Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Και όμως τα πανταλόνια έχουν καταργηθεί

madonna.jpgmaurogialuros.jpgΉδη εδώ και καιρό φαίνεται πως τα αρσενικά που φορούσαν πανταλόνια, άλλαξαν χούγια και κατήργησαν τα πανταλόνια, όπως αποδεικνύεται από την παρακάτω είδηση της ξεφτίλας.

Το περασμένο καλοκαίρι κάτω από άκρα μυστικότητα, ο φιρμάτος τηλεπαρουσιαστής, ραδιοφωνατζής, με το αθλητικό κορμί, ταξίδευσε στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας, όπου τον περίμενε το έτερον ήμισυ, ένας δίμετρος άνδρας.

Μετά από κάποιες ετοιμασίες, τράβηξαν για το Δημαρχείο της πόλης όπου ενώπιον κουμπάρων και μαρτύρων, έδωσαν όρκους αιώνιας πίστης, αντάλλαξαν βέρες , και ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου.

Ένας εκ των μαρτύρων – κουμπάρων ήταν ο διευθυντής τηλεοπτικού προγράμματος εθνικής εμβέλειας Ελληνικού καναλιού.

Ακολούθησε prive party σε κεντρικό ξενοδοχείο της Ολλανδικής πρωτεύουσας ,όπου παρευρέθησαν λίγοι και εκλεκτοί φίλοι του νιόπαντρου ζεύγους. Το πάρτυ έμεινε αξέχαστο όπου το κελεπούρι ξεκίνησε με ουΐσκι Cardou να ρέει άφθονο, όπως και το χαβιάρι, τα μαύρα τσιγάρα και η άσπρη λουκουμόσκονη, μια και αυτά τα πάρτα αλλιώς προϊόντα στην Ολλανδία κυκλοφορούν ελεύθερα από τον νόμο.

Όπως ήταν φυσικό όλοι τους  έγιναν φέσι. Το πάρτυ τράβηξε ως το πρωί, έπειτα το νιόπαντρο ζευγάρι κλείστηκε στην νυφική σουίτα, όπου έγινε το έλα να δεις από τα πάρτα αλλιώς γλέντια που ακολούθησαν διαταράσσοντας όλους τους ενοίκους του ξενοδοχείου από τις φωνές και τις κραυγές που ακούγονταν, με τους καλεσμένους να στήνουν αυτί από τις διπλανές σουίτες, ώσπου, έπεσαν ξεροί, τις πρωϊνές ώρες.

Την επόμενη ημέρα το νιόπαντρο ζεύγος αμολήθηκε στα εμπορικά μαγαζιά απ΄ όπου ψώνισαν σπορ ενδυμασία. Την Τρίτη ημέρα το ζευγάρι πήρε το αεροπλάνο και πέταξε προς Θεσσαλονίκη, απ΄ όπου έφυγε γραμμή για την Χαλκιδική για το μήνα του μέλιτος.

Όμως εκεί τους περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη, ο παρουσιαστής αιφνιδιάστηκε από την ξαφνικά παρουσία του πεθερού , ο οποίος ήταν σε έξαλλη κατάσταση, για τον μυστικό γάμο του γιου του, έγινε της κακομοίρας.

Πλακώθηκαν στις μπουνιές με τον πεθερό να φωνάζει στο νιόπαντρο ζευγάρι “ρε ρεμάλια, τι είναι αυτά τα καραγκιοζιλίκια που κάνετε;; Θα μας κάψει ο θεός”.

 Ο άνθρωπος ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, και πώς να μην είναι άλλωστε αφού έμαθε για τον γάμο του γιου του την τελευταία στιγμή και από τρίτους μάλιστα.

Τα γαμήλια νέα έμαθε και η πρώην αρραβωνιαστικιά του τηλεπαρουσιαστή που του είχε σταθεί, όσο κανένας άλλος για να φτιάξει την επαγγελματική του καριέρα, στον χώρο των media, δανείζοντας τον αρκετές χιλιάδες Ευρώπουλα, λεφτά με τα οποία έστησε τον Ραδιοφωνικό σταθμό, και που πότε δεν τα γύρισε πίσω.

