Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΔιεθνή-ΕυρωπαϊκάΚατάθεση δικαστηρίου-ΒΟΜΒΑ: Το...

Κατάθεση δικαστηρίου-ΒΟΜΒΑ: Το Twitter, Α.Ε. “Δεν υπάρχει πλέον” – Συγχωνεύτηκε στην Εταιρεία X!!!

Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη |

Δικαστική κατάθεση αποκαλύπτει ότι το Twitter, Inc. (Twitter Α.Ε.) “δεν υπάρχει πλέον”. Συγχωνεύτηκε στην X Corporation (Εταιρεία X)!!!

Πρώτα, ο Elon Musk επικάλυψε το “w” με μπογιά στο όνομα του Twitter στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στο Σαν Φρανσίσκο. Τώρα φαίνεται ότι μπορεί να έχει συγχωνεύσει τον γίγαντα των social media με μια εταιρεία που ονομάζεται X Corp.

Όπως ανέφερε η Slate το απόγευμα της Δευτέρας, σύμφωνα με δικαστικό έγγραφο που κατατέθηκε στις 4 Απριλίου, ο Μασκ συγχωνεύει το Twitter με τη νεοσύστατη εταιρεία-κελύφος.

Το έγγραφο υποβλήθηκε ως μέρος μιας αγωγής που κατατέθηκε εναντίον της εταιρείας και του πρώην διευθύνοντος συμβούλου της Τζακ Ντόρσεϊ από τη συντηρητική ακτιβίστρια Λόρα Λούμερ.

Όταν ο γίγαντας των μέσων κοινωνικής δικτύωσης απαγόρευσε τον λογαριασμό της το 2019, η Loomer υπέβαλε μήνυση ισχυριζόμενος ότι η ενέργεια ήταν παραβίαση των ομοσπονδιακών νόμων περί εκβιασμού.

Την Τρίτη, το «Χ» εμφανίστηκε στη ροή του Μασκ στο Twitter. Η ανάρτηση προκάλεσε μια αναταραχή απαντήσεων σχετικά με το τι σήμαινε η ανάρτηση για το μέλλον της πλατφόρμας κοινωνικών μέσων.

Ο Μασκ υποστήριξε ότι η αγορά του Twitter ήταν ένα σημαντικό βήμα προς τη δημιουργία του X – το οποίο ονόμασε «εφαρμογή για τα πάντα».

Παραθέτοντας την κατάθεση του δικαστηρίου, ο Slate ανέφερε ότι “το Twitter, Inc. εσυγχωνεύθη στην X Corp. και δεν υπάρχει πλέον.”

Υπό τον Μασκ, το Twitter προκάλησε πρόσφατα εχθρότητα σε πολλούς σημαντικούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς χαρακτηρίζοντάς τους κρατικά χρηματοδοτούμενα μέσα ενημέρωσης και έκανε χυδαία αστεία στο μπροστινό μέρος των κεντρικών γραφείων του και στο εμφανιζόμενο όνομα του ίδιου του Μασκ στο Twitter.

greeknewsondemand

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Ο Νίκος Βάνης σας εύχεται Χρονιά Πολλά και Κάλο Πάσχα και καλή Ανάσταση.

Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Αυτά έκαναν το Χριστός Ανέστη,και αβγά κόκκινα Κεριά, λαμπάδες, φως της Ανάστασης.. Το Πάσχα (Πασκαλιά, Λαμπρή, Λαμπροφόρα, Καλολόγος) στολίζεται η εκκλησία με κορδέλες και δεντρολίβανο. Οι πιστοί παλιότερα...

Μεγάλο Σάββατο Πορεία προς το θείο πάθος.

Τω Αγίω και Μεγάλω Σαββάτω, την θεόσωμον Ταφήν, και την εις Άδου Κάθοδον του Κυρίου και Σωτήρος ημών Ιησού Χριστού εορτάζομεν δι’ ών της φθοράς το ημέτερον γένος ανακληθέν, προς αιωνίαν ζωήν μεταβέβηκε». Tο απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, αφότου εξέπνευσε...

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...