Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕκλογέςΝάτος, νάτος ο...

Νάτος, νάτος ο βουλευτής μας

Νάτος, νάτος ο βουλευτής μας

Πάλι θα δοξαστούμε ως Ομογένεια, χάρη στον Αντώνη Διαματάρη και στις ”άριστες” επιλογές Κυρ. Μητσοτάκη

Οταν οι ”ζηλόφθονες” χάρηκαν με την απόλυση (μέσω παραίτησης) 6 Δεκεμβρίου 2019 του τότε υφυπουργού μας των Εξωτερικών αρμόδιου γιά Απόδημους, μόνο ο οξυδερκής ”άρχων μπακαλόγατος” (γνωστός στην Νέα Υόρκη και ως John Cats) είχε το σθένος να ονομάσει την απόλυση ως ”εθνική απώλεια” και τον Αντώνη μας (Διαματάρη) ως ”εθνικό κεφάλαιο”. Τα ίδια είπε και ο κουμπάρος, του John, ο φΑΚ (φάδερ ‘Αλεξ Καρλούτσος). Ενώ ο εγκεφαλικός ”άρχων σφογγοκωλάριος” (του πατριαρχείου) Στέφανος Τσερπέλης, αποκάλεσε τον πρ. υφυπουργό μας ”Summa Cum Laude”.

Το άσχημο είναι ότι τώρα, στερείται το έθνος, η Ελλάδα, στερείται και η Βουλή το ”εθνικό κεφάλαιο”, δηλ. τον Αντ. Διαματάρη.

Μην παραβλέπουμε και το γεγονός ότι χάρη στις προεκλογικές ”στρατηγικές” του Αντώνη μας, έγινε ο Κυρ. Μητσοτάκης πρωθυπουργός, όπως δηλώνει ο πρ. υφυπουργός μας, σε ”θαυμαστές” του.

Aλλά οι καλοί, τα ”εθνικά κεφάλαια”, δεν χάνονται. Το πιστεύει και ο ”νέος Μωϋσής” ή ”iron man”, ή ”νέος Μακρυγιάννης” κλπ, ο πρωθυπουργός Κούλης Μητσοτάκης.

Τώρα, πληροφορίες από Αθήνα αναφέρουν ότι έχει ”κλειδώσει” η υποψηφιότητα Αντώνη -ως απόδημου- στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ”Νέας Δημοκρατίας”, φυσικά σε εκλόγιμη θέση, με απόφαση του προέδρου της. Και ο Αντώνης μας, το λέγει ”εμπιστευτικά” σε υποτιθέμενους φίλους και γνωστούς, στην Νέα Υόρκη και αλλού.
(Διευκρίνηση: Τα παραπάνω, δεν είναι αστείο, ούτε σάτιρα)

Τα νέα κυκλοφόρησαν γρήγορα και ανά τις παροικίες μας στις ΗΠΑ. Με αποτέλεσμα, ακόμα και ”καραμπινάτοι” δεξιοί προεδροπαράγοντες να αντιδρούν, λέγοντας ”τι εκπροσωπεί ο Αντώνης γιά να γίνει βουλευτής; ‘Ενας επιχειρηματίας είναι, δεν εκπροσωπεί την Ομογένεια”. Ενώ αυτοί, φαντασιώνονται ότι την… εκπροσωπούν.

Το ”ΚΑΛΑΜΙ”, το οποίο το χαραχτηρίζει ”ευγένεια και εγκράτεια”, όπως λέγει και ο άλλος πρώην υφυπουργός, ο Τέρενς, αν και αποκάλυψε τα περί ”μάστερ από Κολούμπια” και CEO του Αντώνη μας, με αποτέλεσμα να παραιτηθεί, έχει ήδη δηλώσει δημόσια ότι θέλει να τον χαρεί και ως βουλευτή, να τον βλέπει στην Βουλή και στα τηλεπαράθυρα.

Της πολιτικής-κομματικής Ελλάδας και της Βουλής, της αξίζει ένας Αντώνης Διαματάρης. Mε τον Αντώνη στην Ελλάδα, θα δοξαστεί η ”Νέα Δημοκρατία” και θα ησυχάσουμε στις ΗΠΑ.

Γιά να δούμε λογικά το ζήτημα…

Τα ΥΠΕΡ της ανάδειξης του Αντώνη μας, ως βουλευτή Επικρατείας:

– Θα ”καραφλιάσει” ο δημοσιογράφος-εκδότης Κώστας Βαξεβάνης. Ενώ πλούσια κόμη θα εμφανιστεί στην λαμπρή κεφαλή του δημοσιογράφου-εκδότη Θανάση Μαυρίδη.

– Ο υπουργός ‘Αδωνις Γεωργιάδης θα σταματήσει να παίρνει ηρεμιστικά χάπια και θα λέγει μόνο καλά λόγια γιά τον πρ. υπουργό Παύλο Πολάκη.

– Ο αρχιεπίσκοπος Ελπιδοφόρος θα δοξολογεί και μνημονεύει τον Αντώνη μας σε κάθε θρησκευτική τελετή. Πατριάρχης Βαρθολομαίος, Ελπιδοφόρος και π. Καρλούτσος, έχουν κοινό ”δόγμα” με τον Αντώνη: ”Διαίρει, βασίλευε και κονόμα”.

