Πάνω από 50 καλλιτέχνες, μεγάλα ονόματα του Ελληνικού πενταγράμμου έχουν ιδρύσει αφορολογήτου καθεστώτος Offshore αλλοδαπών εταιρειών με ευνοϊκό φορολογικό καθεστώς και αρκετά άλλα πλεονεκτήματα σε διάφορα σημεία του κόσμου , με έδρα κατ΄ εξοχήν την Κύπρο (για τους Έλληνες) και τις βρετανικές αποικίες -εξωτικά νησιά, ώστε να μην πληρώνουν φόρο στο Ελληνικό κράτος, όπως και οι εταιρείες που διοργανώνουν συναυλίες – εκδηλώσεις ίδρυσαν Offshore εταιρείες με έδρα αφορολόγητους παραδείσους.
Για παράδειγμα,στην Θεσσαλονίκη βρέθηκε καλλιτεχνική μάνατζερ που διαχειρίζεται Offshore εταιρείες και κλείνει συναυλίες Ελλήνων καλλιτεχνών στην Χαλκιδική, σε όλη την Βόρεια Ελλάδα, άλλα και στα Βαλκάνια.
Πρόσφατα έκλεισε συναυλίες για τους καλλιτέχνες “Ρ”, “Μ”, “Ν”, “Β” για μια μόνο εμφάνιση τους στην Χαλκιδική, και έλαβαν ως αμοιβή 55.000 (!!) Ευρώπουλα, καθαρά , αφορολόγητα και cash στο χέρι , αφού έκοψαν κανονικά τιμολόγια των Offshore εταιρειών.
Από τα χρήματα αυτά, κέρδη που δημιουργούνται στην Ελλάδα, τόσο οι καλλιτέχνες, όσο και οι Offshore εταιρείες στο Ελληνικό κράτος θα αποδώσουν φόρο 5-10%, ανάλογα τον τύπο της εταιρείας.
Δηλαδή ψίχουλα θα πάρει το δημόσιο, ενώ οι καλλιτέχνες θα τα αρπάξουν χοντρά, με νόμιμες διαδικασίες, και καλά κάνουν αφού το ίδιο το κράτος τους δίνει αυτό το δικαίωμα, όχι μόνο σε Έλληνες, αλλά και σε ξένους καλλιτέχνες – συγκροτήματα που έρχονται για εμφανίσεις στην χώρα μας.
Ωστόσο, μ΄ αυτόν τον τρόπο, ουσιαστικά οι Έλληνες ατζέντηδες καλλιτέχνων χάνουν την δουλειά τους, την οποία κερδίζουν οι ξένοι με τις Offshore εταιρείες, χωρίς να αφήνουν φράγκο στο Ελληνικό δημόσιο.
Αυτό έγινε και στην συναυλία της Madonna , των U2, και ούτω καθ΄ εξής, όλοι με Offshore εταιρείες και Εβραϊκές οι οποίες επίσης έχουν αφορολόγητο καθεστώς στην Ελληνική επικράτεια με προεδρικό διάταγμα του Κωνσταντίνου Καραμανλή το 1978, και με την ευλογία των άλλων κομμάτων εκείνης της εποχής.
Κάτι ψίχουλα θα μας αφήσουν, και με τα υπόλοιπα θα γεμίσουν τους λογαριασμούς τους στις Ελβετικές τράπεζες.
Κατά, τα άλλα, η κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου μαζί με τις προηγούμενες κυβερνήσεις έχει και είχουν σημαία την δήθεν φοροδιαφυγή, και την καραμέλα των Μ.Μ.Ε για να εκφοβήσουν τον απλό κοσμάκη, αφού στις συναυλίες που γίνονται στην χώρα μας εμπλέκονται από εφοπλιστικά έως και βουλευτικά γραφεία, γιατί είναι πολλά τα λεφτά Άρη μου !!!!!