεχίζει ακάθεκτος. Το κέντρο καθημερινά είναι ασφυχτικά γεμάτο, γι΄ αυτό δεν είναι δυνατόν να διακόψει αυτήν την προσέλευση του κόσμου.

 Στην ερώτηση του Ν. Βάνη που οφείλεται αυτή η μεγάλη επιτυχία, με ένα κέντρο καθημερινά γεμάτο, όταν σήμερα όλα τα υπόλοιπα κέντρα και μάλιστα με μεγάλες φίρμες έχουν σοβαρό πρόβλημα λειτουργίας, είπε ότι “…από τον επιχειρηματία Β. Κοντόπουλο έχω μεγάλη στήριξη και τον ευχαριστώ γι΄ αυτό, ο οποίος είναι πολύ οργανωμένος, απόδειξη είναι η ορχήστρα του Ιμπραήμ Τατλές που έφερε από την Τουρκία, οι μουσικοί της οποίας παίζουν καταπληκτικά μαζί με τους Έλληνες  μουσικούς του κέντρου και μάλιστα αυτό το εγχείρημα του Β. Κοντόπουλου ήταν όνειρο ζωής και νομίζω ότι πέτυχε απόλυτα….”

Σ΄ αυτό το σημείο αποκάλυψε πως στην νέα δισκογραφία του που ετοιμάζει, η ορχήστρα του Ιμπραήμ Τατλές θα παίξει όλα τα μουσικά κομμάτια του CD, και πιστεύει ότι θα είναι μια από τις καλύτερες δισκογραφίες του.

 Εδώ θα συμπληρώσουμε ότι σίγουρα θα έχει μεγάλη επιτυχία, όπως συμβαίνει με την τελευταία του δισκογραφία με τίτλο “Πως περνώ εγώ τα βράδια”, ένας δίσκος που σημειώνει τρελή ζήτηση στο εξωτερικό, όπου υπάρχει ομογένεια όπως : ΗΠΑ – Καναδά – Αυστραλία – Κύπρο – Ευρώπη, και αυτό μας το επιβεβαίωσε ιδιοκτήτης με πολλά ομογενειακά Ραδιόφωνα στην Βοστόνη των ΗΠΑ.

Στην ερώτηση εάν αληθεύουν οι φήμες ότι ο επιχειρηματίας Β. Κοντόπουλος έγινε συνέταιρος με Θεσσαλονικιό επιχειρηματία, μας απάντησε κατηγορηματικά “…..είναι όπως το λέτε και εσείς κύριε Βάνη, κακόγουστες φήμες που κάπου αποσκοπούν βέβαια. Εάν γινόταν στην πραγματικότητα ένα τέτοιο γεγονός, ο πρώτος που θα το μάθαινε θα ήσασταν εσείς κύριε Βάνη…”

….το σύγουρο ελιναι ότι σύντομα θα έλθω κομπλέ, όπως είναι τώρα το πρόγραμμα στο “Ποσειδώνιο” με την ορχήστρα, τα μπαλέτα, όπως είναι όλη η παράσταση, τίποτα δεν θα αλλάξει. Η τιμή της φιάλης θα είναι η πιο χαμηλή απ΄όλα τα κέντρα της πόλης, γιατί θέλω να μπορούν να έλθουν όλοι,…. όσοι με περιμένουν τόσο καιρό…και δεν θα τους απογοητεύσω …να είναι καλά ο επιχειρηματίας Β. Κοντόπουλος, που και σ΄ αυτό θέμα με στηρίζει, και δεν κοιτά μόνο το κέρδος. Τον ευχαριστώ για όλα μέσα από την καρδιά μου….”

Ευχαρίστησε όλο το κοινό που αγοράζει τις δισκογραφίες του, που πάει και ξοδεύει για πάρτη του, επίσης ευχαρίστησε όλους τους ακροατές, τους αναγνώστες της τηλεφημερίδας “Ελληνικό Φαινόμενο” στην οποία και ο ίδιος μανιωδώς σερφάρει. Αποχαιρετώντας μας είπε

“….Ελπίζω να τα πούμε πολύ σύντομα από πίστα της Θες/νίκης…..”

“..Να με περιμένετε !!!!!!!…..”

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...

Μεγάλη Τετάρτη σήμερα, ημέρα αφιερωμένη στην μετάνοια, την προδοσία ενώ σηματοδοτεί και την αρχή του τέλους για τον Ιησού με τον Μυστικό Δείπνο.

Ο πρωί τελείται o Εσπερινός της Μεγάλης Πέμπτης και Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία. Είναι η τελευταία Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία του έτους. Το απόγευμα γίνεται η Ακολουθία του Ευχελαίου και η τελετή του Νιπτήρος, που είναι και ο Όρθρος της Μεγάλης Πέμπτης...

2023 Εκθέσεις Χώρας για Πρακτικές Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων: Ελλάδα.

Τομέας 2. Σεβασμός στις Πολιτικές Ελευθερίες ΕΝΑ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Το σύνταγμα και ο νόμος προέβλεπαν την ελευθερία της έκφρασης, συμπεριλαμβανομένων των μελών του Τύπου και άλλων μέσων ενημέρωσης, και η κυβέρνηση γενικά...

Το Πάσχα Πασκαλιά Λαμπρή-Στο Άγιο Νικόλαο και την θαυματουργή εικόνα του Αγίου Νικολάου στην περιοχή στην θέση του κτήμα “Κοντογιάννη Πλατανιάς & Βογατσικού…

Το Πάσχα Πασκαλιά και η Λαμπρή-Στο Άγιο Νικόλαο εκ των κατοίκων της περιοχής συρρέουν στον θαυματουργό Άγιο Νικόλαο για να Ανάψουν την λαμπάδα στο Άγιο Νικόλαο και να κάνουν το τάμα στην πανάγια και στον Ιησού Χριστού να λέμε...