Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΓνώμεςΜέτα λένε θα...

Μέτα λένε θα μας σώσει ο Φράχτης – τείχος στον Έβρο…

fraxtis.jpgΗ κατάσταση με τους λαθρομετανάστες κυρίως αυτών που προέρχονται από χώρες του Ισλάμ έχει φτάσει σε μη ελέγξιμο στάδιο, τα πράγματα έχουν ξεφύγει από τον έλεγχο του Υπουργείου και κατά δεύτερο από την ΕΛ.ΑΣ&FRONTEX. Κάθε μέρα εισάγονται εκατοντάδες λαθραίοι μετανάστες από διάφορους εισόδους.

 Το θέμα δεν είναι τόσο απλό όσο θέλουν να το παρουσιάζουν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και η κυβέρνηση. Υπάρχουν άλλα Ισλαμικά υποδόρια σχέδια ως προς αυτό το ζήτημα. Δεν είναι πλέον στα χέρια μας να το ρυθμίσουμε αφού οι εντολές έρχονται από αλλού….

 

Ο δημοσιογράφος Κώστας Χαρδαβέλλας πρόσφατα αποκάλυψε πως ο Λίβυος ηγέτης Μοαμάρ Καντάφι πριν περίπου ένα χρόνο είχε πει δημόσια πως εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν δώσει 5,5 δις. Ευρώ για αγορές λιβυκών προϊόντων , θα μετατρέψει την Ευρώπη σε Αφρική με κυριαρχία του Ισλάμ. Και όπως και έγινε…. η απειλή του Καντάφι παίρνει σάρκα και οστά.

Οι άνθρωποι αυτοί που εισάγονται στην χώρα μας λαθραία είναι εφοδιασμένοι με ταυτότητες και τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης με τα δικαιώματα τους. Είναι τυχαίο το γεγονός ότι οι λαθρομετανάστες ξαφνικά κατέβηκαν θρασύτατα να κάνουν κατάληψη στην Νομική της Αθήνας διεκδικώντας κατά τα λεγόμενα τους τα «δικαιώματα τους»;; Κατέβηκαν οργάνωμένοι λες και κάποιος τους διέταξε να το κάνουν πάρεχοντας τους ότι μπορούν να χρειαστούν, κουβέρτες στρώματα, ρούχα , παππούτσια. Η εντολή είναι ειδική σαφέστατη και όχι γενική, η Ευρώπη πρέπει να γεμίσει και να κατακλυστεί από την θρησκεία του Ισλάμ και νομίζω πως αυτό επιτυγχάνεται σιγά σιγά κατά μεγάλο βαθμό και ακόμα έχουμε πολύ δρόμο να διανύσουμε.

Το φαινόμενο της αυξημένης λαθρομετανάστευσης στην χώρα μας δημιουργεί πέρα από ευδιάκριτα προβλήματα, μια συνεχόμενη αποσταθεροποίηση της Ελληνικής οικονομίας διότι όπως είναι φυσικό και επόμενο το πενιχρό τους εισόδημα το στέλνουν στις χώρες από τις οποίες προέρχονται. Και αυτό με την σειρά του δεν βοηθά στην μείωση του ελλείμματος.

Στην ήσυχη και ήρεμη πλευρά βρίσκεται η κυβέρνηση όπου το μόνο που σκέφτηκε για την αντιμετώπιση αυτού του πελώριου ζητήματος ήταν η σκέψη της δημιουργίας ενός τείχους ο όποιος θα λειτουργεί σαν φράχτης στο πέρασμα των χιλιάδων λαθρομεταναστών… Βλέποντας την διάσταση του θέματος μπορεί κανείς εύλογα να αναρωτηθεί αν αυτό το τείχος θα βοηθήσει στην εξάλειψη του φαινομένου. Τέτοιου είδους προβλήματα δεν αντιμετωπίζονται με οπτικά και επιφανειακά μέτρα όπως θα ήθελε η κυβέρνηση. Απλά αυτό το μέτρο είναι ένα όπως όλα τα άλλα για να λένε ότι κάτι έκαναν. Εδώ και πολλά χρόνια η Ελλάδα δεν διαθέτει μεταναστευτική πολιτική, να μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας. Μεταναστευτική πολιτική είναι μια ιδιαίτερη πολιτική που απαιτεί πολύ μακροχρόνιες μελετημένες κινήσεις και όχι απερίσκεπτες και βιαστικές κινήσεις.

Η Χώρας μας δεν διαθέτει τέτοια άτομα που να μπορούν να παράγουν μια οργανωμένη και καινοτομική μεταναστευτική πολιτική. Η Ελλάδα προχωράει και καθοδηγείται από άλλες μη ελληνικές εντολές Συνεισφέροντας έτσι στην επιτυχία σχεδίων άλλων ξένων ηγετών. ΚΕΕΡ WALKING!!!

Έλενα Βάνη

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Το Κυπριακό ΔΕΝ ”λύθηκε” Ιούλιο 1974… Η Ομογένεια ΗΠΑ, να πράξει.

ΗΠΑ, 2024... Είναι εντυπωσιακή η απραξία-αφωνία του Ελληνισμού ΗΠΑ γιά τα 50 χρόνια από την εισβολή-κατοχή στην Κύπρο, Ιούλιο 1974. Γιά 50 χρόνια παράνομη κατοχή, από την Τουρκία, ποσοστού εδάφους 37% της Κύπρου. Η αφωνία, η απραξία ειδικά των ''ομογενειακών μας Οργανώσεων''...

Eντυπωσιακή… ΑΠΟΤΥΧΙΑ: Απόδημοι, επιστολική ψήφος.

Ανανεωμένο) Τελικό: 202.556 οι εγγραφές γιά επιστολική ψήφο. Οι περισσότεροι (153.322) είναι κάτοικοι Ελλάδας. 49.234 οι εκτός Ελλάδας που εγγράφηκαν συνολικά, από 128 χώρες. Ποσοστό 84.6% είναι στην δυτ. Ευρώπη, νεομετανάστες βασικά. Οι 49.234 αντιστοιχούν: Ευρώπη: 41.680 (84,6%)... Β. και Ν. Αμερική:...

Ο Πούτιν ορκίστηκε για την 5η θητεία του και δήλωσε ανοιχτός για διάλογο με τη Δύση.

Το να κυβερνώ τη Ρωσία, μια χώρα 140 εκατομμυρίων ανθρώπων, αποτελεί «ένα ιερό καθήκον», δήλωσε o Πούτιν, κατά τη διάρκεια της τελετής ορκωμοσίας του, αφότου ορκίστηκε για μια πέμπτη θητεία στην ηγεσία της χώρας του, επικεφαλής της οποίας είναι...

ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ – ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2031.

Το Δικηγορικό Γραφείο Χρήστος Πέτκος και Συνεργάτες πέτυχε την αναστολή εκτέλεσης διαταγής πληρωμής εναντίον δανειολήπτη. Το Δικαστήριο πιθανολόγησε, ότι η Ανακοπή που άσκησε ζευγάρι Δανειοληπτών είναι  βέβαιο ότι θα ευδοκιμήσει, διότι η απαίτηση της Τράπεζας έχει εν μέρει παραγραφεί. Οι...