Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔιεθνή-ΕυρωπαϊκάΚαταθλιπτικά αποτελέσματα έρευνας...

Καταθλιπτικά αποτελέσματα έρευνας δείχνουν πόσο εξαιρετικά ηλίθια έχει γίνει η Αμερική

No-ThinkingΠριν από δέκα χρόνια, μια σημαντική ταινία του Hollywood με τίτλο «Idiocracy” κυκλοφόρησε, και ήταν μια εξαιρετική αλληγορία για το τι θα συμβεί στην Αμερική κατά τη διάρκεια της επόμενης δεκαετίας.

Στην ταινία, ο «μέσος Αμερικανός” ξυπνά μετά από 500 χρόνια στο μέλλον, μόνο για να ανακαλύψει ότι είναι το πιο έξυπνο άτομο, με μεγάλη διαφορά στην κοινωνία
Δυστυχώς, πραγματικά πιστεύω ότι αν οι άνθρωποι του μέσου όρου της διάνοιας από τη δεκαετία του 1950 και του 1960 μεταφέρθηκαν στο 2016, θα μπορούσε να θεωρηθεί ψυχική γίγαντες σε σύγκριση με τους υπόλοιπους από εμάς.

Έχουμε μια χώρα όπου οι εγκληματίες πληρώνονται $ 1.000 το μήνα για να μην πυροβολούν τους ανθρώπους, και ο πιο ακριβοπληρωμένος δημόσιος υπάλληλος σε περισσότερα από τα μισά κράτη είναι προπονητής ποδοσφαίρου .
Σχεδόν κανείς δεν παίρνει το χρόνο να διαβάσει πια ένα βιβλίο, και όμως ο μέσος Αμερικανός ξοδεύει 302 λεπτά την ημέρα βλέποντας τηλεόραση. 75% των νεαρών ενηλίκων μας δεν μπορούν να βρουν το Ισραήλ σε ένα χάρτη της Μέσης Ανατολής, αλλά σίγουρα ξέρουν πώς να βρεί καπνιά στο Internet.

Μπορεί να είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς, αλλά υπάρχουν σήμερα περισσότερα από 4 εκατομμύρια ενηλίκων ιστοσελίδες στο διαδίκτυο , και παίρνουν περισσότερη κυκλοφορία από το Netflix, το Amazon και το Twitter σε συνδυασμό.

Τι στον κόσμο συνέβη σε εμάς; Πώς είναι δυνατόν να έχουμε γίνει τόσο ηλίθιοι;
Σύμφωνα με μια καινούργια έκθεση που κυκλοφόρησε πρόσφατα, σχεδόν το 10% των αποφοίτων κολεγίου μας πιστεύουν ότι ο Δικαστής Judy είναι στο Ανώτατο Δικαστήριο …

Το αμερικανικό Συμβούλιο των επιτρόπων και των αποφοίτων δημοσιεύει περιστασιακά εκθέσεις σχετικά με το τι γνωρίζουν οι μαθητές κολέγιο
Σχεδόν το 10 % των αποφοίτων κολεγίου που συμμετείχαν στην έρευνα θεωρούν τον Judith Sheindlin, τηλεόρασης “Judge Judy”, είναι μέλος του Ανωτάτου Δικαστηρίου των ΗΠΑ .

Λιγότερο από το 20% των αποφοίτων κολεγίου γνώριζαν την επίδραση της Διακήρυξη Χειραφέτησης. Περισσότερο από το ένα τέταρτο των αποφοίτων κολεγίου δεν ήξερε τον Franklin D. Roosevelt, ότι ήταν πρόεδρος κατά τη διάρκεια του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου, το ένα τρίτο δεν ήξερε ότι ήταν ο πρόεδρος που με αιχμή του δόρατος το New Deal.

Μπορεί να είναι δελεαστικό να γελάμε με τους αριθμούς όπως αυτούς μέχρι να συνειδητοποιήσουμε ότι η έρευνα μετά από έρευνα έχει καταλήξει σε παρόμοια αποτελέσματα.
Αρκεί να λάβουμε υπόψη αυτό που το περιοδικό Newsweek βρέθηκε πριν από μερικά χρόνια …

Όταν NEWSWEEK ζήτησε πρόσφατα από 1.000 πολίτες των ΗΠΑ να λάβει επίσημη τεστ υπηκοότητας της Αμερικής, 29 % δεν μπορούσε να κατονομάσει τον Αντιπρόεδρο.

