Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΡεπορτάζΜπροστά σε μια...

Μπροστά σε μια ακόμη Άλωση;

Ένα επίκαιρο άρθρο,γραμμένο από έναν απλό Έλληνα Ορθόδοξο Χριστιανό…

akropolis.bmpΤο 1974 οι Έλληνες (Ελλαδίτες) πούλησαν την Κύπρο στους Τούρκους. Εδώ και αρκετά χρόνια πουλάνε την Μακεδονία. Σε λίγο θα πουλήσουν την Ήπειρο, μετά την Θράκη και τα νησιά, τα ίδια τους τα παιδιά και μετά θα ακούσουμε ξανά « Η Πόλις εάλω». Αυτό είναι συνοπτικά το σχέδιο. Δεν είναι δύσκολο και η αρχή έχει ήδη γίνει. Πρώτα αμφισβητούμε τα χρυσόβουλα, απαξιώνουμε οτιδήποτε έχει να κάνει με το Βυζάντιο, μετά αρνούμαστε να δεχτούμε ότι το Ελληνικό κράτος είναι συνέχεια του Βυζαντινού. Μετά κάνουμε αυτό που είπε ο Χένρυ Κίσσινγκερ :

 «Ο ελληνικός λαός είναι δυσκολοκυβέρνητος και γι’ αυτό πρέπει να τον πλήξουμε βαθιά στις πολιτισμικές του ρίζες. Τότε ίσως συνετισθεί. Εννοώ, δηλαδή, να πλήξουμε τη γλώσσα, τη θρησκεία, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε κάθε δυνατότητά του να αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει, για να μη μας παρενοχλεί στα Βαλκάνια, να μη μας παρενοχλεί στην Ανατολική Μεσόγειο, στη Μέση Ανατολή, σε όλη αυτή τη νευραλγική περιοχή μεγάλης στρατηγικής σημασίας για μας, για την πολιτική των ΗΠΑ».

 Πως το κάνουμε? Και αυτό εύκολο είναι.

Καταργούμε τα Αρχαία Ελληνικά και τα θρησκευτικά από τα σχολεία μας, «εμπλουτίζουμε» τα νέα Ελληνικά με ξένες και αργκό λέξεις, αλλάζουμε την Ιστορία στα σχολεία, υποβαθμίζοντας όλα τα σημαντικά επιτεύγματα του πολιτισμού μας, καταστρέφουμε την θρησκεία και τους θεσμούς της, αμαυρώνουμε τους ηγέτες (πολιτικούς, θρησκευτικούς), απαξιώνουμε όλες τις πραγματικές αξίες (οικογένεια, ηθική, τιμή, θρησκεία, πατρίδα, φιλία, αγάπη). Έτσι, όταν τα παιδιά μας ψάχνουν για πρότυπα, έχουν αυτούς που μας «σερβίρουν» (τραγουδιστές, ηθοποιούς, μοντέλα), όταν ψάχνουν για στήριγμα έχουν τον Johnny Walker και όταν θέλουν την Αλήθεια νομίζουν ότι θα τη βρουν στην ηρωίνη.

Σκεφτείτε το, ποιοι χτυπούν την θρησκεία? Οι ίδιοι που αλλάζουν τα σχολικά βιβλία και μας λένε ότι είναι καλή η ομοφυλοφιλία. Αυτοί που θέλουν να παντρεύονται άτομα του ιδίου φύλλου και να υιοθετούν παιδιά (όσα δεν έχουν σκοτώσει), παρεξηγούνται όταν δεν θέλει κάποιος κληρικός να τους τελέσει έξοδο ακολουθία πριν κάψουν το σώμα που μας έδωσε ο Κύριος μας. Και συνεχίζουν το έργο τους, επιτιθέμενοι σε πνευματικούς οδηγούς, κυρίως της Ορθοδοξίας.

Λογικό γιατί αυτοί είναι οι φάροι του πνεύματος και της αλήθειας. Αυτοί είναι οι αγωγοί της Σοφίας του Θεού που με τα χαρίσματα που τους έχει δώσει, προετοιμάζουν τους πιστούς για το θέλημα Του. Αυτοί είναι οι άνθρωποι που διαφυλάττουν την ιστορία μας και εξαπλώνουν την Ορθοδοξία με Ιεραποστολές. Αν βγουν και αυτοί από τη μέση, τότε ποιος θα τους σταματήσει?

