Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔιεθνή-ΕυρωπαϊκάΜπίλντερμπεργκ να συναντηθούν...

Μπίλντερμπεργκ να συναντηθούν ξανά στην Ευρώπη

Οι πρώτες αναφορές δείχνουν ότι η μυστική κώφωση μπορεί να συναντηθεί στην Αυστρία το 2015.

Από τον Mark Anderson –

Ένα συνεδριακό κέντρο πέντε αστέρων στις μαγευτικές αυστριακές Άλπεις μπορεί να είναι η τοποθεσία της 63ης συνάντησης Bilderberg το επόμενο έτος, πιθανότατα κάποτε αργά την άνοιξη.

Η αναμενόμενη τοποθεσία του Bilderberg 2015 βρίσκεται στην περιοχή του Τιρόλ στο Interalpen Hotel , μια γραφική εγκατάσταση στη δυτική Αυστρία. Το τοπικό “, ένας εκδότης ψηφιακών ειδήσεων αγγλικής γλώσσας με τοπικές εκδόσεις στη Σουηδία, τη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ισπανία, την Ελβετία, τη Νορβηγία, τη Δανία, την Αυστρία και την Ιταλία” και “το μεγαλύτερο δίκτυο ειδήσεων αγγλικής γλώσσας στην Ευρώπη με περισσότερα από τέσσερα εκατομμύρια αναγνώστες κάθε μήνα “, ανέφερε στις 26 Αυγούστου ότι πιστεύεται ευρέως ότι οι Bilderbergers θα συγκεντρωθούν σε αυτό το ξενοδοχείο, πιθανότατα στις αρχές Ιουνίου.

Αυτό το σύμβολο των τραπεζικών αφεντικών, των μαζών των μέσων μαζικής ενημέρωσης, των εταιρικών καπετάνιων, των υπουργών οικονομικών, των πρωθυπουργών, των κορυφαίων πολιτικών, τεχνολογιών γκουρού, επιλεγμένων συντηρητών και υποτρόφων σκέψης συναντήθηκε πιο πρόσφατα στην Κοπεγχάγη της Δανίας το Μάιο του 2014. πριν από την είσοδο των Bilderbergers, διατηρώντας την ηγεσία της εφημερίδας που κάλυπτε αυτό το κάμπιλ, όπως ξεκίνησε από τον τελευταίο κυνηγό Bilderberg James P. Tucker, νεώτερος, κατόπιν αιτήματος του Willis A. Carto .

Η ομάδα του παγκόσμιου σχεδιασμού γεννήθηκε αθόρυβα το 1954, με τη σαφή ατζέντα σκιά της εδραίωσης της Ευρώπης, οδηγώντας στην Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) και τη σταδιακή αλλά σθεναρή κατάρρευση της κυριαρχίας των μεμονωμένων ευρωπαϊκών εθνών. Σήμερα, ένας σημαντικός στόχος Bilderberg, μεταξύ πολλών, τον οποίο έχει αποκαλύψει αυτή η εφημερίδα, είναι μια «δημοσιονομική ένωση» που θα μεριμνήσει ώστε τα 28 κράτη μέλη της ΕΕ να παραδώσουν τη φορολογία και τον προϋπολογισμό τους στην κεντρική διοίκηση της ΕΕ στις Βρυξέλλες.

Ένα από τα θέματα της ατζέντας του Bilderberg για το 2014 – απλώς ονομάζεται “Ουκρανία” στα επιφανειακά δελτία τύπου που δημοσιεύουν οι ομάδες στο διαδίκτυο – υποψιάζεται έντονα ότι είναι επιρροή στην επερχόμενη σύνοδο του ΝΑΤΟ στις 4-5 Σεπτεμβρίου στην Ουαλία . Εκεί, ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον, ένας συχνός συμμετέχων του Bilderberg, αναφέρει ότι οδηγεί σε μια συνάντηση που σχεδιάζει ναυτικές, αεροπορικές και χερσαίες κινήσεις κατά της Ρωσίας – καθώς το ΝΑΤΟ, σύμμαχος του Bilderberg, επεκτείνει επιθετικά την ανατολική του εμβέλεια.

Ο διαδικτυακός τόπος που δημοσιεύεται στη σύνοδο κορυφής δείχνει πόση υψηλή προτεραιότητα διαθέτει το ΝΑΤΟ στην αντιμετώπιση της αποκαλούμενης ρωσικής επιθετικότητας. Αναφέρει, εν μέρει:

“Η σύνοδος κορυφής του ΝΑΤΟ στην Ουαλία έρχεται σε κρίσιμη στιγμή στην ιστορία της συμμαχίας. Το παγκόσμιο περιβάλλον ασφάλειας είναι επικίνδυνο και απρόβλεπτο. Οι ενέργειες της Ρωσίας κατά της Ουκρανίας αμφισβήτησαν τις θεμελιώδεις αρχές μιας ολόκληρης, ελεύθερης και ειρηνικής Ευρώπης, προσθέτοντας ότι «η Συμμαχία θα λάβει περαιτέρω μέτρα για να ενισχύσει τη συνεργασία της με την Ουκρανία», χωρίς ωστόσο να αναγνωρίζει ότι το καθεστώς που υποστηρίζεται από το ΝΑΤΟ στο Κίεβο εξακολουθεί να επιτίθεται βίαια στους φιλορωσικούς “αντάρτες” και πολλούς αθώους στην Ανατολική Ουκρανία, ενώ οι ρώσοι στρατιώτες, που σταθμεύουν στην περιοχή της Κριμαίας όπου διατηρούν μια ναυτική βάση, προφανώς δεν έχουν πυροβολήσει.

Οι συμφωνίες ελεύθερου εμπορίου που πλήττουν ολόκληρες χώρες και βλάπτουν ολόκληρες τις οικονομίες υποστηρίζονται ευρέως από τους Bilderbergers, τους αδελφούς τους στην τριμερή επιτροπή και από τις πολλές ομάδες προβληματισμού που έχει καλύψει η AMERICAN FREE PRESS για να δείξουν τις αλληλεπιδράσεις μεταξύ αυτών των ομάδων.

Μια αξιόπιστη επικοινωνία με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, που ονομάζεται “Freeman” και λειτουργεί ιστότοπο γερμανικής γλώσσας , δημοσίευσε μια ιστορία που ανέφερε ότι η αυστριακή αστυνομία επιβεβαίωσε την επόμενη συνάντηση της Bilderberg στην Αυστρία. Η συνάντηση του Bilderbergers το 1988 πραγματοποιήθηκε στο ίδιο ξενοδοχείο του Τιρόλου. Η πρώτη αυστριακή συνάντηση Bilderberg πραγματοποιήθηκε το 1979.

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Ο Νίκος Βάνης σας εύχεται Χρονιά Πολλά και Κάλο Πάσχα και καλή Ανάσταση.

Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Αυτά έκαναν το Χριστός Ανέστη,και αβγά κόκκινα Κεριά, λαμπάδες, φως της Ανάστασης.. Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Οι πιστοί παλιότερα...

Μεγάλο Σάββατο Πορεία προς το θείο πάθος.

Τω Αγίω και Μεγάλω Σαββάτω, την θεόσωμον Ταφήν, και την εις Άδου Κάθοδον του Κυρίου και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού εορτάζομεν δι’ ών της φθοράς το ημέτερον γένος ανακληθέν, προς αιωνίαν ζωήν μεταβέβηκε». Tο απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, αφότου εξέπνευσε...

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...