Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠολιτικάΜεγαλειώδης συγκέντρωση στην...

Μεγαλειώδης συγκέντρωση στην Θεσσαλονίκη

antonis-samaras.jpgΜεγαλειώδης ήταν η συγκέντρωση του υποψηφίου για την προεδρεία της Νέας Δημοκρατίας του Αντώνη Σαμαρά, χθες στο Συνεδριακό Κέντρο “Βελλίδειο”, της Θεσσαλονίκης.

Παρευρέθησαν χιλιάδες κόσμος, τόσο που η ουρά έφτανε, χωρίς υπερβολή έως το δρόμο. Αυτό σημαίνει ότι ο κόσμος της ΝΔ συσπειρώθηκε, και θα δώσει το παρών στις 29 Νοεμβρίου στην ψηφοφορία για τον αρχηγό του κόμματος.

Παράλληλα  μια απλή λαϊκή δημοσκόπηση που έκανε ο δημοσιογράφος Νίκος Βάνης στο πεζόδρομο της Αριστοτέλους, αλλά και σε καφέ της πόλης, με θέμα :

Ποιον βλέπουν για νέο αρχηγό στην Ν.Δ, οι περισσότεροι ερωτηθέντες άσχετα τι κόμμα πρεσβεύουν, απάντησαν, ότι νικητής των εκλογών θα είναι ο Αντώνης Σαμαράς.

Και αυτό γιατί, το πρώτο μέλημα του είναι τα εθνικά θέματα , όπως το Μακεδονικό, και της Θράκης , καθώς επίσης και τα θέματα της οικονομίας, διότι ο συγκεκριμένος πολιτικός  είναι οικονομολόγος .

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου εάν θα βγει πρόεδρος από την πρώτη Κυριακή, οι πολίτες απάντησαν, ότι ο Αντώνης Σαμαράς θα είναι ο νέος αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας από την πρώτη Κυριακή, η δε μεγάλη χαμένη θα είναι η Ντόρα Μπακογιάννη

Όσον αφορά τον Παναγιώτη Ψωμιάδη, και τις δημοσκοπήσεις που δείχνουν ότι θα πάρει περίπου 11%, ο κόσμος απάντησε, ότι ούτε το 5% δεν θα συγκεντρώσει.

Διότι τον επέκριναν για έργα της Νομαρχίας τα οποία δεν έκανε, όπως το σχολείο των παιδιών με ειδικές ανάγκες στον Άγιο Αθανάσιο, το οποίο ακόμα δεν έγινε, παρόλα που τα χρήματα εγκρίθησαν από τον τέως πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή.

Αυτή ήταν μια χαρακτηριστική περιγραφή και απάντηση ενός πολίτη από τον Άγιο Αθανάσιο, ο οποίος δεν πιστεύει στα μεγάλα λόγια του Νομάρχη, όπως και πολλοί άλλοι πολίτες από την ευρύτερη περιοχή, που θα τον καταψηφίσουν.

Κάποιοι άλλοι χαρακτήρισαν τον Νομάρχη γραφικό,  διότι το μόνο μέλημα του είναι πως θα βγει στο γυαλί.

Μερικοί δε, παραπονέθηκαν, ότι πήγαν στο γραφείο του για να του εκθέσουν τα σοβαρά προβλήματα τους, αλλά δεν εξυπηρετήθηκαν ποτέ.

Στην ερώτηση, πόσες μονάδες θα είναι η διαφορά της εκλογής μεταξύ του Αντώνη Σαμαρά και της Ντόρας Μπακογιάννη ,άλλοι είπαν με 6, και κάποιοι άλλοι ότι θα φτάσει και τις 8 μονάδες.

Όσο για την συγκέντρωση είχε πολύ παλμό από τον κόσμο, πολύ Θερμό ήταν κλίμα και ειδικά από τους νεολαίους, τους Οννεδίτες και τις Οννεδίτισσες.

Στην ομιλία του Αντώνη Σαμαρά παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, πολλοί Ανιδήμαρχοι, μεταξύ άλλων ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Αστυνομίας Θόδωρος Αθανάσαρος, ο Αντιδήμαρχος Κώστας Καζαντζίδης, Δήμαρχοι από την ευρύτερη περιοχή, βουλευτές της Θεσσαλονίκης, πανεπιστημιακοί, εκπαιδευτικοί, γιατροί, απόστρατοι αξιωματικοί, δικηγόροι, επιχειρηματίες και πολλοί άλλοι.

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

2023 Εκθέσεις Χώρας για Πρακτικές Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων: Ελλάδα.

Τομέας 2. Σεβασμός στις Πολιτικές Ελευθερίες ΕΝΑ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Το σύνταγμα και ο νόμος προέβλεπαν την ελευθερία της έκφρασης, συμπεριλαμβανομένων των μελών του Τύπου και άλλων μέσων ενημέρωσης, και η κυβέρνηση γενικά...

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΤΕΣΙΝΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΛΗΡΩΤΑ ΧΡΕΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.

Της Μαρίας Νεγραπόντη-Δεληβάνη Χθες, 12-2 το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε διαμαρτυρία, για τα απλήρωτα, επί 83 χρόνια χρέη των Γερμανών, προς την Ελλάδα, από τη βάρβαρη κατοχή (έχω ήδη τοποθετηθεί στο ΦΒ). Ήταν πρωτοβουλία του Λεωνίδα Χρυσανθόπουλου, πρέσβη ε.τ. Και, αρχικά, είχα πολλούς...

ΕΞΩΔΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ-ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ.

ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ                  ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ Αριθ. Πρωτ: 2740/29-04-2024                      Αριθ. Πρωτ: 78/29-04-2024 Αθήνα 29η Απριλίου 2024 ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΡΧΗΣΕΞΩΔΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ- ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ- ΔΗΛΩΣΗ Των:        ...

ΣΥΜΜΕΤΟΧΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΜΕ ΣΤΗΝ ΜΑΚΡΟΖΩΙΑ ΤΟΥ “ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ” ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Του Παναγιώτη Αποστόλου Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου egerssi@otenet.gr www.egerssi.gr Η τραγωδία των Τεμπών, η ανθρώπινη τραγωδία της σύγκρουσης επιβατικής και εμπορικής αμαξοστοιχίας, ο άδικος χαμός τόσων νέων αθώων ανθρώπων, ταρακούνησε συθέμελα την ελληνική κοινωνία και την συνειδητοποίησε επιτέλους, πως ένοχοι...