Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚουτσομπολιάΜια επιχείρηση για...

Μια επιχείρηση για γέλια και κλάματα

sexposition.gifτα πάντα συμβαίνουν εκτός από τον σκοπό που δημιουργήθηκε, όπου η έκδοση που τυπώνει και κυκλοφορεί είναι μια φθηνιάρικη Free Press εφημερίδα στην Θεσ/νίκη. Ο εκδότης είναι ένας από τους πιο παλιούς στο επάγγελμα, και όμως αν και γέρασε πάνω στις εφημερίδες δεν έμαθε να ξεχωρίζει την δουλειά από το τσιλιμπούρδησμα. Αντίθετα έπεσε με τα μούτρα στον έρωτα μιας σουρλουλούς η οποία έχει όλα τα αρνητικά χαρίσματα για να διαλύσει έναν άνθρωπο. Λειτουργεί χωρίς την λογική,  δεν σέβεται κανέναν και τίποτα. Και όμως ο εκδότης την ερωτεύθηκε τόσο που χώρισε από την οικογένεια του, για να ζει τον έρωτα του ελεύθερα. Τόσο δε καψούρης ήταν που την έβαλε ακόμα και στην επιχείρηση του ως αφεντικό, και από εκείνη την στιγμή όλα πάνε κατά διαβόλου, αλλά ο εκδότης δεν ενοχλείται.

Οι υπάλληλοι διανομείς μένουν χωρίς καύσιμα στα μηχανάκια τους, με αποτέλεσμα να ζητιανεύουν 5-10 Ευρώ για βενζίνη από τον πρώτο δημοσιογράφο που θα συναντήσουν το πρωί πριν λαλήσει ο κόκορας, διότι το αφεντικό με την διευθύντρια -ερωμένη της επιχείρησης λείπουν συχνά σε ταξίδια αναψυχής, πότε στην Ιταλία, πότε στην Γαλλία δήθεν για δουλειές.

Έτσι λοιπόν μετά από την επιστροφή τους από το ταξιδάκι αναψυχής,  ο υπάλληλος διανομέας ζήτησε τα χρήματα, για τα καύσιμα που δανείστηκε, για να μοιράσει τις εφημερίδες της επιχείρησης και να επιστρέψει τα δανεικά στον δημοσιογράφο , η ερωμένη – αφεντικίνα του έβαλε τις φωνές, τον έβρισε, τον κατηγόρησε, και στο τέλος τον απέλυσε από την επιχείρηση, αφήνοντας τον απλήρωτο και άνεργο.

Όμως και με το προσωπικό της ημέρας τα πράγματα δεν λειτουργούν ορθά. Για παράδειγμα με τις πωλήτριες – διαφημίστριες τις οποίες  έχει με ένα κομμάτι ψωμί, και εκτός του ότι τις συμπεριφέρεται σαν σκουπίδια, τις κλέβει κιόλας τα ποσοστά τους από κάθε διαφήμιση που φέρνουν για την εφημερίδα, τα εισπράττει η ίδια, και τα τοποθετεί σε δικό της κρυφό λογαριασμό, χωρίς να τον γνωρίζει ο εκδότης – καβαλάρης.

Οι δε πωλήτριες δεν τολμούν να βγάλουν άχνα, μήπως και χάσουν εντελώς την δουλειά τους, με την τρελάρα που έμπλεξαν. Η ερωμένη – αφεντικίνα, Σόδομα και Γόμορρα, έχει και άλλους καβαλάρηδες που μπαινοβγαίνουν στο βρακί της, για να τους έχει κάθε ώρα και στιγμή, όποτε της γκαβλώσει και τους οποίους έβαλε στην επιχείρηση, όπου φυσικά ποτέ δεν εργάζονται, απλά παίρνουν τον μισθό τους, και μάλιστα χωρίς καθυστέρηση.

Ο δε εκδότης χαμπάρι δεν παίρνει για όλα αυτά, κατά τα άλλα έχει επιχείρηση, τρομάρα του!!!!!!. Έτσι και μη χειρότερα περνούσαν οι μήνες, οι ημέρες στην εκδοτική η οποία όλο και περισσότερο βουλιάζει.

Πριν από λίγες ημέρες ξέσπασε μεγάλος σαματάς με πρωταγωνιστές τον εκδότη και την ερωμένη του, την κρεπατσού, όπως την αποκαλεί ο ίδιος. Μέρα μεσημέρι έγιναν θέαμα στην οικοδομή όπου στεγάζονται τα γραφεία της εταιρείας.

Το ζεύγος της Αγίας Παρασκευής να  αλληλοβρίζεται με τα χειρότερα μπινελίκια, που ούτε οι αλήτες δεν ξεστομίζουν. Τα αίματα άναψαν με την τρελάρα κρεπατσού να σπρώχνει με δύναμη τον εκδότη εραστή της, ο οποίος κατρακύλησε από τις σκάλες, καταλήγοντας  μπροστά στην τζαμαρία της εισόδου, η οποία ευτυχώς έμεινε άθικτη.

Κοτζάμ εκδότης κείτονταν κουβαριασμένος με σπασμένα τα πλευρά στηνsexposition.gifsexposition.gif είσοδο οικοδομής, και με τους γύρω να παρακολουθούν έκπληκτοι το όλο θέαμα, με την κρεπατσού ακόμα να βρίζει και να χτυπιέται σαν υστερική, έτοιμη ακόμα και για φόνο !!!

Απίστευτο το τι ακολούθησε, με τον εκδότη που συνήλθε στο μεταξύ, και να δίνει την δική του παράσταση αλληλοεξόντωσης. Φαίνεται πως τα ηρεμιστικά χάπια που παίρνει με την χούφτα που ως γνωστόν την κυρία κρεπατσού δεν την πιάνουν πια, έχει πάθει ανουσία, χρίζει δε επειγόντως να εγκλειστεί σε ψυχιατρείο με ζουρλομανδύα, αλλιώς θα είμαστε μάρτυρες δραματικών γεγονότων που θα ακολουθήσουν.

Βέβαια ο εκδότης έδιωξε την τρελάρα μετά από τα γεγονότα αυτά, όμως φταίει σε μεγάλο βαθμό που άφησε να εξελιχθεί με τον χειρότερο τρόπο τα πράγματα, η δε εταιρεία να σέρνεται, ενώ θα μπορούσε να πρωτοστατεί, εάν δεν έμπλεκε τις γκομενοδουλειές με την επιχείρηση.

Το βέβαιον είναι ότι έπεται συνέχεια.

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Ο Νίκος Βάνης σας εύχεται Χρονιά Πολλά και Κάλο Πάσχα και καλή Ανάσταση.

Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Αυτά έκαναν το Χριστός Ανέστη,και αβγά κόκκινα Κεριά, λαμπάδες, φως της Ανάστασης.. Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Οι πιστοί παλιότερα...

Μεγάλο Σάββατο Πορεία προς το θείο πάθος.

Τω Αγίω και Μεγάλω Σαββάτω, την θεόσωμον Ταφήν, και την εις Άδου Κάθοδον του Κυρίου και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού εορτάζομεν δι’ ών της φθοράς το ημέτερον γένος ανακληθέν, προς αιωνίαν ζωήν μεταβέβηκε». Tο απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, αφότου εξέπνευσε...

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...