Η κοπελιά πήγε να ζητήσει εξηγήσεις από τον τηλεπαρουσιαστή, αλλά και να πάρει πίσω τα χρήματα που τον δάνεισε.

Η κουβέντα μόνο ήρεμη δεν ήταν, με την κοπελιά να του φωνάζει εξαγριωμένη και να του λέει:

 “ δεν ντρέπεσαι αλήτη, εγώ σε είχα δώσει λεφτά για να σε βοηθήσω, να σταθείς στα πόδια σου, χρηματοδότησα ακόμα και τις εκπομπές σου, και εσύ με ξευτέλισες μ΄ αυτόν τον τρόπο, ρε απατεώνα, κύναιδε, άμα το μάθει ο πατέρας μου θα πεθάνει από την στεναχώρια του. Απαιτώ να μου επιστρέψεις και την τελευταία δεκάρα από τα χρήματα που σου δάνεισα”.

Ο παρουσιαστής έμεινε με κομμένη την λαλιά.

Γεγονότα αδιάψευστα που ανέφερε με κάθε λεπτομέρεια η πρώην αρραβωνιαστικιά σε πολύ φιλικό της περιβάλλον, και όχι μόνο.

Ο δε παρουσιαστής με τον πάρτα αλλιώς γάμο του, ο οποίος παραμένει επτασφράγιστο μυστικό για τους πολλούς, και μόνο το πολύ στενό του περιβάλλον γνωρίζει, παρά τα ντοκουμέντα που κυκλοφόρησαν, αλλά όπως φαίνεται δεν το ξέρουν.

Για τέτοια ξεφτίλα μιλάμε, ε΄…, ρε γλέντια, ε΄…, ρε άνδρες !!!!!!!!

Να τους ξευτελίζουν οι γυναίκες!!!!!!

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Κάθε ημέρα μας υπενθυμίζουν την προδοσία της Μακεδονίας μας.

Του Παναγιώτη Αποστόλου Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου egerssi@otenet.gr www.egerssi.gr Η Συμφωνία των Πρεσπών είναι μια κατάπτυστη Συμφωνία, μια ενδοτική Συμφωνία για τα εθνικά συμφέροντα της Ελλάδος, μια Συμφωνία που στόχο έχει τη μείωση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων! Αυτή ήταν διαχρονικά η θέση μας και...

Μισός Αιώνας Βάρβαρης Τουρκικής Κατοχής στην Κύπρο οι στρατηγικές επιδιώξεις της Τουρκίας.

τού Φοίβου Κλόκκαρη, αντιστράτηγου ε.α.* Φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή στη Κύπρο το 1974 και την κατοχή του βορείου τμήματος της. Η επεκτατική στρατηγική της Τουρκίας για την Κύπρο πηγάζει από τον εθνικό όρκο της τουρκικής εθνοσυνέλευσης...

Η Ιουλία Καλλιμάνη ΑΡΧΙΣΕ την περιοδεία γράφει sold out στης εμφανίσεις η καλλιτέχνιδα σε Όλη την ΕΛΛΑΔΑ και το ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Μετά της εμφανίσεις στο Tokyo Theater Athens,που έκανε sold out εμφανίσεις η καλλιτέχνιδα η Ιουλία Καλλιμάνη τώρα κανί γράφει sold out εμφανίσεις η καλλιτέχνιδα σε ολη την ΕΛΛΑΔΑ και του εξωτερικού.. Ιουλία Καλλιμάνη, στο TOKIO sold out εμφανίσεις η καλλιτέχνιδα...

Ο αφανής κοινωνικός πόλεμος που οι άνθρωποι αγνοούν.

Η γλώσσα δεν είναι απλό όργανο επικοινωνίας. Οι άνθρωποι έχουν την ψευδαίσθηση ότι η γλώσσα αντανακλά παθητικά την πραγματικότητα, ότι τα γεγονότα είναι "ουδέτερα" και είναι δυνατή η καταγραφή τους όπως πραγματικά υπάρχουν "εκεί έξω". Η γλώσσα κατασκευάζει την πραγματικότητα,...