Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚουτσομπολιάΜια ποπ ντίβα...

Μια ποπ ντίβα σε απόγνωση

Η μελαχρινή Ελληνίδα ντίβα του πενταγράμμου τον τελευταίο καιρό πέρασε μεγάλο σοκ στην οικογενειακή της ευτυχία.

Ξαφνικά όλα γκρεμίστηκαν γύρω της.

Από καιρό είχε υποψίες ότι ο σύζυγος της την απατά συστηματικά.Αν και δεν ήθελε να το πιστέψει ωστόσο, τα σημάδια της απιστίας ήταν έντονα, πίστευε δε, ότι κάποιο μοντέλο μπήκε ανάμεσα τους.

Έτσι άρχισε να παρακολουθεί στενά τον άνδρα της, και τότε τα γεγονότα την διέψευσαν, καθώς …

έπιασε τον σύζυγο της επ΄ αυτοφώρω να κυλιέται στο πάτωμα του σπιτιού με την οικονόμο και νταντά τον παιδιών της.

Μετά το μεγάλο σοκ που έπαθε, της έπιασε αμόκ και έγινε το έλα να δεις.

Άδειασε την ντουλάπα του συζύγου και μαζί με τα ρούχα πέταξε και την νταντά, γυμνή όπως ήταν έξω από την έπαυλη, για να ακολουθήσει ένας άγριος καυγάς που τους άκουσε όλη η γειτονιά, με αποτέλεσμα ο σύζυγος να πάρει τα πράγματα του και να την εγκαταλείψει.

Πήρε το πρώτο αεροπλάνο κα πέταξε για την Θεσσαλονίκη όπου ανεβαίνει πολύ τακτικά, καθώς σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Ελληνικού Φαινομένου ο αμαρτωλός σύζυγος τρέφει μεγάλο έρωτα για μια πολύ όμορφη φοιτήτρια της πόλης, για την οποία δεν γνωρίζει τίποτα η ποπ ντίβα.

Πάντως είναι γεγονός πως η σχέση με την φοιτήτρια κρατάει εδώ και πολύ καιρό.

Όπως ανέφερε ο ίδιος σε φίλο του, ο γάμος του δεν πάει άλλο, πολύ γκρίνια, πολύ στενό μαρκάρισμα, και το σημαντικότερο, εδώ και πολύ καιρό δεν έχουν σεξουαλικές σχέσεις: “Είναι ένας νεκρός γάμος”, είπε με παράπονο.

Όσο για την τραγουδίστρια, είναι φανερό το πόσο έχει αδυνατήσει  τόσο, που μοιάζει να είναι άρρωστη.

Επιπλέον και η επαγγελματική της καριέρα δεν έχει την ανάλογη πορεία, αφού δεν έχει τις προτάσεις που είχε στο παρελθόν, ούτε το τραγούδι της, δεν έχει την ανάλογη απήχηση στο κοινό.

Έτσι εξηγείτε και το πωλητήριο που έχει βάλει εδώ και καιρό για την νεόκτιστη έπαυλη στα Βόρεια προάστια.

Με όλα αυτά λούστηκε και την απιστία του συζύγου της, ως το κερασάκι στην τούρτα.

Βέβαια, δεν είναι η πρώτη, ούτε η τελευταία από τις φιρμάτες καλλιτέχνιδες που διαλύουν το γάμο τους, πολλές έχουν χωρίσει, έχουν  μάλιστα βρει τεκνά για να ανανεώνονται, και καλά κάνουν !!!!

Αυτά και χειρότερα συμβαίνουν και στα καλύτερα σπίτια.

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...

Μεγάλη Τετάρτη σήμερα, ημέρα αφιερωμένη στην μετάνοια, την προδοσία ενώ σηματοδοτεί και την αρχή του τέλους για τον Ιησού με τον Μυστικό Δείπνο.

Ο πρωί τελείται o Εσπερινός της Μεγάλης Πέμπτης και Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία. Είναι η τελευταία Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία του έτους. Το απόγευμα γίνεται η Ακολουθία του Ευχελαίου και η τελετή του Νιπτήρος, που είναι και ο Όρθρος της Μεγάλης Πέμπτης...

2023 Εκθέσεις Χώρας για Πρακτικές Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων: Ελλάδα.

Τομέας 2. Σεβασμός στις Πολιτικές Ελευθερίες ΕΝΑ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Το σύνταγμα και ο νόμος προέβλεπαν την ελευθερία της έκφρασης, συμπεριλαμβανομένων των μελών του Τύπου και άλλων μέσων ενημέρωσης, και η κυβέρνηση γενικά...