Αυτή η άθλια κυβέρνηση Μητσοτάκη, που κουνάει συνέχεια το δάχτυλο στους Έλληνες, γιατί τάχατες είναι απείθαρχοι στην τήρηση των υγειονομικών μέτρων, φρόντισε να κηρύξει υποχρεωτικότητα εγκλεισμού στα σπίτια, με κλειστές τις επιχειρήσεις διασκέδασης και τα καταστήματα εστίασης για τον ελληνικό λαό την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων για ακόμη μια φορά! Από τη στιγμή μάλιστα που άλλα υγειονομικά μέτρα ισχύουν για τους Έλληνες και άλλα για όλους τους παράνομους μετανάστες και οι οποίοι έχουν κάνει “κατάληψη” της ελληνικής Πρωτεύουσας!
Ωστόσο το ποτήρι της οργής ξεχείλισε, όταν το βράδυ της Παραμονής Πρωτοχρονιάς οι Έλληνες πολίτες υποχρεώθηκαν για ακόμα μια χρονιά να γιορτάσουν υπό φασιστικού καθεστώτος εγκλεισμού τήρησης των αυστηρών μέτρων και ταυτόχρονα χιλιάδες παράνομοι μετανάστες (στην πλειοψηφία Πακιστανοί) κατέλαβαν την εμβληματική για την Αθήνα, πλατεία Συντάγματος, μπροστά από τη Βουλή των Ελλήνων, γιορτάζοντας τον ερχομό του νέου χρόνου, χωρίς τήρηση αποστάσεων, χωρίς μάσκες, όλοι ανεμβολίαστοι και με την ΕΛΑΣ απούσα!
Όταν χιλιάδες αστυνομικοί φιλούσαν, προκειμένου να μην κινδυνεύσει από αγανακτισμένους πολίτες το κακόγουστο σόου που είχαν στήσει στο Λυκαβηττό οι Μπακογιάννης – Ρουβάς, με τηλεοπτική κάλυψη από την κρατική τηλεόραση που πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος!
Την ίδια στιγμή όμως, το κανάλι URDU Greece του Πακιστάν, που έχει γραφεία στην Ελλάδα, μετέδιδε ζωντανά την κατάληψη της Αθήνας και την οποία είχε προπαγανδίσει μέρες πριν!
Έτσι για άλλη μια φορά απαντήθηκε το ερώτημα, στο οποίο ουδέποτε απάντησε η κυβέρνηση, και η σημερινή και η χθεσινή! Πόσοι άραγε παράνομοι μετανάστες, χωρίς νομιμοποιητικά έγγραφα, χωρίς γνώση του ποινικού τους μητρώου φωλιάζουν στην Πατρίδα μας και οι οποίοι εν μέσω Covid-19 είναι υγειονομική βόμβα;
Την απάντηση μας την έδωσε η μάζωξη στο Σύνταγμα!
Η οποία όμως κρύβει πολλές ύποπτες και επικίνδυνες παραμέτρους!
Αφού το Πακιστάν είναι αδελφή χώρα με την Τουρκία! Αφού στο Πακιστάν εκπαιδεύονται Τζιχαντιστές, ακραίοι Μουσουλμάνοι πολεμιστές, τους οποίους χρησιμοποιεί ο Ρ. Τ. Ερντογάν και που μόλις προχθές συνελήφθη ένας τέτοιος φανατικός στην Αθήνα και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος!
Ποιος μπορεί λοιπόν να μας πει με βεβαιότητα, ότι σε μια απευχόμενη πολεμική σύρραξη με την Τουρκία, αρκετοί από αυτούς δεν θα ενεργήσουν ως τουρκικοί θύλακες στην Αθήνα και γενικότερα στην Ελλάδα (ειδικότερα στα νησιά του Αιγαίου μας);
Η ΕΛΑΣ; Μα η ΕΛΑΣ έχει εντολή να μην ενοχλείται από καμιά παραβατικότητα παράνομου μετανάστη! Αντίθετα, στήνουν καραούλι με σωρεία ελέγχων και επιβολές προστίμων κατά των “κακών” Ελλήνων!
Συμπαραστάτες αυτής της άθλιας ελληνικής κυβέρνησης και όλα τα Συστημικά ΜΜΕ, που βομβαρδίζουν τον ελληνικό λαό καθημερινά τρομοκρατώντας τον για την εξάπλωση της “Όμικρον”, αλλά κουβέντα για την υγειονομική βόμβα, που ακούει στο όνομα “ανεμβολίαστη αθρόα παράνομη μετανάστευση”!
Βλέπετε όλοι αυτοί (κυβέρνηση και ΜΜΕ) έχουν εντολές και τις οποίες εκτελούν από την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ και η οποία αργά αλλά σταθερά δημιουργεί στην Ελλάδα Μουσουλμανική κοινότητα!
Ωστόσο αυτή η κυβέρνηση – όπως και η προηγούμενη – είναι μια επικίνδυνη κυβέρνηση! Η οποία αντιλαμβάνεται το πόσο επικίνδυνη για την Πατρίδα μας είναι αυτή η συνεχώς αυξανόμενη πακιστανική κοινότητα, αλλά δυστυχώς δεν αντιδρά γιατί έχει μειωμένα πατριωτικά αντανακλαστικά!
Όταν ο πρώην “υπερπατριώτης” Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε:
«Οι εικόνες αυτές είναι εντελώς απαράδεκτες. Μόλις τις είδα, εγώ κάλεσα την Αστυνομία και μου είπαν ότι αυτό κράτησε περίπου μισή ώρα. Oι αστυνομικοί μου είπαν ότι έγινε ενημέρωσή τους, ότι δεν υπάρχει κάποια εκδήλωση, λόγω των μέτρων για την πανδημία και μέσα σε μισή ώρα είχαν φύγει οι συγκεντρωμένοι από την Πλατεία Συντάγματος. Κάθε χρόνο συμβαίνει αλλοδαποί να βρίσκονται στην Πλατεία Συντάγματος για την αλλαγή του χρόνου. Από το 2000 είδα πλάνα στο You tube, καθώς οι Έλληνες είναι στα σπίτια για την αλλαγή του χρόνου!»!
Άλλος ένας στρουθοκαμηλισμός από έναν εθνικά επικίνδυνο υπουργό αυτής της κυβέρνησης, που έχουν μετατρέψει την Αθήνα σε Ισλαμαμπάντ (πρωτεύουσα του Πακιστάν)!!