 Είναι πολύ σημαντικό να καταλάβουμε ότι οι Έλληνες που ζούμε στην Ελλάδα, έχουμε πάρει τον λάθος δρόμο. Είτε φταίει η αλαζονεία μας, είτε φταίει ο εγωισμός μας, είτε φταίει κάποιος άλλος που δεν μας αφήνει να δούμε την αλήθεια, είτε φταίει το κεφάλι μας το ξερό, το θέμα είναι ότι κινδυνεύουμε να χάσουμε τον εαυτό μας. Θα πάθουμε ότι έπαθαν οι Ιουδαίοι πριν από 2000 χρόνια. Έπαψαν να έχουν την εύνοια του Θεού.

Εμείς οι Έλληνες κοροϊδεύουμε και επιτιθέμεθα σε ότι είναι καλό και μη διεφθαρμένο. Ζηλεύουμε τους συνανθρώπους μας, βγάζουμε φαρμάκι για τους ομογενείς μας επειδή ξέρουμε ότι τις περισσότερες φορές είναι καλύτεροι άνθρωποι από εμάς. Κρίνουμε και κατακρίνουμε τα πάντα και τους πάντες. Ξεχνάμε ότι η κριτική είναι άσχημη εκδήλωση του εγωισμού. Εμείς είμαστε οι «μάγκες» και οι προοδευτικοί, γιατί όσο πιο ανήθικος είναι κάποιος τόσο πιο προοδευτικός είναι. Το χειρότερο από όλα όμως είναι ότι αυτοί που είναι βυθισμένοι στην θεοσκότεινη άβυσσο του «εγώ» δεν επιτρέπουν στους υπόλοιπους να προσευχηθούν και να αναζητήσουν την αλήθεια στους πνευματικούς ανθρώπους που έχουν ξεπεράσει το τέλμα αυτό και έχουν φθάσει στην υπέρβαση του «εμείς» και της αληθινής αγάπης.

Τους ανθρώπους αυτούς που αρκούνται να πουν «…άφες αυτοίς ου γαρ οίδασι τι ποιούσι…». Τους ανθρώπους αυτούς που όταν μιλάνε κρεμόμαστε από τα χείλη τους γιατί ξέρεις ότι ποτέ δεν θα ακούσεις κακό λόγο από αυτούς αλλά δυο λόγια που θα σου πουν θα είναι λόγια που απαλύνουν τον πόνο της ψυχής σου, σβήνουν προσωρινά τη δίψα της και αν το αξίζεις μπορεί να σε βοηθήσουν να αξιωθείς να νιώσεις την απέραντη αγαλλίαση που δίνει η χάρις Του.

 Αδελφοί μου σας εξορκίζω. Δείξτε την αγάπη σας στο Γέροντα μας. Συσπειρωθείτε γύρω του και δημιουργήστε μιαν ασπίδα, όπως αυτός δημιουργεί μια πνευματική ασπίδα γύρω από τον καθένα από εμάς. Δείξτε του καθημερινά και με όποιο τρόπο μπορείτε πόσο πολύ τον αγαπάμε. Η αγάπη μας θα του δώσει την δύναμη που χρειάζεται για να αναδειχθεί νικητής.

Σε λίγο καιρό θα χρειαστούμε ένα νέο διάταγμα των Μεδιολάνων για να σταματήσουν επιτέλους οι διωγμοί. Γιατί αλλιώς… « Η Πόλις εάλω». “Πολεμαρχος”

πηγή GreekAlert

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Ο Νίκος Βάνης σας εύχεται Χρονιά Πολλά και Κάλο Πάσχα και καλή Ανάσταση.

Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Αυτά έκαναν το Χριστός Ανέστη,και αβγά κόκκινα Κεριά, λαμπάδες, φως της Ανάστασης.. Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Οι πιστοί παλιότερα...

Μεγάλο Σάββατο Πορεία προς το θείο πάθος.

Τω Αγίω και Μεγάλω Σαββάτω, την θεόσωμον Ταφήν, και την εις Άδου Κάθοδον του Κυρίου και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού εορτάζομεν δι’ ών της φθοράς το ημέτερον γένος ανακληθέν, προς αιωνίαν ζωήν μεταβέβηκε». Tο απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, αφότου εξέπνευσε...

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...