Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚαλλιτεχνικάΜεγάλο μπελά βρήκε

Μεγάλο μπελά βρήκε

sirtaki.bmpη φιρμάτη τραγουδίστρια του Ελληνικού πενταγράμμου από τον μαέστρο  της στο κέντρο της Θεσ/νίκης όπου εμφανίζεται. Ο μαέστρος θέλοντας να βελτιώσει κάποια πράγματα, ηχογράφησε όλο το πρόγραμμα του κέντρου, όπως πολύ σωστά έκανε. Η φιρμάτη κυρία της πίστας εκείνη την ημέρα δεν είχε την ανάλογη απόδοση στην φωνή, αφού είχε κλείσει από το μπούκωμα που παθαίνει συνεχώς. Επιπλέον το μικρόφωνο της είχε κάποιο τεχνικό πρόβλημα, καθώς δούλευε μόνο 50%. Με όλα αυτά τα ευτράπελα η ηχογράφηση έμοιαζε τερατώδης, κατάλληλη για σπηλιά, και σε καμιά περίπτωση για πολιτιστικό κέντρο.

Το ηχογραφημένο CD ο μαέστρος το μοίρασε στους μουσικούς  του, όμως για κακή του τύχη το CD αυτό πήγε  και σε ξένα χέρια, εκτός μαγαζιού, χωρίς  να το γνωρίζει. Σ΄αυτό έγινε έντονη κριτική στην τραγουδίστρια,  και δημιουργήθηκαν  πολλά αρνητικά σχόλια του τύπου:

“…Τζάμπα πληρώνεται αυτή η φίρμα με τόσα Ευρώπουλα….”,

 κάποιοι άλλοι είπαν “….Είναι δυνατόν η φιρμάτη να βγάζει τέτοιο τερατώδη ήχο, και να μην ξοδέψει δύο φράγμα παραπάνω για ένα αξιοπρεπές εργαλείο…;;;” και πολλά άλλα.

Η φιρμάτη όταν  έμαθε για το CD αυτό, έγινε ο χαμός. Τα έβαλε με τον μαέστρο απειλώντας τον “…..ότι αυτά που κάνεις, με εκθέτεις,όπου παίζετε και ακούγεται  το CD αυτό ,με τον δικηγόρο μου θα κάνω ασφαλιστικά μέτρα. Τέτοιο ρεζίλη δεν περίμενα να γίνω !!!!….”, χτυπιόταν και οριόνταν. Σε δικό της πρόσωπο δε, έλεγε απελπισμένη “…δεν ξέρω τι να κάνω, πώς να το σταματήσω αυτό….”.

Η αλήθεια είναι ότι δυστυχώς στο κέντρο όπου εμφανίζεται η κίνηση είναι μέτρια και γι΄ αυτό δεν φταίει το ηχογραφημένο CD, το οποίο συνεχίζει να κυκλοφορεί και να παίζετε ελεύθερα σε πολλά μέρη.

Το Ελληνικό Φαινόμενο θα συμβούλευε την καλλιτέχνιδα πρώτα να ελέγχει το πρόβλημα που ξεκινά από την ίδια, αφού ακόμα και μετά το ρεζιλίκι του CD, δεν άλλαξε μικρόφωνο.

 Δεύτερον, μετά από τόσα χρόνια εμπειρία πάνω στην πίστα θα έπρεπε να γνωρίζει πολύ καλά  ποιά τραγούδια να διαλέγει  για το ρεπερτόριο της, έτσι ώστε να διασκεδάζει και να χορεύει ο κόσμος, και να αποφεύγει τα τραγούδια του καναπέ σε κέντρο διασκέδασης. Σ΄ αυτό πρέπει να δώσει μεγάλη προσοχή, αντί να καταναλώνεται με θέματα νομικής φύσεως που δεν στέκονται. Άσε που δεν κάνει καλό και στην καριέρα της.

Όσο δε για τον μαέστρο ,είναι ασυγχώρητος με τα λάθη που συνεχίζει όπως τον παλιό καιρό, σαν να μην άλλαξε γι΄ αυτόν τίποτα.

Γιαυτό ίσια το κορμί σας και τα μυαλά στα κάγκελα, γιατί το επόμενο βήμα είναι το λουκέτο, το οποίο πλησιάζει επικίνδυνα.

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Ο Νίκος Βάνης σας εύχεται Χρονιά Πολλά και Κάλο Πάσχα και καλή Ανάσταση.

Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Αυτά έκαναν το Χριστός Ανέστη,και αβγά κόκκινα Κεριά, λαμπάδες, φως της Ανάστασης.. Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Οι πιστοί παλιότερα...

Μεγάλο Σάββατο Πορεία προς το θείο πάθος.

Τω Αγίω και Μεγάλω Σαββάτω, την θεόσωμον Ταφήν, και την εις Άδου Κάθοδον του Κυρίου και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού εορτάζομεν δι’ ών της φθοράς το ημέτερον γένος ανακληθέν, προς αιωνίαν ζωήν μεταβέβηκε». Tο απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, αφότου εξέπνευσε...

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...