Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΜνημόνιοΜνημόνιο 1-2-3 και...

Μνημόνιο 1-2-3 και έχει ο θεός

foto-alex-jones.bmp

Οι πολιτικοί μας  καθημερινά δηλώνουν ανεύθυνα και προκλητικά ότι η Ελλάδα δεν έχει τίποτα ,και όμως είναι αυτοί που μας οδήγησαν στην Τρόϊκα και το ΔΝΤ, για να πτωχεύσουμε, ενώ η οικονομία μας εδώ και χρόνια παρουσίαζε μεγάλη άνθιση, έχοντας τις μεγαλύτερες εξαγωγές ανά των κόσμο.

Οι κυβερνήσεις μετά την μεταπολίτευση κυνήγησαν ανελέητα τους επιχειρηματίες, εργοστασιάρχες , και γενικώς την παραγωγή, οδηγώντας σήμερα την Ελλάδα με τo πανούργο σχέδιο των πολιτικών, στο ΔΝΤ και την Τρόϊκα, με Δούρειο Ίππο τον Γ. Παπανδρέου, τον σημερινό πρωθυπουργό και κολιτός  φίλος του Σοσιαλιστή Στρος Καν, ο οποίος ομολόγησε, ότι από το 2009 πριν ακόμα γίνει πρωθυπουργός, ο κύριος Γ. Παπανδρέου σχεδίαζαν την υποδούλωση της Ελλάδας.

 Σήμερα για τον ξεπεσμό του κυρίου Στρος Καν στην Αμερική δεν μιλά κανείς από την κυβέρνηση, όπως λέει και η παροιμία του λαού μας, “Πες μου τον φίλο σου, για να σου πω ποιος είσαι”.

Ο mr Στρος Καν (και όχι μόνο) από την πρώτη επίσημη επίσκεψη του στην Ελλάδα είχε στην διάθεση του κορίτσια-βιζιτούδες πολυτελείας, μοντέλα των παραθύρων της τηλεόρασης, και όλα αυτά πάντα με τα χρήματα του Ελληνικού λαού ως “πακέτο σωτηρίας”.

Για να επανέλθουμε όμως στο θέμα της οικονομίας, η Ελλάδα είναι πολύ πλούσια για να πτωχεύσει, ο ορυκτός πλούτος της, κυρίως στην Βόρεια Ελλάδα είναι άφθονο σε κοιτάσματα χρυσό, μόλυβδο , ψευδάργυρο, χαλκό, άργιλο, μέχρι που κολύμπα όλη η χώρα στο πετρέλαιο

 Ας μην ξεχνάμε την επί κυβέρνηση Κ. Σημίτη ,όταν για να ενταχτεί η χώρα μας στην Οικονομική Νομισματική Ένωση (ΟΝΕ) πουλήθηκαν ; 100(!!!) τόνοι χρυσού, που βρισκόταν στα θησαυροφυλάκια της Ελβετίας, για λογαριασμό της Τράπεζας της Ελλάδος, και εδόθησαν δια ενός πινακίου φακής στον κουμανταδόρο, νονό, των κρατών G. Soro – Goldman Sachs που και σήμερα ακόμα βρίσκετε πίσω από την τωρινή κυβέρνηση να διαχειρίζεται τα οικονομικά της Ελλάδος.

 Οι 100 τόνοι χρυσού κατέληξαν δε στην γνωστή οικογένεια Ρότσιλντ (Rothschild).

 Με απλά λόγια , ο τεράστιος πλούτος , οι θυσίες του Ελληνικού λαού κατέληξαν στους μαφιόζους, κλειδοκράτορες, πάντα με την συγκατάθεση των ‘Ελληνικών κυβερνήσεων, λαμβάνοντας μίζες. Δεν είναι τυχαίο ότι σχεδόν όλα τα παιδιά των πολιτικών μας σπουδάζουν σε ιδρύματα της Ευρώπης και Αμερικής.

Η ταφόπλακα της Ελλάδος οδεύει προς την τεχνική πτώχευση  με την τεχνική κρίση που δημιούργησαν οι Έλληνες πολιτικοί μας ακουλοθώντας πιστά την γραμμή της παγκόσμιας νέας τάξης πραγμάτων.

Στις 10 Μαΐου 2011, παρέδωσαν σε Γερμανούς, Αμερικανούς, Γάλλους τα υπόλοιπα αποθέματα του Ελληνικού λαού ,50 δις Ευρώ μετρητά σε δολάρια, και Ευρώ, άλλα 20 δις Ευρώ σε χρυσό, που ήταν και τα τελευταία αποθέματα του Ελληνικού λαού για να μπορεί να τα χρησιμοποιήσει σε ώρα ανάγκης.

Γι΄ αυτό και ο επίτροπος Οικονομικών υποθέσεων Ολι Ρεν, με το χαμόγελο ως τα αυτιά δήλωνε προ ημερών στα Μ.Μ.Ε πως : “η Ελλάδα είναι εντάξει στις υποχρεώσεις της”.

