Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Μετά την σέντρα έβαλε επιτέλους γκολ

champagne-glasses.jpgο Θεσσαλονικιός επιχειρηματίας κέντρων,στα δίχτυα  ενός μεγάλου ομίλου Μ.Μ.Ε με τον οποίον για χρόνια ήταν σκοτωμένος αφού τον είχαν στην σέντρα μονίμως. Για να πετύχει το ματς που ονειρευόταν τόσα χρόνια, έβαλε για μεσολαβητές έναν μεγάλο καλλιτέχνη μαζί με Αθηναίο επιχειρηματία κέντρου οι οποίοι είχαν πολύ καλές σχέσεις με τον εν λόγω όμιλο της Αθήνας.

Οι μεσολαβητές έκαναν σωστή δουλειά, και επιτέλους έγινε η επαφή μεταξύ του ομίλου Μ.Μ.Ε και του Θεσσαλονικιού.

Τα βρήκαν μια χαρά αφού έκλεισαν το ματς με 5 γκόλ συνεργασίας, με  τα απαραίτητα σχετικά όπως, συμβόλαιο, υπογραφές και σφραγίδες, έπειτα οι τρεις προπονητές της νέας ομάδας (όμιλος + μεσολαβητές + επιχειρηματίας) το γιόρτασαν με ακριβές σαμπάνιες , φυσικά το γλέντι θα συνεχιστεί  και στην Θεσ/νίκη. 

Συγκεκριμένα ο όμιλος Μ.Μ.Ε των Αθηνών από την TV – Ραδιόφωνα και έντυπα της για 5 χρόνια θα διαφημίζει τα κέντρα, τα σχήματα, και τους καλλιτέχνες που μανατζάρει ο Θεσσαλονικιός επιχειρηματίας.

Στο μεταξύ πολλά ραδιόφωνα της πόλης που όλα αυτά τα χρόνια στηρίζουν τον εν λόγω επιχειρηματία και τα κέντρα του στις δύσκολες εποχές μάλιστα, έμαθαν για το αποκλειστικό συμβόλαιο, που σημαίνει όλοι αυτοί μένουν απ΄έξω, γ΄αυτό και τα πήραν άγρια στο κρανίο.

Ο Ευτυχισμένος  πλέων επιχειρηματίας με το μεγάλο συμβόλαιο στην τσέπη ,γυρνώντας στην πόλη προσπαθούσε να μαζέψει τα αμάζευτα στον επιχειρηματικό κόσμο.

Έστελνε μηνύματα  προς κάθε κατεύθυνση,δικαιολογώντας, ότι έκλεισε αυτήν την συμφωνία καθώς ο όμιλος αυτός του προσέφερε πολλά “τζάμπα” σποτ,(όπως μοιράζει ο ίδιος τραπέζια) από TV και Ραδιόφωνα , κάτι που όλοι γνωρίζουν μέσα από την λειτουργία των Μ.Μ.Ε ,ότι τα λεγόμενα  του είναι χοντρά παραμύθια.

Με την αναστάτωση που επέφερε ο επιχειρηματίας στην πόλη, παρ΄όλα αυτά κόπτεται ότι φορά πανταλόνια και βεβαίως αγαπά την πόλη και τους συμπολίτες του. Δηλαδή συνεχίζει το δούλεμα σ΄ αυτούς που μέχρι πρότινος ήταν δίπλα του στις δύσκολες εποχές, και πολλές φορές πραγματικά τον βοήθησαν τζαμπαντάν.

Εν πάσει περιπτώσει αυτό είναι θέμα μνήμης, ωστόσο του ευχόμαστε καλές δουλειές, και καλόν αγώνα.

Μάλιστα οι Θεσσαλονικείς με παρακάλεσαν να στείλω το μήνυμα τους…

 Προσοχή στην σέντρα !!!!!!!!

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Μεγάλο Σάββατο Πορεία προς το θείο πάθος.

Τω Αγίω και Μεγάλω Σαββάτω, την θεόσωμον Ταφήν, και την εις Άδου Κάθοδον του Κυρίου και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού εορτάζομεν δι’ ών της φθοράς το ημέτερον γένος ανακληθέν, προς αιωνίαν ζωήν μεταβέβηκε». Tο απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, αφότου εξέπνευσε...

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...

Μεγάλη Τετάρτη σήμερα, ημέρα αφιερωμένη στην μετάνοια, την προδοσία ενώ σηματοδοτεί και την αρχή του τέλους για τον Ιησού με τον Μυστικό Δείπνο.

Ο πρωί τελείται o Εσπερινός της Μεγάλης Πέμπτης και Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία. Είναι η τελευταία Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία του έτους. Το απόγευμα γίνεται η Ακολουθία του Ευχελαίου και η τελετή του Νιπτήρος, που είναι και ο Όρθρος της Μεγάλης Πέμπτης...