Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕκκλησιαστικάΜπήκαμε ήδη στα...

Μπήκαμε ήδη στα Χριστούγεννα

2010fenomeno.jpgΣε λίγες ημέρες ο Ελληνισμός μας ,πανταχού γης θα περάσει τις Άγιες ημέρες ,εορτάζοντας την γέννηση του Θεανθρώπου, άλλωστε αυτό είναι και το μήνυμα των εορτών Χριστουγέννων.

Παρ΄όλο το χαρμόσυνο γεγονός, την Ελλάδα σκέπασε μια βαριά σκιά, λόγω της οικονομικής κρίσης που θέλουν να παρουσιάσουν τα διεθνές έντυπα ,τα οποία πλέον ασχολούνται σε καθημερινή βάση με την οικονομική κατάσταση της Ελλάδας με όλο και πιο καταστροφικά συμπεράσματα, κερδίζοντας εις βάρος της Ελλάδας.

Καθώς για το βρώμικο έργο αυτό, έχουν πάρει εργολαβία ξένοι χρηματοοικονομικοί οίκοι, “ Fund”, βγάζοντας δισεκατομμύρια Ευρώ, όπως ακριβώς λειτουργούν και οι τοκογλύφοι και ακόμα χειρότερα

Δεν είναι τυχαίο ότι οι οίκοι αυτοί με τα αρνητικά τους συμπεράσματα που βγάζουν για την οικονομία της Ελλάδος, έχουν πάντα χορηγούς και πελάτες τα λεγόμενα Funt, που οι ίδιοι προωθούν ώστε να παρουσιάζουν την κακή οικονομική εικόνα της Ελλάδος.

Η Ελλάδα μας όμως είναι η πλουσιότερη χώρα στον κόσμο, καθώς διαθέτει το πλουσιότερο υπέδαφος μπορεί να θρέψει βασιλικά για χιλιάδες χρόνια τους 12.000.000 Έλληνες. Και αυτό το γνωρίζουν άπαντες.

Απλώς χρειάζεται πολιτικούς με τσαγανό, να μην είναι ταγμένοι στο “Yes Man”- “Ναι σε όλα” και να εκμεταλλευτούν τις πλούσιες πηγές μας.

Όσον αφορά την τρομολαγνεία που επικράτησε εδώ και τόσο καιρό για το θέμα της γρίπης, με τα τόσα εμβόλια που προμηθεύτηκε η Ελλάδα, ας τα βάλει πλέον στην ναφθαλίνη. Ο περισσότερος κόσμος ήταν ψαγμένος στο θέμα αυτό παίρνοντας μέτρα επιφύλαξης, αδιαφορώντας για τα αμφιβόλου αποτελέσματα του τρομοεμβολίου.

 Έλληνες και Ελληνίδες,

Μην σας πέφτει το ηθικό, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα.

Ξυπνήστε !!!! Η Ελλάδα μας έχει περάσει χειρότερες καταστάσεις, όπως πολέμους, λοιμούς, πείνα, δυστυχία, ταλαιπωρία, διώξεις, ξεριζωμούς, και όμως κατόρθωσε μέσα από αποκαΐδια να σταθεί όρθια, με αποτέλεσμα εκατομμύρια Έλληνες να ξενητευτούν σ΄ όλα τα πλάτη της υφηλίου για μια καλύτερη ζωή.

 Γι΄ αυτό και εμείς το μόνο που μας μένει να κάνουμε , είναι να κλείσουμε το χαζοκούτι (τηλεόραση), που μας αποπροσανατολίζει εκεί που θέλει να μας οδηγήσει η νέα τάξη πραγμάτων.

Μην το βάζετε κάτω με όλα αυτά που ακούτε σχεδόν απ όλα τα Μ.Μ.Ε, τώρα που η τεχνολογία του διαδικτύου προσφέρει τεράστιες επιλογές για όλα τα θέματα.

Διαβάστε λοιπόν, ενημερωθείτε σωστά , και ακούστε ότι ακριβώς σας ενδιαφέρει!!!!!!!

Το Ελληνικό Φαινόμενο εύχεται σ΄ όλους σας καλές γιορτές, υγεία, ευτυχία και αγάπη προς τον συνάνθρωπο μας.

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Πρακτικές Εφαρμογές της Πυρηνικής Φυσικής με πολύ απλά λόγια.

* Γράφει ο Στέφανος Ευαγγέλου Μπινιάρης Τη Μελέτη μου αυτήν την  παρουσίασα διαδικτυακά στις 14.03.2024 στις 20.00 η ώρα από τον ΙΧΑ  Το παρόν γραπτό κείμενο διαφέρει κατά τι από την Ομιλία, αφού εδώ δεν υπάρχει ένας αυστηρός περιορισμός έκτασης του κειμένου. Με...

Ορισμός της 19ης Μαΐου ως ημέρα μνήμης της γενοκτονίας Ελλήνων του Πόντου.

Εκδηλώσεις για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για το έτος 2024           Με το Ν. 2193/1994 (Α΄32) καθιερώθηκε η 19η Μαΐου ως Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας του Ελληνισμού του Πόντου και με το Π.Δ....

Κάθε ημέρα μας υπενθυμίζουν την προδοσία της Μακεδονίας μας.

Του Παναγιώτη Αποστόλου Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου egerssi@otenet.gr www.egerssi.gr Η Συμφωνία των Πρεσπών είναι μια κατάπτυστη Συμφωνία, μια ενδοτική Συμφωνία για τα εθνικά συμφέροντα της Ελλάδος, μια Συμφωνία που στόχο έχει τη μείωση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων! Αυτή ήταν διαχρονικά η θέση μας και...

Μισός Αιώνας Βάρβαρης Τουρκικής Κατοχής στην Κύπρο οι στρατηγικές επιδιώξεις της Τουρκίας.

τού Φοίβου Κλόκκαρη, αντιστράτηγου ε.α.* Φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή στη Κύπρο το 1974 και την κατοχή του βορείου τμήματος της. Η επεκτατική στρατηγική της Τουρκίας για την Κύπρο πηγάζει από τον εθνικό όρκο της τουρκικής εθνοσυνέλευσης...