Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔικαστικάΝέο σχέδιο νόμου...

Νέο σχέδιο νόμου για νυχτερινά κέντρα – μπαρ – καφέ – Club κλπ

dakri.jpgΈνα πολύ σκληρό νέο σχέδιο νόμου  για την  Ελληνική διασκέδαση  που θα κλάψει  και ο ποιο αδιάφορος, ψηφίστηκε πρόσφατα στην  βουλή,  από  βουλευτές της συγκυβέρνησης και τους υπουργούς, Στουρνάρα, Μιχελάκη, Αβραμόπουλο, Χρυσοχοΐδη, Αθανασίου, Αρβανιτόπουλο, Βαρβιτσιώτη, Χατζηδάκη, Μητσοτάκη, Γεωργιάδη, Καλαφάτη, Βρούτση, με το οποίο πλέον σε  ταχείς ρυθμούς θα μπορούν να κλείνουν τα νυχτερινά κέντρα, μουσικές σκηνές , μπαράκια , καφέ, κλαμπ κλπ,

Σύμφωνα με το νέο νόμο , το σφράγισμα των επιχειρήσεων θα επιβάλλεται ύστερα από  απόφαση της  αρμόδιας αρχής λειτουργίας, που περιέχεται με την συνδρομή και με οποιαδήποτε ιδιότητα, σχέση εργασίας, και  θα τιμωρούνται με φυλάκιση τριών μηνών.

Η ποινή δεν θα εξαγοράζεται ,  ούτε θα αναστέλλεται  και  η έφεση σε κάθε περίπτωση δεν θα έχει ανασταλτικό χαρακτήρα.

Όποιος παραβιάζει με οποιοδήποτε τρόπο την σφραγίδα που θα θέτει η αρχή και την εν γένει φορολογική νομοθετική τιμωρία, βάσει του άρθρου 178 του ποινικού κώδικα, θα δικάζεται.

Την εφαρμογή αυτού του μέτρου θα έχει η Αστυνομία , και οι εκθέσεις των παραβατών  θα κοινοποιούνται στο κάθε Δήμο.

Με απλά λόγια για να καταλάβει και ο κόσμος, οι  ιδιοκτήτες των παραπάνω  καταστημάτων  μαζί και με τους  εργαζόμενους (λαντζέρηδες , μπάρμαν, σεφ , καθαρίστριες, πορτιέρηδες, σερβιτόρους , λουλουδούδες, μουσικούς ,τραγουδιστές, χορευτές, ηχολήπτες, φωτιστές και ούτω κάθε εξής),   σε περίπτωση που θα παραβιάζουν τον νόμο,  θα φυλακίζονται  σε τρεις μήνες, θα κάθονται δηλαδή στη στενή μαζί με τους δολοφόνους , χωρίς να μπορούν να εξαγοράσουν την ποινή τους, βάσει του νόμου, ο οποίος σε λίγες  ημέρες θα δημοσιευτεί  και στο ΦΕΚ,  στην εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Μιλάμε  για  παγκόσμιο νομικό φαινόμενο , το γεγονός  να εφαρμόζεται  νόμος του πόλεμου, σε περίοδο ειρήνης  και σε δημοκρατική  ευρωπαϊκή χώρα, που διακηρύττει  την  κοινωνική  πολιτική (τάχαμ -δήθεν),  τα εργατικά και  ανθρώπινα δικαιώματα , να  στέλνει  φυλακή και  τους  εργαζόμενους  για παράβαση που πράττει μια  επιχείρηση…

Ο ίδιος αυτός  μνημονικός , αντιδημοκρατικός  και οπισθοδρομικός νόμος είχε ψηφιστεί και κατά την περίοδο της κατοχής 1941–1942 από τις δυνάμεις του Άξονα, επί κυβερνήσεως Γ.Τσολάκογλου. Φαίνεται πως οι τωρινοί διοικούντες ακολουθούν κατά γράμμα τους νόμους της κατοχικής κυβέρνησης ,που και τότε ,όπως και σήμερα η Δημοκρατία είναι μπει στο γύψο.

Έτσι  λοιπόν , αντί  η Ελλάδα να πηγαίνει ένα βήμα μπροστά, πάει δεκάδες χρόνια πίσω , στα  απάνθρωπα  χρόνια της κατοχής, με όλα αυτά που ψηφίζει η συγκυβέρνηση  ικανοποιώντας τους εντολοδόχους  τοκογλύφους,  ξαναζώντας όλοι οι Έλληνες  τα  κατοχικά χρόνια της ντροπής.

Τα μέτρα αυτά ουσιαστικά  σκοπό έχουν  να κλείσουν όλες τις  επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική επικράτεια  μένοντας  οι πάντες  άνεργοι , οι οποίοι θα αναγκαστούν από την ηλιόλουστη  Ελλάδα να μεταναστεύσουν ,ώστε  να  ζουν  οι ξένοι τοκογλύφοι  και τα τσιράκια τους  στο δικό μας  αιματοβαμμένο  άγιο  χώμα .

Ποια λοιπόν ανάπτυξη επαγγέλλονται σε καθημερινή βάση ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος;;, Όταν  δεν παράγουμε ούτε καρφίτσα , αλλά τουλάχιστον παράγαμε κουλτούρα, υγιεινή κουζίνα και  μοναδική ελληνική διασκέδαση, συμβάλλοντας σε μέγιστο βαθμό στην τουριστική βιομηχανία της Ελλάδος  , τώρα και αυτά τα κλείνουν με τον  κατοχικό νόμο που θα εφαρμόζεται  ακόμα και για ψύλλου πήδημα παραβάσεις.

Αέέέέρα ….. Να φύγει η χολέρα!!!

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Ο Νίκος Βάνης σας εύχεται Χρονιά Πολλά και Κάλο Πάσχα και καλή Ανάσταση.

Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Αυτά έκαναν το Χριστός Ανέστη,και αβγά κόκκινα Κεριά, λαμπάδες, φως της Ανάστασης.. Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Οι πιστοί παλιότερα...

Μεγάλο Σάββατο Πορεία προς το θείο πάθος.

Τω Αγίω και Μεγάλω Σαββάτω, την θεόσωμον Ταφήν, και την εις Άδου Κάθοδον του Κυρίου και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού εορτάζομεν δι’ ών της φθοράς το ημέτερον γένος ανακληθέν, προς αιωνίαν ζωήν μεταβέβηκε». Tο απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, αφότου εξέπνευσε...

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...