Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΟμογενειακά«Καημένε Ελπιδοφόρε μας,...

«Καημένε Ελπιδοφόρε μας, τι σου ‘μελλε να πάθεις»

‘Αρχισε ο ”πόλεμος” των δύο αρχιεπίσκοπων στις ΗΠΑ. Μεταξύ Ελπιδοφόρου και του άτυπου αρχιεπίσκοπου φΑΚ (φάδερ ‘Αλεξ Καρλούτσου), που δηλώνει ”συνταξιούχος”.

Ο φΑΚ χρησιμοποιεί το συνηθισμένο του όπλο: Τον ”Εθνικό Κόρακα”, εφημερίδα ανυπόληπτη και μικρής κυκλοφορίας (Αστόρια, Νέας Υόρκης), με τις ευλογίες, του φιλοχρήματου νεογενίτσαρου που υποδύεται τον ”οικουμενικό πατριάρχη”.

Είναι πολύ το χρήμα που καταλήγει στον Βαρθολομαίο όλα αυτά τα χρόνια, χάρη στον φΑΚ.

Και σεβαστά τα ποσά που καταλήγουν στο ”μητσοτακικό παραμάγαζο”, τον εξαγοράσιμο ”Κόρακα”. Φυσικά και η ευρύτερη οικογένεια Μητσοτάκη, διαχρονικά, έχει ”συμφέροντα”, αλλά αυτό είναι άλλο κεφάλαιο με το οποίο θα ασχοληθούμε μελλοντικά.

‘Ετσι με την γραφή του μόνιμου προβοκάτορα, ”εκκλησιαστικού συντάκτη” της ”χαβούζας Διαματάρη” (Εθνικός Κήρυξ), άρχισε ο ”πόλεμος” κατά Ελπιδοφόρου, τον οποίον ίσαμε χτες, εμμετικά… ”θεοποιούσαν” !!!

Τώρα, θυμήθηκαν ξαφνικά, 2μιση μήνες μετά, την παρουσία του Ελπιδοφόρου στα εγκαίνια του ”τουρκικού Σπιτιού” (20 Σεπ. ’21) απέναντι από τον ΟΗΕ στην Νέα Υόρκη. Γιά 2 μιση μήνες, ούτε κουβέντα.

Θυμήθηκαν ξαφνικά την ”τιμωρία” των μητροπολιτών Ευάγγελου και Μεθόδιου (2020) από το πατριαρχείο Κων/πολης, με αίτημα Ελπιδοφόρου. Αλλά, ίσαμε χτες, ο ”Eθνικός Κόρακας” χειροκροτούσε την ”τιμωρία”. Τώρα, την ”επκρίνει”, μαζί και τον Ελπιδοφόρο.

Απόδειξη ότι, περιορίστηκαν αρκετά οι φανερές και κρυφές εκκλησιαστικές χορηγίες στον ”Κόρακα”.

Το κωμικό στην υπόθεση είναι ότι η ”χαβούζα Διαματάρη”, ξαναπροβάλει τώρα, έμμεσα, τον -παροπλισμένο- μητροπολίτη Ευάγγελο γιά ”διάδοχο” Ελπιδοφόρου. Φυσικό και επόμενο, επειδή ο γραφικός Ευάγγελος, ως μητροπολίτης Νέας Υερσέης πριν, είχε δώσει αρκετό χρήμα στον ”Κόρακα” (χρήματα του ”ποίμνου” όχι δικά του, οι ρασοφόροι είναι μόνο του ”πάρε”) και αυτό γιατί ο Αντ. Διαματάρης του είχε υποσχεθεί να τον κάνει… ”αρχιεπίσκοπο”..

Οι σχέσεις Καρλούτσου – Βαρθολομαίου παραμένουν ισχυρές. Τους ενώνει χρήμα, τους ενώνουν σκάνδαλα. Αλληλοκαλύπτονται…

Τώρα άρχισε ο 4ος ”ιερός πόλεμος”. Μετά τους Ιάκωβο, Σπυρίδωνα, Δημήτριο, ο ”Εθνικός Κόρακας”, με την γραφή του κατευθυνόμενου ”εκκλησιαστικού συντάκτη” της παραδημοσιογραφίας, χρησιμοποιείται πάλι, έναντι αμοιβής, γιά μιά νέα ”κρίση”, επειδή έτσι επιβάλουν τα συμφέροντα των διεφθαρμένων Βαρθολομαίου και Καρλούτσου.

