Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔελτία τύπουΜήνυμα για την...

Μήνυμα για την πρωτοχρονιά 2008

papageorgopoulos.jpgτου Δημάρχου Θεσσαλονίκης κ. Βασιλείου Παπαγεωργόπουλου

Αγαπητές συμπολίτισσες και αγαπητοί συμπολίτες, Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά! Ο νέος χρόνος, το 2008, μπαίνει στη ζωή μας και όλοι μας ευχόμαστε να είναι γεμάτος υγεία, προκοπή και επιτυχίες προσωπικές και οικογενειακές.

Να είναι ένας χρόνος ειρηνικός για όλον τον κόσμο, ένας χρόνος που θα εξαλείψει ή τουλάχιστον θα μειώσει τα προβλήματα και τις πληγές που μαστίζουν τη σύγχρονη ανθρωπότητα, δημιουργικός και γεμάτος όμορφες στιγμές.

 Ειδικότερα για την πόλη μας, την αγαπημένη μας Θεσσαλονίκη, την πόλη που έχουμε όλοι μας, μέσα στην καρδιά μας, εύχομαι ο νέος χρόνος να είναι καταλυτικός και γόνιμος και να της φέρει πολλά και σημαντικά έργα.

Έργα, που θα την κατατάξουν στις πιο όμορφες, φιλικές και σύγχρονες πόλεις του κόσμου. Και θα της φέρει. Εκτός από τα μεγάλα έργα που ήδη ξεκίνησε η κατασκευή τους, θα της φέρει και άλλα.

 Εργαζόμαστε γι αυτό με αγάπη, με συνέπεια, με αφοσίωση και όραμα. Η Θεσσαλονίκη και το μέλλον της είναι αυτό που προέχει για το Δήμο Θεσσαλονίκης και για μένα προσωπικά.

Το 2008, με τα εκατοντάδες έργα που θα πραγματοποιήσουμε και στα πέντε δημοτικά διαμερίσματα, θα κάνουμε τη Θεσσαλονίκη πιο δυνατή, πιο σύγχρονη και πιο όμορφη. Προχωρούμε στην αναγέννηση της πόλης με νέα έργα, νέες προσδοκίες και νέες διεκδικήσεις.

 Είμαι βέβαιος ότι όλοι μαζί, ενωμένοι, θα κατακτήσουμε πολλά.

Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά!

Ευτυχισμένο και ειρηνικό το 2008!

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Ο Νίκος Βάνης σας εύχεται Χρονιά Πολλά και Κάλο Πάσχα και καλή Ανάσταση.

Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Αυτά έκαναν το Χριστός Ανέστη,και αβγά κόκκινα Κεριά, λαμπάδες, φως της Ανάστασης.. Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Οι πιστοί παλιότερα...

Μεγάλο Σάββατο Πορεία προς το θείο πάθος.

Τω Αγίω και Μεγάλω Σαββάτω, την θεόσωμον Ταφήν, και την εις Άδου Κάθοδον του Κυρίου και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού εορτάζομεν δι’ ών της φθοράς το ημέτερον γένος ανακληθέν, προς αιωνίαν ζωήν μεταβέβηκε». Tο απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, αφότου εξέπνευσε...

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...