Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚέντρα διασκέδασηςΑνοίγει η Αθηναϊκή...

Ανοίγει η Αθηναϊκή διασκέδαση με νέο σχήμα στο νυχτερινό κέντρο “Ποσειδώνιο”

Για την πρεμιέρα  στις  30 Αυγούστού, ξεκίνησαν οι πρόβες στο νυχτερινό κέντρο “ POSIDONIO music hall” με τον Αντύπα, την Δέσποινα Βανδή, τους Vegas και ενός ανερχόμενου καλλιτέχνη από την Βόρεια Ελλάδα που έχει να δώσει πολλά στο Ελληνικό τραγούδι και στις πίστες. Σύντομα δε το όνομα του καλλιτέχνη θα πάρει διάσταση στο καλλιτεχνικό στερέωμα, καθώς έχει όλο το πακέτο για να κάνει την μεγάλη έκπληξη, στο κοινό.

Στο μεταξύ ο επιχειρηματίας του Ποσειδωνίου ανακαινίζει τον χώρο όπως άλλωστε το συνηθίζει σε κάθε έναρξη νέας σεζόν, όποιο σχήμα κι αν έχει.

Για τον λαϊκό καλλιτέχνη Αντύπα το Ελληνικό Φαινόμενο πρόσφατα έγραψε σε ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Νίκου Βάνη από τις Αθηναϊκές πίστες, ότι είχε πάρει όλη την κρέμα από τον Σάκη Ρουβά με τον οποίον εμφανιζόταν μαζί, λόγω του πολύ καλού λαϊκού προγράμματος που παρουσίαζε.

Αναμφίβολα στην φετινή χειμερινή σεζόν αυτό το λαϊκό μοτίβο θα παίξει κυρίαρχο ρόλο στις πίστες Αθηνών, Θεσσαλονίκης και όχι μόνο,  μια και το πάντρεμα των λαϊκών τραγουδιών με το μοντέρνο θα δώσει διαφορετική νότα, καθώς όλα αυτά τα χρόνια το μοντέρνο τραγούδι δεν περπάτησε, παρά την μεγάλη στήριξη και προβολή  από τα Μ.Μ.Ε, ενώ το λαϊκό τραγούδι σχεδόν δεν προβλήθηκε  καθόλου τόσο από τα ραδιόφωνα, όσο και από τα τηλεοπτικά κανάλια.

Εντούτοις, με το διαδίκτυο όπου μπορεί να βρει ο καθένας ότι γουστάρει, το λαϊκό τραγούδι έχει πάρει μεγάλη μερίδα του κοινού σε παγκόσμιο επίπεδο, με αποτέλεσμα να αναγεννηθεί ξανά όπως του αξίζει.

Έτσι λοιπόν, ένα τέτοιο καλό λαϊκό πακέτο με το πλούσιο ρεπερτόριο του ο Αντύπας το έχει.

Όπως και η Δέσποινα Βανδή, για να θυμίσουμε στου νεότερους αναγνώστες της τηλεφημερίδας μας έκτισε την καριέρα της πάνω σε λαϊκά τραγούδια, απολαμβάνοντας την αγάπη του κοινού με τους δίσκους της, τους οποί αγόραζαν  σαν καραμέλες.

Αναμφίβολα αυτή η συνεργασία του Αντύπα με την Βανδή θα δώσει μεγάλο βάρος στο λαϊκό τραγούδι για να ξαναζήσουν και τις παλιές τους δόξες που γνώρισαν στο Ποσειδώνιο.

Όσο δε αφορά τον Αντύπα ετοιμάζει για την πρεμιέρα  Πέμπτη,30 Αυγούστου 3 νέα λαϊκά τραγούδια τα οποία το κοινό σύντομα θα ακούσει από το διαδίκτυο.

Για το πολυαναμενόμενο αυτό σχήμα ο επιχειρηματίας του νυχτερινού κέντρου κύριος Κοντόπουλος, είχε συνάντηση με τους δύο καλλιτέχνες πριν από αρκετό καιρό όπου είχαν συμφωνήσει Αντύπας και Βανδή, ότι σύντομα θα ξαναγυρίσουν στο Ποσειδώνιο, απ΄ όπου αναδείχθηκαν. Και να που βρισκόμαστε εν όψει αυτής της επιστροφής τους .

Σε γενικές γραμμές ο φετινός χειμώνας αναμένεται πολύ βαρύς για όλα τα καλλιτεχνικά σχήματα, καθώς ο κόσμος περνάει δύσκολα. Γι΄ αυτόν τον λόγο τόσο οι καλλιτέχνες, όσο και οι επιχειρηματίες θα πρέπει να βάλουν μπόλικο νερό στο κρασί τους, έτσι, ώστε, όλοι να μείνουν ευχαριστημένοι από την διασκέδαση που ο Έλληνας την έχει τόσο ανάγκη στις χαρές και τις στεναχώριες του.

Πάντως, η τηλεφημερίδα elliniko-fenomeno.gr, η εφημερίδα Fenomeno News και το web radio elliniko-fenomeno.com, και με την αντοχή στο ξενύχτι του δημοσιογράφου Νίκου Βάνη θα συνεχίζει να καλύπτει την νυχτερινή διασκέδαση όπως κάνει όλα αυτά τα χρόνια απ΄ όλη την Ελλάδα, κυρίως από τα κέντρα της Αθήνας και Θεσσαλονίκης.

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Ο Νίκος Βάνης σας εύχεται Χρονιά Πολλά και Κάλο Πάσχα και καλή Ανάσταση.

Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Αυτά έκαναν το Χριστός Ανέστη,και αβγά κόκκινα Κεριά, λαμπάδες, φως της Ανάστασης.. Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Οι πιστοί παλιότερα...

Μεγάλο Σάββατο Πορεία προς το θείο πάθος.

Τω Αγίω και Μεγάλω Σαββάτω, την θεόσωμον Ταφήν, και την εις Άδου Κάθοδον του Κυρίου και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού εορτάζομεν δι’ ών της φθοράς το ημέτερον γένος ανακληθέν, προς αιωνίαν ζωήν μεταβέβηκε». Tο απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, αφότου εξέπνευσε...

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...