Καρλούτσος και Βαρθολομαίος, πρέπει να λογοδοτήσουν στην αμερικάνικη Δικαιοσύνη γιά την απάτη ”ανοικοδόμηση αγίου Νικολάου” και τα χρήματα (10+ εκ. δολ.) που έλαβε ο ”φτηνός”, εξαγοράσιμος ”οικουμενικός” Βαρθολομαίος -από το ταμείο ανοικοδόμησης- ως ΄΄αμοιβή-εξαγορά” γιά την παραχώρηση αυτοκεφαλίας στην εκκλησία Ουκρανίας, με υπόδειξη και πίεση από Ουάσιγκτον (Στέητ Ντηπάρτμεντ). Υπόθεση που ”κουκούλωσε” ο πρ. υπουργός Εξωτερικών του Τραμπ, ο Πομπέο, γι’ αυτό τον τίμησαν Νοέμβριο 2021 στο χλιδάτο δείπνο ”αρχόντων” γιά Βαρθολομαίο, Νέα Υόρκη.

Φαίνεται ότι οι εξαγοράσιμοι νεογενίτσαροι στο ”φανάρι” ετοιμάζουν τον διάδοχο Βαρθολομαίου και αυτός δεν θα είναι ο Ελπιδοφόρος. Θα είναι ο ”κολλητός” του φΑΚ, ο ”γέρων Χαλκηδόνος”, γι’ αυτό άρχισε τώρα η υπονόμευση Ελπιδοφόρου από φΑΚ και ”Κόρακα”.

Αλλά -θεωρητικά- υπάρχει ελπίδα. Να κηρύξει ο Ελπιδοφόρος αυτοκέφαλη εκκλησία ή πατριαρχείο στις ΗΠΑ, με αυτόν αρχηγό και να στείλει Βαρθολομαίο και φΑΚ στα αζήτητα.

‘Ετσι, θα σταματήσει και η ροή εκατομμυρίων δολαρίων από ΗΠΑ, κάθε χρόνο, στον φιλοχρήματο, νεογενίτσαρο Βαρθολομαίο. Με αυτήν την πράξη, ο Ελπιδοφόρος, θα μείνει στην ιστορία, θα γίνει ”ηγέτης” και ”ήρωας”. Και θα αποδείξει ότι είναι ελληνόψυχος και όχι αποτυχημένος νεογενίτσαρος, όργανο Τουρκίας.

Τα ωραία έρχονται… Η συνέχεια θα είναι συναρπαστική… ‘Οταν τρώγονται μεταξύ τους τα ρασοφόρα κοράκια (μαζί και ο ”Εθνικός Κόρακας”), είναι ότι καλύτερο γιά την Ομογένεια ΗΠΑ, η οποία κατάλαβε ότι ”ακολουθώντας κοράκια -και (εθνικό) κόρακα- μόνο σε ψοφίμια σε πάνε”.

https://www.kalami.us/2021/omogeneia/GOA-war.html

spot_img

Τώρα ζωντανά! Web Radio από το Ελληνικό Φαινόμενο!

 

 

Τελευταία νέα

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια.

Η Μεγάλη Πέμπτη σύμφωνα με την Ορθόδοξη Εκκλησία αφιερώνεται στην ανάμνηση τεσσάρων γεγονότων τα οποία περιγράφονται στα Ευαγγέλια και τα οποία συνέβησαν σύμφωνα με τις ευαγγελικές αναφορές λίγο πριν τη Σταύρωση: Ο Μυστικός Δείπνος, το ιερό δείπνο του Ιησού...

Μεγάλη Τετάρτη σήμερα, ημέρα αφιερωμένη στην μετάνοια, την προδοσία ενώ σηματοδοτεί και την αρχή του τέλους για τον Ιησού με τον Μυστικό Δείπνο.

Ο πρωί τελείται o Εσπερινός της Μεγάλης Πέμπτης και Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία. Είναι η τελευταία Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία του έτους. Το απόγευμα γίνεται η Ακολουθία του Ευχελαίου και η τελετή του Νιπτήρος, που είναι και ο Όρθρος της Μεγάλης Πέμπτης...

2023 Εκθέσεις Χώρας για Πρακτικές Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων: Ελλάδα.

Τομέας 2. Σεβασμός στις Πολιτικές Ελευθερίες ΕΝΑ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Το σύνταγμα και ο νόμος προέβλεπαν την ελευθερία της έκφρασης, συμπεριλαμβανομένων των μελών του Τύπου και άλλων μέσων ενημέρωσης, και η κυβέρνηση γενικά...

Το Πάσχα Πασκαλιά Λαμπρή-Στο Άγιο Νικόλαο και την θαυματουργή εικόνα του Αγίου Νικολάου στην περιοχή στην θέση του κτήμα “Κοντογιάννη Πλατανιάς & Βογατσικού…

Το Πάσχα Πασκαλιά και η Λαμπρή-Στο Άγιο Νικόλαο εκ των κατοίκων της περιοχής συρρέουν στον θαυματουργό Άγιο Νικόλαο για να Ανάψουν την λαμπάδα στο Άγιο Νικόλαο και να κάνουν το τάμα στην πανάγια και στον Ιησού Χριστού να λέμε...