Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΚαι οι τρείς...

Και οι τρείς ήταν υπέροχοι

Προκρίθηκαν και οι τρεις ομάδες,  ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ-ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League

ΠΑΟΚ :Μετά από ένα φοβερό ματς στην Κωνσταντινούπολη , ο ΠΑΟΚ “άλωσε” την Πόλη στην παράταση με χρυσό σκόρερ τον Ζλάταν Μουσλίμοβιτς και με τελικό σκορ της αναμέτρησης Fenerbahçe – Π.Α.Ο.Κ. 1-1, στέλνοντας τον “Δικέφαλο του Βορρά” στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Έγινε η τρίτη ελληνική ομάδα που προκρίθηκε στους ομίλους της διοργάνωσης.

O Σκοτσέζος Κένι Σκοτ που ήταν ο παρατηρητής του αγώνα δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος και με την συμπεριφορά των οπαδών του ΠΑΟΚστο γήπεδο ,με αποτέλεσμα να καταλογίζει ευθύνες στον ΠΑΟΚ στην έκθεση του.

Ο κύριος λόγος της δυσαρέσκειας του Σκοτσέζου, ήταν το γεγονός ότι κάποιος από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, χρησιμοποίησε πιστόλι φωτοβολίδων και εκτόξευσε πέντε φωτοβολίδες προς την πλευρά των οπαδών της Φενέρ.

Η UEFA θεωρεί το πιστόλι φωτοβολίδων φονικό όπλο και η καμπάνα για το συγκεκριμένο παράπτωμα αναμένεται βαρειά.

Ο Σκοτσέζος ανέφερε οτι είχε πληροφορίες και για μάχες σώμα με σώμα μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και τούρκων αστυνομικών έξω από το γήπεδο. Η απάντηση που πήραν από την ΠΑΕ είναι οτι επειδή τούρκοι χούλιγκανς σπάσανε 25 λεοφωρεία αλλά και η τουρκική αστυνομία έβαλε τον κύριο όγκο των οπαδών του ΠΑΟΚ μέσα στο γήπεδο στο 40′ γενήθηκε κύμα οργής στους  Έλληνες φιλάθλους μας.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Παύλος Δερμιτζάκης, στη συνέντευξη τύπου εμφανίστηκε πανευτυχής ,μοίρασε συγχαρητήρια σε παίκτες και κόσμο και δήλωσε μεταξύ άλλων : “Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους, που δούλεψαν πολύ για να εκπληρώσουμε το στόχο της πρόκρισης στους ομίλους του Europa League. Σίγουρα, τη μερίδα του λέοντος λαμβάνουν οι ποδοσφαιριστές, που δούλεψαν πολύ. Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να μην ευχαριστήσουμε και τον κόσμο που και σήμερα ήταν συγκλονιστικός”

ΑΡΗΣ: Προκρίθηκε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 της Αούστρια στη Βιέννη, στη ρεβάνς του 1-0 στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Οι “κιτρινόμαυροι” προηγήθηκαν στο σκορ με γκολ του Ρουίς στο 42ο λεπτό (είχε σημειώσει και το μοναδικό τέρμα στο πρώτο ματς), ενώ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 56΄ με τον Λιντζ.

Η κλήρωση για τους ομίλους της διοργάνωσης θα γίνει σήμερα το μεσημέρι (14:00), στο Μονακό.

ΑΕΚ: Έκανε το καθήκον της στο άδειο από φιλάθλους της γήπεδο Καραϊσκάκη και θα είναι παρούσα στη σημερινή κλήρωση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Η ομάδα του Μπάγεβιτς “πάτησε” στο 1-0 του πρώτου αγώνα στη Σκοτία και παρά το γεγονός ότι “καρδιοχτύπησε” στη ρεβάνς με τη Νταντί Γιουνάιτεντ (1-1), πήρε το εισιτήριο για τους ομίλους της διοργάνωσης. Ο Ντιοπ στο 23΄ άνοιξε το σκορ και ο Ντέιλι στο 78΄ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...

Μεγάλη Τετάρτη σήμερα, ημέρα αφιερωμένη στην μετάνοια, την προδοσία ενώ σηματοδοτεί και την αρχή του τέλους για τον Ιησού με τον Μυστικό Δείπνο.

Ο πρωί τελείται o Εσπερινός της Μεγάλης Πέμπτης και Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία. Είναι η τελευταία Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία του έτους. Το απόγευμα γίνεται η Ακολουθία του Ευχελαίου και η τελετή του Νιπτήρος, που είναι και ο Όρθρος της Μεγάλης Πέμπτης...

2023 Εκθέσεις Χώρας για Πρακτικές Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων: Ελλάδα.

Τομέας 2. Σεβασμός στις Πολιτικές Ελευθερίες ΕΝΑ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Το σύνταγμα και ο νόμος προέβλεπαν την ελευθερία της έκφρασης, συμπεριλαμβανομένων των μελών του Τύπου και άλλων μέσων ενημέρωσης, και η κυβέρνηση γενικά...