Ο μουσικοσυνθέτης Φοίβος , μετά από ώριμη σκέψη, έβαλε στην άκρη τους νέους στιχουργός με τους οποίους συνεργάζονταν όλα αυτά τα χρόνια, και αποφάσισε να συνεργαστεί με τον καταξιωμένο στιχουργό του ελληνικού πενταγράμμου και των μεγάλων επιτυχιών Πάνο Φαλάρα .
Το Ελληνικό τραγούδι που ξέπεσε πολύ τα τελευταία χρόνια παρασύροντας μαζί του τόσο τα νυχτερινά κέντρα , όσο και τα τοπικά αναλογικά ραδιόφωνα ,κυρίως όμως πτώχευσε το ελληνικό πεντάγραμμο , φαίνεται πως αρχίζει να αλλάζει, επιδιώκοντας να σβήσει την σαβούρα που υπήρχε σήμερα , με στίχους χωρίς νόημα και μουσικές που δεν έχουν καμιά σχέση με την ελληνική μας κουλτούρα γι΄αυτό και δεν άγγιζαν τον κόσμο .
Ας ευελπιστούμε , αυτή η νέα συνεργασία Φοίβου – Φαλάρα να σηματοδοτήσει την επανεκκίνηση στο να γραφτούν και πάλι διαχρονικά λαϊκά τραγούδια από τους πολλούς και καλούς δημιουργούς που διαθέτει ευτυχώς η χώρα και να ανθίσει πάλι η ελληνική δισκογραφία , ώστε τα τραγούδια να τα ακούν και οι επόμενες γενιές Ελλήνων , όπου και αν θα ζούν.