73% δεν θα μπορούσε να πει σωστά γιατί πολέμησαν τον Ψυχρό Πόλεμο. 44% δεν ήταν σε θέση να προσδιορίσει το νομοσχέδιο των δικαιωμάτων. Και 6 % δεν θα μπορούσε ακόμη κύκλο Ημέρα της Ανεξαρτησίας σε ένα ημερολόγιο.
Ακόμα χειρότερα ήταν τα εξαιρετικά καταθλιπτικό αποτελέσματα μιας μελέτης που πραγματοποιήθηκε πριν από μερικά χρόνια από Κοινού Κορμού …
* Μόνο το 43 % του συνόλου των φοιτητών ΗΠΑ γυμνασίου ήξεραν ότι ο εμφύλιος πόλεμος είχε αγωνιστεί κάποια στιγμή μεταξύ 1850 και 1900.
* Περισσότεροι από το ένα τέταρτο του συνόλου των ΗΠΑ μαθητές γυμνασίου πίστευαν ότι ο Χριστόφορος Κολόμβος έκανε διάσημο ταξίδι του πέρα από τον Ατλαντικό Ωκεανό μετά το έτος 1750.
* Περίπου το ένα τρίτο του συνόλου των ΗΠΑ μαθητές γυμνασίου δεν ήξερε ότι η Διακήρυξη των Δικαιωμάτων εγγυάται την ελευθερία του λόγου και της θρησκευτικής ελευθερίας.
* Μόνο το 60 % του συνόλου των μαθητών των ΗΠΑ γνώριζαν ότι ‘ο Παγκοσμίου Πολέμου είχε αγωνιστεί κάποια στιγμή μεταξύ 1900 και 1950.
Φυσικά αποτελέσματα της έρευνας μπορεί να είναι ασύμμετρη, και πολύ εξαρτάται από τον τρόπο που καλούνται οι ερωτήσεις.

Ωστόσο, ακόμη και οι μελέτες που είναι επιστημονικά διεξαχθεί επιβεβαιώνουν πόσο ηλίθια έχει γίνει η Αμερική. Στην πραγματικότητα, μια έκθεση από την Υπηρεσία Εκπαιδευτικής Δοκιμές διαπίστωσε ότι οι Αμερικανοί πέφτουν πολύ πίσω μεγάλο μέρος του υπολοίπου του βιομηχανοποιημένου κόσμου. Το παρακάτω προέρχεται από το CBS News …

Αμερικανοί που γεννήθηκαν μετά το 1980 έχουν μείνει συνομηλίκους τους σε χώρες που κυμαίνονται από την Αυστραλία προς την Εσθονία, σύμφωνα με μια νέα έκθεση από τους ερευνητές στην Υπηρεσία Εκπαιδευτικής Δοκιμές (ETS).
Η μελέτη εξέτασε τα αποτελέσματα για την ανάγνωση και αριθμητική από ένα τεστ που ονομάζεται Πρόγραμμα για τη Διεθνή Αξιολόγηση εφοδίων των ενηλίκων, τα οποία δοκιμάζονται οι ικανότητες των ανθρώπων σε 22 χώρες.

Τα αποτελέσματα είναι απογοητευτικά, με ολέθριες συνέπειες για την Αμερική. Υπαινίσσεται ότι οι μαθητές μπορεί να μείνει πίσω όχι μόνο στις αρχές του εκπαιδευτικού τους χρόνια, αλλά σε επίπεδο κολεγίου. Ακόμα κι αν οι περισσότεροι Αμερικανοί μεταξύ των ηλικιών 20 έως 34 επιτυγχάνουν υψηλότερα επίπεδα εκπαίδευσης, από όπου και αν εξακολουθεί να υστερεί σε σχέση με ομάδες τους σε άλλες χώρες.

Στην Ιαπωνία, τη Φινλανδία και την Ολλανδία, οι νεαροί ενήλικες με μόνο ένα γυμνάσιο βαθμό σκόραρε στο ίδιο επίπεδο με Αμερικανό Millennials κρατώντας τετραετές πτυχίο κολεγίου , ανέφερε η έκθεση.

Από τις 22 χώρες που ήταν μέρος της μελέτης, η Υπηρεσία Εκπαιδευτικής Δοκιμές διαπίστωσε ότι οι Αμερικανοί ήταν νεκροί τελευταία στην τεχνολογία επάρκειας,νεκροί τελευταία στην αριθμητική και μόνο δύο χώρες πραγματοποιήθηκαν χειρότερα από εμάς, όταν ήρθε στην επάρκεια παιδεία …

Ήμισυ των αμερικανικών Millennials – ως Χιλιετίας Γενιάς ΗΠΑ, σκοράρει κάτω από το ελάχιστο επίπεδο επάρκειας παιδείας . Μόνο δύο χώρες σημείωσαν χειρότερα από το εν λόγω μέτρο: Η Ιταλία (60%) και Ισπανία (59 %).

