Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚαλλιτεχνικάΚωνσταντίνος Χριστοφόρου :...

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου : «Angel»

Η ΕΜΙ και ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου επιβεβαιώνουν επίσημα τη συμμετοχή του καλλιτέχνη , με την ιδιότητα του ερμηνευτή, στο διαγωνισμό για την επιλογή του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2010 που θα πραγματοποιηθεί στο Όσλο της Νορβηγίας.

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου θα ερμηνεύσει το τραγούδι «Angel», σε μουσική του ιδίου και στίχους του Ζήνωνα Ζηντίλη. Η επιλογή θα γίνει ανάμεσα σε 10 τραγούδια στη Λευκωσία στις 7 Φεβρουαρίου και θα είναι με τη συμμετοχη του κοινού και κριτικής επιτροπής σε αναλογία 50-50%.

Οι λόγοι που οδήγησαν τον Κωνσταντίνο να πάρει την απόφαση να ξαναδιεκδικήσει το εισητήριο για την Eurovision είναι η αγάπη του για το διαγωνισμό, η πεποίθησή του ότι μια χώρα πρέπει να εκπροσωπείται από επαγγελματίες καλλιτέχνες, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, γιατί έτσι δημιουργείται μια δυναμική και πολύ καλή εικόνα για τη χώρα και τέλος η πίστη του ότι το τραγούδι «Angel» ,ένα ιδιαίτερο, δυναμικό και ερμηνευτικό τραγούδι, έχει όλες τις προυποθέσεις που απαιτούνται για την εκπροσώπηση της Κύπρου στο Διαγωνσμό της Eurovision το 2010.

Ο Κωνσταντίνος ,παρά το νεαρό της ηλικίας του,θεωρείται«βετεράνος» του διαγωνισμού και διαθέτει την πείρα, όλες τις γνώσεις και την εμπειρία που χρειάζεται για ένα τέτοιο εγχείρημα.

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου κυκλοφόρησε τα τελευταία δέκα χρόνια 8 δίσκους, 3 με συγκρότημα ΟΝΕ και 5 προσωπικούς και 2 cd singles, οι περισσότεροι χρυσοί και ερμηνεύει τραγούδια που κάθε χρόνο σημειώνουν μεγάλη επιτυχία σε όλα τα ραδιόφωνα και τα clubs της Ελλάδας και της Κύπρου.

Ο τελευταίος του δίσκος έχει τίτλο «Αλλιώς» και εκτός από το ομότιτλο τραγούδι ,αυτή την περίοδο σημειώνει επιτυχία το τραγούδι «Τηλεφωνητής (Πάλι χτυπάνε καμπάνες για μας)». Είναι σίγουρο ότι το τραγούδι Κωνσταντίνου Χριστοφόρου «Αngel» θα ενθουσιάσει όσους το ακούσουν από τις 7 Φεβρουαρίου και μετά και θα θυμίσει τις καλές εποχές του διαγωνισμού της Εurovision που όλοι αγαπήσαμε!

Όλα τα πιο πάνω, αναπόφευκτα μας φέρνουν στο μυαλό τη πολύ γνωστή φράση: «Ο νέος είναι ωραίος μα ο παλιός είναι…Αλλιώς!»

«ANGEL» – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ- KYΠΡΟΣ- EUROVISION 2010

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Με φόρα έρχεται ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ο Κυριάκος Βελόπουλος με την Ελληνική Λύση. 

Έντονα με το διψήφιο νούμερο στις κάλπες, με την τέταρτη θέση στο συνολικό αποτέλεσμα και με την τρίτη θέση, μη σου πω τη δεύτερη, στην Βόρεια Ελλάδα. ΣΤΗΝ Βόρεια Ελλάδα ο Κυριάκος Βελόπουλος με την Ελληνική Λύση , όπου ΤΟ ποσοστό θα είναι 27 της...

Το Κυπριακό ΔΕΝ ”λύθηκε” Ιούλιο 1974… Η Ομογένεια ΗΠΑ, να πράξει.

ΗΠΑ, 2024... Είναι εντυπωσιακή η απραξία-αφωνία του Ελληνισμού ΗΠΑ γιά τα 50 χρόνια από την εισβολή-κατοχή στην Κύπρο, Ιούλιο 1974. Γιά 50 χρόνια παράνομη κατοχή, από την Τουρκία, ποσοστού εδάφους 37% της Κύπρου. Η αφωνία, η απραξία ειδικά των ''ομογενειακών μας Οργανώσεων''...

Η AstraZeneca το νομικό έγγραφο που υποβλήθηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο της Βρετανίας, μετά από ομαδική αγωγή, στην εταιρεία.

Η ανακοίνωση έρχεται σε συνέχεια των αποφάσεων (τον περασμένο Μάρτιο) να αποσύρει εθελοντικά την άδεια κυκλοφορίας εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ μόλις χθες ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων εξέδωσε ανακοίνωση ενημερώνοντας ότι το εμβόλιο δεν φέρει πλέον άδεια χρήσης. Σημειώνεται ΟΤΙ πως...

Eντυπωσιακή… ΑΠΟΤΥΧΙΑ: Απόδημοι, επιστολική ψήφος.

Ανανεωμένο) Τελικό: 202.556 οι εγγραφές γιά επιστολική ψήφο. Οι περισσότεροι (153.322) είναι κάτοικοι Ελλάδας. 49.234 οι εκτός Ελλάδας που εγγράφηκαν συνολικά, από 128 χώρες. Ποσοστό 84.6% είναι στην δυτ. Ευρώπη, νεομετανάστες βασικά. Οι 49.234 αντιστοιχούν: Ευρώπη: 41.680 (84,6%)... Β. και Ν. Αμερική:...