 Χωρίς αμφιβολία και η τωρινή κυβέρνηση τα έδωσε όλα . Μένει να ξεπουληθούν και τα πλούσια κοιτάσματα της χώρας μας , δημιουργώντας έτσι στον Ελληνικό λαό μια δεύτερη κατοχηκή εποχή μετά το 1940 και μάλιστα χωρίς όπλα , ενώ στην ουσία ο οικονομικός πόλεμος για την Ελλάδα καλά κρατεί, μέχρι να την ξεγυμνώσουν εντελώς μέσα από τα μνημόνια που υπογράφουν χωρίς την κατάθεση του ελληνικού λαού.

 Αυτό, θεωρείτε καθαρά και ξάστερα Εθνική Προδοσία !

Όλοι οι πολιτικοί μας που πρόδωσαν την πατρίδα εν καιρώ ειρήνης πρέπει να δικαστούν για εσχάτη προδοσία.

 Πρόσφατα ωστόσο, ο ποινικός κώδικας για εσχάτη προδοσία κατά της πατρίδας,, ήλθε στην βουλή, τροποποιήθηκε στα μουλωχτά και ψηφίστηκε ως,” έσχατη προδοσία κατά του πολιτεύματος και του ανωτέρου άρχοντα”, δηλαδή του προέδρου της Δημοκρατίας

Έτσι λοιπών η μήνυση ενός πολίτη, του Δ..Αντωνίου, που κατατέθηκε για εσχάτη προδοσία κατά της πατρίδος, αυτών που υπέγραψαν το μνημόνιο, θα πάει περίπατο, θα απορριφθεί βάση την τροποποίηση του νόμου. Όσο για τα δικονομικά προβλήματα που υπάρχουν θα κριθούν από τα Ανώτατα δικαστικά όργανα.

Έτσι λοιπών όλοι οι πολιτικοί μας κατασκεύασαν ένα νέο παράθυρο του νόμου για να βγουν και πάλι λάδι, όπως πάντα .

Ο Ελληνικός λαός όμως ξεσηκώνεται, δεν θα αργήσει να πετάξει πέτρες και καδρόνια στους πολιτικούς, οι οποίοι δεν θα ξέρουν από που να κρυφτούν, ούτε τα δις ευρώ που τα φάγανε μαζί, δεν τους σώζει με τίποτα.

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

ΕΡΤ Eurovision ΚΑΙ ελληνική συμμετοχή και το Ζάρι της Μαρίνας Σάττι ΠΟΥ πάτωσε με τα λεφτά τον Ελλήνων φορολογουμένων.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΝΙΚΟΣ ΒΑΝΗΣ Ένα τραγούδι που γράφτηκε στο «πόδι», που εμπνεύστηκε μουσικά και στιχουργικά ΧΩΡΙΣ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ  όπου μέσα από τους στίχους του περιέγραφε ΤΑ ΤΑ ΤΑ ΤΑ ΤΑ, με το κοινό να παρακολουθεί αμήχανο τη σκηνή Μαρίνας Σάττι ΣΤΗΝ Eurovision...

Μήνυση στο γερμανικό κράτος από τον Γιάνη Βαρουφάκη

Τις γερμανικές αρχές μηνύει στα γερμανικά δικαστήρια ο Γιάνης Βαρουφάκης και επιφυλάσσεται να απευθυνθεί στα ευρωπαϊκά για καταπάτηση βασικών δικαιωμάτων και συκοφαντική δυσφήμηση. Η απόφαση αυτή ελήφθη ύστερα από διαβουλεύσεις με το ΜέΡΑ25 Γερμανίας και τη νομική ομάδα του λόγω...

Η εφημερίδα «ΤΟ ΒΗΜΑ» μέσω του θεσμού των «Μαθητικών Εφημερίδων» και το Γραφείο Διασύνδεσης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα 

Η εφημερίδα «ΤΟ ΒΗΜΑ» μέσω του θεσμού των «Μαθητικών Εφημερίδων» και το Γραφείο Διασύνδεσης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα θα πραγματοποιήσουν εκδήλωση στο πλαίσιο του εορτασμού της «Ημέρας της Ευρώπης» με θέμα «Η Δημοσιογραφία ως πυλώνας Δημοκρατίας. Η Δημοκρατία ως...

Για τον Σεπτέμβριο πάει η επανέκδοση της ιστορικής Ελευθεροτυπίας. 

Για τον Σεπτέμβριο πάει η επανέκδοση της ιστορικής Ελευθεροτυπίας. Οι υπεύθυνοι της εταιρίας Alter Ego δεν βιάζoνται να προχωρήσουν σε επανέκδοση της ιστορικής εφημερίδας. Mετά την εξαγορά του τίτλου έγιναν κάποιες κινήσεις και επαφές για επιλογή στελεχών που θα τεθούν...