Τα αποτελέσματα ήταν ακόμα χειρότερα για την αριθμητική, με σχεδόν τα δύο τρίτα της αμερικανικής Millennials να μην πληρούν το ελάχιστο πρότυπο για την κατανόηση και τη συνεργασία με τους αριθμούς. Αυτό τοποθετείται ως την Χιλιετίας Γενιάς Αμερικανών νεκροί το τελευταίο για αριθμητικής μεταξύ των 22 ανεπτυγμένων χωρών της μελέτης .

Γιατί λοιπόν να έχει συμβεί αυτό;
Γιατί έχουμε γίνει ένα τέτοια εξαιρετικά ηλίθιο έθνος;

Λοιπόν, τουλάχιστον ένα μέρος της ευθύνης θα πρέπει να απευθύνονται στο σύστημά μας της εκπαίδευσης. Το παρακάτω είναι ένα απόσπασμα από ένα άρθρο που γράφτηκε από τον δημοσιογράφο Mark Morford. Σε αυτό το άρθρο, μοιράστηκε το πώς ένας από τους φίλους του, που είχε υπηρετήσει για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα ως καθηγητής γυμνασίου στο Όκλαντ της Καλιφόρνιας, εξέταζε να κινείται έξω από τη χώρα, όταν γίνει συνταξιούχος λόγω της αμείλικτης “χαζο-ification της αμερικανικής εγκεφάλου ” …

Το έχει πάρει τόσο κακή που, όπως ο φίλος μου πλησιάζει τη συνταξιοδότηση, λέει ότι είναι πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να κινείται έξω από τη χώρα, έτσι ώστε να ξεφύγουν από αυτό που βλέπει θα είναι ο αλάνθαστος κατάρρευση λειτουργούν της αμερικανικής κοινωνίας στην επόμενη χούφτα των ετών , λόγω της απολύτως αδιάψευστης καταστροφής, συγκλονιστική – και σχεδόν απελπιστική της αμερικανικής εγκεφάλου .Είναι ακριβώς τόσο άσχημα.

Τώρα, μπορείτε να σκεφτείτε ότι είναι απλώς ένα στραβόξυλο, ένας κουρασμένος παλιός δάσκαλος ο οποίος σταμάτησε την φροντίδα εδώ και πολύ καιρό. Δεν είναι αλήθεια. Η διδασκαλία είναι η ζωή του. Ο ίδιος λέει ότι αγαπά τους μαθητές του, αγαπά την εκπαίδευση και τη μάθηση και να βλέπει νεαρά μυαλά να ξυπνήσουν. Το πρόβλημα είναι, ότι βλέπει πολύ λιγότερο από αυτό.

Και φυσικά τα πράγματα δεν παίρνουν πολύ καλύτερα, όταν πρόκειται για φοιτητές μας. με μερικά στατιστικά στοιχεία από τις ΗΠΑ σήμερα για την ραγδαία πτώση κατάσταση της εκπαίδευσης κολλεγίων στις Ηνωμένες Πολιτείες …

– “Μετά από δύο χρόνια στο κολέγιο, το 45% των μαθητών δεν έδειξαν σημαντικά οφέλη στην εκμάθηση, μετά από 4 χρόνια, το 36% παρουσίασε μικρή αλλαγή. ”
– “Οι μαθητές πέρασε επίσης 50% λιγότερο χρόνο μελετώντας σε σχέση με τους μαθητές πριν από μερικές δεκαετίες”
– «Το 35% των μαθητών αναφέρουν οι δαπάνες πέντε ή λιγότερες ώρες την εβδομάδα μελετώντας μόνο.”
– “50% δήλωσε ότι ποτέ δεν πήρε μια τάξη σε ένα τυπικό εξάμηνο, όπου έγραψε πάνω από 20 σελίδες”
– “32% δεν πήρε ποτέ ένα μάθημα σε ένα τυπικό εξάμηνο, όπου περισσότερα από 40 σελίδες ανά εβδομάδα.”