– Η εφημερίδα μικρής απήχησης και κυκλοφορίας του Αντώνη μας, ο ”Εθνικός Κόραξ” Αστόριας, θα έχει καθημερινά φωτογραφία του και αναφορά στον βουλευτή μας. Μαζί και πληρωμένες καταχωρήσεις ”θαυμαστών” της ”βαθυστόχαστης σκέψης” του Αντώνη, που θα υμνούν το μεγαλείο του.

– Το ”ΚΑΛΑΜΙ” θα προβάλει τον Αντώνη μας καθημερινά και θα θεοποιεί τον Κούλη γιά την ”άριστη” επιλογή του.

– Η Βουλή των Ελλήνων θα αποκτήσει κύρος, ενώ η πρωϊνή τηλεχαβούζα ΣΚΑΙ, με παρέμβαση του ”έγκριτου” Αλέξη Παπαχελά, θα έχει βουλευτή μόνιμο ”έγκυρο σχολιαστή”.

– Οι μη ενεργές ελληνικές Ομοσπονδίες Σωματείων Βοστώνης, Νέας Υόρκης και Φιλαδέλφειας, θα τον έχουν πάντα ”μέγα τελετάρχη” στις παρελάσεις-καρνάβαλους γιά 25η Μαρτίου.

– Το πανεπιστήμιο ”Κολούμπια” Νέας Υόρκης, θα τον ανακηρύξει σε ”επίτιμο διδάκτορα” (μέσα και ”Summa Cum Laude”).

– Κρατικές και λοιπές χορηγίες θα κρατήσουν στην ζωή την εφημερίδα του ”Εθνικός Κόραξ”, παραδοσιακό παραμάγαζο της οικογένειας Μητσοτάκη.

– Ο Αντώνης μας, μπορεί να είναι ημιμαθής σε ότι αφορά ζητήματα Ομογένειας, απόδημου Ελληνισμού, αλλά θα προωθεί τα συμφέροντά του στην Ελλάδα, στο όνομα της Ομογένειας.

Τα ΚΑΤΑ της ανάδειξης του Αντώνη μας, ως βουλευτή Επικρατείας:

– Θα γλεντούν καθημερινά στον ΣΥΡΙΖΑ γιά το ανέλπιστο δώρο.

– Ο Κούλης θα τρώει το -ομαδικό- βρισίδι της ζωής του, ειδικά από ”δεξιούς” Ομογενείς.

Επειδή τα ΥΠΕΡ υπερτερούν, εκτιμούμε ότι και η δεύτερη επιλογή Κούλη Μητσοτάκη, σε ότι αφορά τον Αντώνη μας, θα είναι ”άριστη”.

Υποψήφιοι άλλων κομμάτων:

– Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ καταλήγει στην επιλογή του καθ. Νίκου Αλεξίου γιά υποψήφιο από Αμερική, στο Επικρατείας. ‘Ηδη ο υποψήφιος κάνει ενέργειες γιά προεκλογικές εκστρατείες, αναζητώντας τηλεφωνικό θάλαμο γιά να χωρέσουν οι υποστηρικτές του.

– Η Φώφη, φαίνεται να καταλήγει στην υποψηφιότητα Βασίλη Ματαράγκα, επειδή αυτός έχει ”ρεύμα”, με όλες τις ελληνικές Ομοσπονδίες στις ΗΠΑ (εναντίον του).

– Ο δόκτορας Ρομποτής, μπορεί να αναμένει ακόμα το τηλεφώνημα από τον Γιάνννη του ΜεΡΑ25, αλλά ήδη προετοιμάζεται.

Και το ”ΚΑΛΑΜΙ” καλεί την Ομογένεια ΗΠΑ να απαιτεί ομαδικά, debates με τους υποψήφιους. Τέτοια ιστορικά γεγονότα, δεν γίνεται να τα χάσουμε.

Σημ.: Η ψήφος στους Απόδημους είναι μιά απάτη, αφού μόνο ποσοστό 25% αυτών θα έχει δικαίωμα να εγγραφεί στους ”ειδικούς” εκλογικούς καταλόγους, γιά να ψηφίζουν στην Ελλάδα, από τον τόπο κατοικίας τους.

kalami.us

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Ο Νίκος Βάνης σας εύχεται Χρονιά Πολλά και Κάλο Πάσχα και καλή Ανάσταση.

Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Αυτά έκαναν το Χριστός Ανέστη,και αβγά κόκκινα Κεριά, λαμπάδες, φως της Ανάστασης.. Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Οι πιστοί παλιότερα...

Μεγάλο Σάββατο Πορεία προς το θείο πάθος.

Τω Αγίω και Μεγάλω Σαββάτω, την θεόσωμον Ταφήν, και την εις Άδου Κάθοδον του Κυρίου και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού εορτάζομεν δι’ ών της φθοράς το ημέτερον γένος ανακληθέν, προς αιωνίαν ζωήν μεταβέβηκε». Tο απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, αφότου εξέπνευσε...

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...