Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕργασιακάΚωστή Χατζηδάκη, όποιος...

Κωστή Χατζηδάκη, όποιος έχει τη μύγα, μυγιάζεται…

Του Παναγιώτη Αποστόλου Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

egerssi@otenet.grwww.egerssi.gr

Την Κυριακή έφυγε από τη ζωή ο Διευθυντής της Τοπικής Διεύθυνσης ΕΦΚΑ Πατησίων Κώστας Κούρκουλος! Πέθανε στο γραφείο του βγάζοντας συντάξεις την Κυριακή! Ναι την Κυριακή! Μα εργάζονται δημόσιοι υπάλληλοι την Κυριακή; Ναι εργάζονται – σύμφωνα με τις πολλές καταγγελίες – πολλοί δημόσιοι υπάλληλοι, είτε σε δημόσιους οργανισμούς, είτε σε Υπουργεία την Κυριακή! Κατόπιν άγραφης εντολής των Υπουργών!

Έτσι η ανάρτηση που έκανε ο αρμόδιος Υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης στο face book για τον εκλιπόντα, εκτός από δακρύβρεκτη, είναι και μια προσπάθεια κάλυψης των ευθυνών των Υπουργών, οι οποίοι πιέζουν τους εργαζόμενους για εργασία και την Κυριακή!

Γι΄ αυτό ο κ. Χατζηδάκης μας αποκάλυψε, ότι ο ευσυνείδητος Κώστας Κούρκουλος βρέθηκε στο γραφείο του την Κυριακή, με δική του πρωτοβουλία, για να εξετάσει εκκρεμότητες!

Αναλυτικά ο κ. Χατζηδάκης ανέφερε στον προσωπικό του λογαριασμό στο fb: «Ο Διευθυντής της Τοπικής Διεύθυνσης ΕΦΚΑ Πατησίων έπεσε χθες στο καθήκον. Στην προσπάθειά του να βγουν παραπάνω συντάξεις! Είχε πάει χθες, Κυριακή, στο γραφείο του, μόνος του χωρίς να του το ζητήσει κανένας, για να εξετάσει εκκρεμότητες ως προς συνταξιοδοτικά θέματα. Κι εκεί τον βρήκε να έχει αφήσει την τελευταία του πνοή – σε ηλικία 57 ετών – μία νεότερη συνάδελφος του με την οποία θα συνεργάζονταν για τα θέματα αυτά. Όλο το τελευταίο διάστημα είχε κάνει εξαιρετική δουλειά στον ΕΦΚΑ Πατησίων, προσπαθώντας να αντιμετωπίσει τα γνωστά προβλήματα του ΕΦΚΑ.

Θεωρώ συνειδησιακή μου υποχρέωση να αναφερθώ σ’ αυτόν τον ξεχωριστό δημόσιο λειτουργό. Γνωρίζετε ότι δεν έχω αποκρύψει ποτέ τα προβλήματα του ΕΦΚΑ ούτε γραφειοκρατικές διαδικασίες που αρκετές φορές έχω συναντήσει και προσπαθώ να αντιμετωπίσω. Ωστόσο, όπως πάλι έχω επισημάνει, υπάρχουν και παρά πολλοί υπάλληλοι, όπως ο Κώστας Κούρκουλος, που μέσα σε αντίξοες συνθήκες επιχειρούν να κάνουν το καλύτερο για όλους τους ασφαλισμένους και ιδιαίτερα τους συνταξιούχους. Οφείλουμε όλοι να το αναγνωρίσουμε. Με οδύνη εκφράζω τα συλλυπητήριά μου στη σύζυγο του Κώστα Κούρκουλου, επίσης υπάλληλο του ΕΦΚΑ, όπως και στη 19χρονη κόρη τους. Καλό κουράγιο και θα είμαστε δίπλα τους σε ό,τι μας χρειαστούν!»!!

Δημοσιεύθηκε στην στήλη μου Κόκκινο Πιπέρι στην Ελεύθερη Ώρα την Τρίτη 19 Ιουλίου 2022

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Ο Νίκος Βάνης σας εύχεται Χρονιά Πολλά και Κάλο Πάσχα και καλή Ανάσταση.

Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Αυτά έκαναν το Χριστός Ανέστη,και αβγά κόκκινα Κεριά, λαμπάδες, φως της Ανάστασης.. Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Οι πιστοί παλιότερα...

Μεγάλο Σάββατο Πορεία προς το θείο πάθος.

Τω Αγίω και Μεγάλω Σαββάτω, την θεόσωμον Ταφήν, και την εις Άδου Κάθοδον του Κυρίου και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού εορτάζομεν δι’ ών της φθοράς το ημέτερον γένος ανακληθέν, προς αιωνίαν ζωήν μεταβέβηκε». Tο απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, αφότου εξέπνευσε...

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...