Σάββατο, 6 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΜεγαλειώδης διαδήλωση Νέα...

Μεγαλειώδης διαδήλωση Νέα Υόρκη γιά Κύπρο.

Εντατικά συνεχίζονται οι προεργασίες γιά την μεγαλειώδη διαδήλωση στην Νέα Υόρκη, 20 Ιουλίου 2024, με αφορμή τα 50 χρόνια από την στρατιωτική εισβολή της Τουρκίας στην Κύπρο.

Η διαδήλωση, θα γίνει μπροστά στα Ηνωμένα ‘Εθνη και απέναντι, μπροστά στον ουρανοξύστη ”Σπίτι Τουρκίας”.

Επικεφαλής των διαδηλωτών θα είναι ο αρχιεπίσκοπος Αμερικής (ΗΠΑ) Ελπιδοφόρος, έχοντας μαζί του, τους ηγέτες κυπριακών και ελληνικών Οργανώσεων, της ΑΧΕΠΑ κ.ά. Θα συμμετέχουν σύλλογοι, Ομοσπονδίες, ενορίες-κοινότητες κ.ά., των οποίων ο πατριωτισμός είναι δεδομένος και συγκινητικός.

Την ελληνική κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει η υφυπ. Εξωτερικών Αλεξάνδρα Παπαδόπουλου. Δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί το όνομα υπουργού από την Κύπρο.

Λέγεται ότι ο αρχεπίσκοπος της ”ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ Αρχιεπισκοπής Αμερικής”, θα εκφωνήσει ”πύρινο λόγο”, καταγγέλοντας την Τουρκία γιά την εισβολή πριν 50 χρόνια και την συνεχιζόμενη παράνομη κατοχή του 37.3% εδάφους της Κύπρου.

Εκτιμάται ότι η διαδήλωση θα είναι η μεγαλύτερη που έχει γίνει ποτέ στις ΗΠΑ, από κυπριακές και ελληνικές ομογενειακές Οργανώσεις (και την Εκκλησία), εξαιτίας της ιστορικής -θλιβερής- επετείου, μισού αιώνα από την εισβολή στην Κύπρο.

Και γιά πρώτη φορά στην σύγχρονη ιστορία της πολυδιασπασμένης Ομογένειας ΗΠΑ, ελληνικές και κυπριακές Οργανώσεις, θα συμμετάσχουν στην διαδήλωση, δυναμικά και μαζικά, ενωμένες.

Λέγεται ότι στους διαδηλωτές θα προσφερθούν από τις κυπριακές Οργανώσεις, χαλούμι και χαντόχορτον, προσφορά της κυβέρνησης Κύπρου.

kalami us

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Η ΕΡΤ χαρίζει εκατ. ευρώ από το ανταποδοτικό τέλος στους παρόχους ενέργειας;

Ερώτηση προς τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας καθώς και στον υφυπουργό, αρμόδιο για την ΕΡΤ,  Π. Μαρινάκη, με θέμα «Η ΕΡΤ χαρίζει εκατομμύρια ευρώ από το ανταποδοτικό τέλος στους παρόχους ενέργειας;» κατέθεσε ο τομεάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γιώργος Καραμέρος.Ακολουθεί...

Κουίζ =Μεγάλη και ανεξίτηλη αλαζονεία του επιχειρηματία με δυο Καλλιτέχνες στην Λεωφ Ποσειδώνος.

ΟΠΟΥ Ο επιχειρηματία με τους δυο Καλλιτέχνες ΕΙΝΑΙ σε χοντρή κόντρα για τα μάτια της «σεξουάλα» καλλιτέχνιδας που κανί κουμάντο στον επιχειρηματία!!!! ΜΕ ΤΟ νέας κοπής «σεξουάλα» καλλιτέχνιδας ΤΗΣ ενδιαφέρει από το ορίτζιναλ αμαρτωλό πρωτίστως ως προς το...

Το ΟΧΙ 5 Ιουλίου 2015, πάνω από 6 εκατομμύρια Ελληνες πολίτες προσήλθαν στις κάλπες για να συμμετάσχουν στο δημοψήφισμα που ο Αλέξη Τσίπρα το έκανε...

Σαν σήμερα πριν εννέα χρόνια, στις 5 Ιουλίου 2015, πάνω από 6 εκατομμύρια Ελληνες πολίτες προσήλθαν στις κάλπες για να συμμετάσχουν στο δημοψήφισμα που είχε διοργανώσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με πρωτοβουλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. Πρέπει να γίνει αποδεκτό το σχέδιο...

Κουίζ -ΠΟΙΟΣ είναι ο τραγουδιστής στην Χαλκιδική στο Beach Bar που πηρέ 80,000 ευρώ την βάρδια !!!

ΕΝΩ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΊΖΕΤΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ 25,000 ΤΗΝ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ !! μάλλον δηλώνει πολλά στην εφορία !!!!