Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΛεωνίδας Βελής: "Στον...

Λεωνίδας Βελής: “Στον ΠΑΟΚ δεν ήταν καθαρά τα πράγματα”

Ο παλιός γνωστός λαϊκός τραγουδιστής Λεωνίδας Βελής, μιλώντας εφ’ όλης της ύλης το Σάββατο το βράδυ (24/3) στην ψηφιακή μπάντα του “Elliniko Fenomeno” Web Radio και στον δημοσιογράφο Νίκο Βάνη, αναφέρθηκε  μεταξύ άλλων και στην ιστορία της εμπλοκής και παραίτησης του από τα κοινά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αφήνοντας αιχμές για την διαφάνεια που επικρατούσε.

Αναλυτικά ο Λεωνίδας Βελής απαντώντας σε ερώτηση του Νίκου Βάνη αν θα επιθυμούσε να λάβει μέρος σε μελλοντική φιλανθρωπική βραδιά που θα διοργανωθεί είπε:

«Λοιπόν οργανωθείτε, κάντε το και εγώ με φωνάξατε και ήρθα, τελείωσε. Με όλη την ορχήστρα κανονικά. Όλοι θα έρθουμε να παίζουμε και τα λεφτά να πάνε σε σκοπό, έτσι. Τελείωσε. Καθαρά πράγματα….

Γιατί έτσι μπήκα και στον ΠΑΟΚ εγώ, νόμιζα ήταν καθαρά τα πράγματα και σε ενάμισι μήνα σηκώθηκα και έφυγα γιατί είδα ότι είναι ακάθαρτα τα πράγματα.»

Ερωτηθείς από τον δημοσιογράφο, πως πήρε την απόφαση να συμμετέχει στο Δ.Σ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είπε:

«Άστο τώρα, άστο. Σηκώθηκα και έφυγα γιατί είδα ότι δεν είναι τα πράγματα έτσι, και για να μην νομίζει ο κόσμος ότι εγώ μπήκα για άλλο πράγμα στον ΠΑΟΚ σηκώθηκα και έφυγα. Εδώ λίγο θέλει για να βγει το όνομα σου, εγώ το όνομα μου το θέλω καθαρό φίλε μου.»

Η πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Λεωνίδα Βελή, μάλιστα από τις σπανιότερης, σύντομα θα παρουσιαστεί από την τηλεφημερίδα μας, ενώ από το web radio elliniko -fenomeno.com,μπορείτε να την ακούσετε σε επανάληψη.

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Άλλη μία μεγάλη νίκη των παιδιών από την Κύπρο στο διαγωνισμό Ρομποτικής στο Χιούστον.

Φωτογραφία: «Ε.Κ.»/Ηλίας Νεοφυτίδης ΧΙΟΥΣΤΟΝ. ΤΕΞΑΣ. Στον φετινό παγκόσμιο διαγωνισμό Ρομποτικής που συμμετείχαν μαθητές από όλο τον Κόσμο, στο Χιούστον του Τέξας, 16-20 Απριλίου 2024, η κυπριακή ομάδα K.P. Computer Training bits από το Σχολείο Ξυλοφάγου της Λάρνακας, αποτελούμενη από τους μαθητές...

Το ακραίο Κέντρο ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΙΚΟΥ της Νέας Δημοκρατίας

Η Νέα Δημοκρατία στήνει σενάρια φόβου για να τρομάξει τους ψηφοφόρους της συντηρητικής περιοχής, του ακραίου Κέντρου και τους ανασφαλείς μικροαστούς  Ο ίδιος ο πρωθυπουργός, ο οποίος κάλεσε τους πολίτες να παραμερίσουν για λίγο τις διαφωνίες τους, να φασκιώσουν...

Ο χαμένος Αγώνας και η προδοσία της Κύπρου

*Του Δημήτρη Βόγγολη Υποστρατήγου ε.α μέλους και Δασκάλου του ΙΗΑ Πολλά από τα στοιχεία παρακάτω, παρμένα από το Υπουργείο Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου, ανήκουν στην φίλη μου Φανούλα Αργυρού. Στο  μαρτυρικό νησί  στα  8.000 πχ έγινε ανακάλυψη και ανασκαφή του χαλκού, copper,...