Και στο “λιγότερο από ό, τι καλύτερο” δημόσια πανεπιστήμια μας, το επίπεδο της εκπαίδευσης μπορεί να είναι κάτι σαν κακόγουστο αστείο.
Μερικά παραδείγματα των πραγματικών μαθημάτων που έχουν διδάξει σε πανεπιστήμια των ΗΠΑ τα τελευταία χρόνια …
– ” Τι συμβαίνει στην περίπτωση του Harry Potter Είναι Ρεάλ; ”
– « Lady Gaga και η Κοινωνιολογία of Fame ”
– ” Φιλοσοφία και Star Trek ”
– « Μαθαίνοντας από το YouTube ”
– ” Πώς να παρακολουθήσετε τηλεόραση ”

Θα μπορούσατε να φανταστείτε να πάρει πραγματικές πιστωτικές κολέγιο για ένα μάθημα με τίτλο «Τι συμβαίνει στην περίπτωση του Harry Potter είναι Ρεάλ;”
Αυτός είναι ο λόγος που πολλοί από τους αποφοίτους κολλεγίων είναι υπό αμφισβήτηση, και η ποιότητα της εκπαίδευσης οι περισσότεροι από αυτούς που λαμβάνουν είναι απίστευτα κακή.

Αλλά ακόμα κι αν δεν είναι υπό αμφισβήτηση, οι μαθητές λαμβάνουν περισσότερο χρόνο για να πάρει μέσα από το κολέγιο από ποτέ.

Ομοσπονδιακή στατιστικά στοιχεία αποκαλύπτουν ότι μόνο το 36% του συνόλου των φοιτητών πλήρους φοίτησης λαμβάνουν πτυχίο μέσα σε τέσσερα χρόνια, και μόνο το 77 % του συνόλου των φοιτητών πλήρους φοίτησης έχουν κερδίσει το πτυχίο πανεπιστημίου από το τέλος των έξι ετών.

Φυσικά το σύστημά της εκπαίδευσης ΗΠΑ δεν είναι εξ ολοκλήρου να κατηγορήΘει. Η αλήθεια είναι ότι οι νέοι Αμερικανοί ξοδεύουν πολύ πιο χρονοβόρα από ό, τι τα μέσα ενημέρωσης κάνουν χτυπώντας τα βιβλία, και ό, τι περνά για «διασκέδαση» αυτές τις μέρες είναι γυρίζοντας γρήγορα το μυαλό τους σαν χυλός.

Σύμφωνα με μια έκθεση που τίθεται από τη Nielsen ,δίχνει πόσο χρόνο ο μέσος Αμερικανός ξοδεύει στην κατανάλωση των μέσων ενημέρωσης σε διάφορες συσκευές κάθε μέρα …
Παρακολουθείτε ζωντανά τηλεόραση: 4 ώρες, 32 λεπτά
Παρατηρώντας με χρονική μετατόπιση της τηλεόρασης: 30 λεπτά
Ακρόαση ραδιοφώνου: 2 ώρες, 44 λεπτά
Χρησιμοποιώντας ένα smartphone: 1 ώρα, 33 λεπτά
Χρήση του Internet σε έναν υπολογιστή: 1 ώρα, 6 λεπτά

Όταν το προσθέτετε όλα τα παραπάνω , ο μέσος Αμερικανός ξοδεύει περισσότερο από 10 ώρες την ημέρα για να συνδεθεί με κάποια μορφή με τα μαζικής ενημέρωσης.
Και αν επιτρέψουμε σε κανέναν να αντλεί “προγραμματισμό” στο μυαλό σας για 10 ώρες την ημέρα, αυτό πρόκειται να έχει μια δραματική επίδραση.

Στο τέλος, πραγματικά όλοι υποτιμούν σε μεγάλο βαθμό την επιρροή που τα κύρια μέσα μαζικής ενημέρωσης έχουν για όλους μας

Του Michael Snyder/theeconomiccollapseblog.com

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Ο Νίκος Βάνης σας εύχεται Χρονιά Πολλά και Κάλο Πάσχα και καλή Ανάσταση.

Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Αυτά έκαναν το Χριστός Ανέστη,και αβγά κόκκινα Κεριά, λαμπάδες, φως της Ανάστασης.. Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Οι πιστοί παλιότερα...

Μεγάλο Σάββατο Πορεία προς το θείο πάθος.

Τω Αγίω και Μεγάλω Σαββάτω, την θεόσωμον Ταφήν, και την εις Άδου Κάθοδον του Κυρίου και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού εορτάζομεν δι’ ών της φθοράς το ημέτερον γένος ανακληθέν, προς αιωνίαν ζωήν μεταβέβηκε». Tο απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, αφότου εξέπνευσε...

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...