Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΟμογενειακάΚαταργούνται και οι...

Καταργούνται και οι 2-3 βουλευτικές έδρες με απόδημους ‘Ελληνες

Γιά να προβάλλονται τα καλά και να σατιρίζονται τα υπόλοιπα, όσων ”καβάλησαν το καλάμι”…

Επειδή «έχουν φτάσει στο ταβάνι, τα μηδενικά και οι νάνοι»

Τα διαπλεκόμενα κόμματα Ελλάδας, συνεχίζουν να εξαπατούν, αφού εξακολουθούν να αγνοούν προκλητικά την επιστολική ψήφο που αναφέρεται στο Σύνταγμα. Τώρα αλλάζουν και τον νόμο που ψήφισαν Δεκ. 2019.

Στην Ομογένεια ΗΠΑ, άσχετοι και γραφικοί πρόεδροι Οργανώσεων που εκπροσωπούν τον εαυτό τους σε ένα άτυπο forum, ασχολούνται ακόμα -τηλεδιασκέψεις- με την…ψήφο στους Απόδημους, γιά να γελάμε.

Μετά την ψήφιση του νόμου-έκτρωμα (Δεκ. 2019) γιά ”ψήφο Απόδημων” από τον τόπο κατοικίας τους, που απόκλειε ποσοστό 85% των Ομογενών και την μεγάλη αποτυχία να εγγραφούν στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους απόδημοι
‘Ελληνες, τώρα καταργείται και η ανάδειξη 2-3 Ομογενών ως βουλευτών μέσω ψηφοδέλτιου Επικρατείας των κομμάτων Ελλάδας.

Η κυβερνητική πρόταση τροποποίησης του νόμου 4648/2019, που αναμένεται να ψηφιστεί σύντομα, αναφέρει: «2. Η πρόταση κάθε κόμματος ή συνασπισμού κομμάτων περιλαμβάνει αριθμό ίσο με τον αριθμό των εδρών Επικρατείας. Στο ψηφοδέλτιο επικρατείας κάθε κόμματος συμμετέχουν εγγεγραμμένοι των ειδικών εκλογικών καταλόγων εξωτερικού ως ακολούθως: α)

Εφόσον οι εγγεγραμμένοι στους καταλόγους αυτούς είναι έως εκατό χιλιάδες (100.000), τουλάχιστον ένας (1) υποψήφιος από τους καταλόγους αυτούς σε οποιαδήποτε θέση. β) Εφόσον οι εγγεγραμμένοι στους καταλόγους αυτούς είναι από εκατό χιλιάδες ένας (100.001) έως διακόσιες χιλιάδες (200.000), τουλάχιστον δύο (2) υποψήφιοι από τους καταλόγους αυτούς, εκ των οποίων τουλάχιστον ένας (1) τοποθετείται υποχρεωτικά στις τρεις (3) πρώτες θέσεις. γ)

Εφόσον οι εγγεγραμμένοι στους καταλόγους αυτούς είναι διακόσιες χιλιάδες ένας (200.001) έως τριακόσιες (300.000), τουλάχιστον τρεις (3) υποψήφιοι από τους καταλόγους αυτούς, εκ των οποίων τουλάχιστον ένας (1) τοποθετείται υποχρεωτικά στις τρεις (3) πρώτες θέσεις…». (27 Δεκ. ’22)

https://www.kalami.us/2022/sxolia/kalamo-rapismata.html 

 

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Ο Νίκος Βάνης σας εύχεται Χρονιά Πολλά και Κάλο Πάσχα και καλή Ανάσταση.

Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Αυτά έκαναν το Χριστός Ανέστη,και αβγά κόκκινα Κεριά, λαμπάδες, φως της Ανάστασης.. Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Οι πιστοί παλιότερα...

Μεγάλο Σάββατο Πορεία προς το θείο πάθος.

Τω Αγίω και Μεγάλω Σαββάτω, την θεόσωμον Ταφήν, και την εις Άδου Κάθοδον του Κυρίου και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού εορτάζομεν δι’ ών της φθοράς το ημέτερον γένος ανακληθέν, προς αιωνίαν ζωήν μεταβέβηκε». Tο απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, αφότου εξέπνευσε...

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...